homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare secretie

#1 2008-07-02 21:01:53

montelo30
New member
Inregistrat: 2008-07-02

interpretare secretie

Buna ziua.
Cam de vreo 6 luni, ma apasa o durere in partea stanga a abdomenului. Uneori este o durere suportabila, alteori se acutizeaza.
Apare cam la o saptamana si ca durata cred ca este de o ora-doua.
Nu am urmat niciun tratament si nici calmante, medicamente sau unguente n-am folosit.
Am mers la medicul ginecolog, prezumand ca am \"anexita\" (asta mi-a spus medicul de familie), dar aici mi-a pus ca diagnostic \"vaginita\", recomandandu-mi si o ecografie abdominala si alte teste de explorare (recoltare secretie vaginala, test Papanicolau) pentru a se elucida facotorii care provoaca durerea.
Concluziile de la ecografie sunt: colecist dismorf si microlitiaza renala stanga.
De asemenea, mi-au venit si analizele de la secretie, dar nu am mers inca la doctor pentru interpretare. Concluzii:
- celule epiteliale poligonale: RELATIV FRECVENTE
- celule epiteliale rotunde: RARE
- celule cu aspect de \"clue cell\": ABSENTE
- leucocite: NUMEROASE
- trichomonas vaginalis: ABSENT
- levuri: NUMEROASE
- inmugurite: PREZENTE
- hife, pseudohife: PREZENTE

N-am reusit sa fac si testul Papanicolau fiindca am fost in perioada menstrei.
Din interpretarea analizei pentru secretie, considerati ca am o boal cu transmitere sexuala?
Multumesc tare mult.

#2 2008-07-02 21:23:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: interpretare secretie

nu ai o bts dar ai candida

#3 2008-07-02 21:29:53

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

din secretie rezulta ca ai avea candida.cauza durerii ar putea fi microlitiaza renala(calculii migreaza pe ureter spre a fi eliminati si de aici durerea)

#4 2008-07-03 14:11:13

montelo30
New member

Va multumesc pentru raspuns.
Referitor la Candida, considerati ca ovulele de Cervugid-pe o perioada de 10 zile, Flamexin- pastile si spalaturi cu Tantum Rosa- timp de 6 zile, constituie un tratament necesar si suficient pentru Candida?
Mentionez ca doctorul ginecolog, inainte de a-mi sosi analizele medicale, m-a consultat si mi-a dat acest tratament.
Scopul meu este sa ma informez daca acest tratament pe care mi l-a dat anterior analizelor medicale este conform cu concluziile care reies din analize, fiindca mi se pare inutil sa mai platesc inca o consultatie pentru interpretarea analizelor, avand in vedere ca am dat 2 mil pe consultatii si teste si nu mi s-a depistat nici pana acum cauza durerii din partea stanga jos.
Multumesc mult.

#5 2008-07-03 14:27:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

tratamentul primit de tine nu e pt candida...cervugidul are ce i drept spectru larg dar sincer ma indoiesc ca te va ajuta...nici macar un antimicotic nu contine tratamentul...deci din punctul meu de vedere e inutil...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-07-03 21:25:40

montelo30
New member

Va multumesc pentru raspuns. Azi am mers la doctor si intr-adevar mi-a redus Cervugid-ul si mi-a dat urmatoarea reteta:
- Flamexin - 1 cp/zi (10 zile)
- Ovul Lomexin - 1/la 3 zile (2 ovule)
- Nistatina - 2/la 8 h (timp de 2 saptamani) - si partenerul la fel
- Tantum Rosa- 6 pliculete.

Chiar este necesar si pentru partener sa ia NISTATINA?
Sunt un pic nedumerita in legatura cu spalaturile cu Tantum Rosa- acestea trebuie in fiecare zi?
Mii de multumiri.
Cu stima,

Ultima oara a fost editat de montelo30 (2008-07-03 22:00:11)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.