homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand renunti la anticonceptionale...

#1 2008-07-02 18:11:40

andie
Membru
Inregistrat: 2008-07-02

cand renunti la anticonceptionale...

as vrea sa stiu daca este adevarat ca dupa ce iei anticonceptionale este mult mai usor sa ramai insarcinata.mai exact as vrea sa stiu daca este posibil sa ramai insarcinata in acele prime 5 zile dupa ciclu,zile in care teoretic nu ar fi posibil sa apara o sarcina.

#2 2008-07-02 18:13:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cand renunti la anticonceptionale...

da, esti protejata doar pana in prima zi de menstruatie daca nu mai incepi o noua folie, dupa aceea e risc de sarcina

#3 2008-07-02 18:49:20

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Re: cand renunti la anticonceptionale...

Si eu stiu la fel ca riscul de a ramane insarcinata dupa oprirea anticonceptionalelor este mai ridicat(mai ales dc le-ai luat o perioada scurta de timp). Medicul meu de familie spunea ca acest lucru se intampla atat datorita faptului ca dupa oprirea lor se produc ovulatii multiple cat si pentru ca femeia este bine echilibrata din punct de vedere hormonal. Eu am doua prietene care au patit acest lucru si dc nu vrei un bebe acum sfatul meu e sa nu risti.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.