homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Teama cea mai mare-2

#20 2008-07-02 22:26:55

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: teama cea mai mare

clown-ul meu de pe perete se uita in dreapta...si radeam de iubi ca poate ii fac o faza dimineata sa il gaseasca uitandu-se in stanga...cica sa nu faci asa ceva k mor de inima rotfl

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#21 2008-07-02 22:58:21

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

mie teama sa nu pateasca mama mea ceva , mie teama sa nu iau bac-u la matematica(!! bacu masii) in rest nu prea am temeri...

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#22 2008-07-02 23:01:35

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

morow a scris:

mie teama sa nu pateasca mama mea ceva , mie teama sa nu iau bac-u la matematica(!! bacu masii) in rest nu prea am temeri...

bafta multa la bac!

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#23 2008-07-02 23:11:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mi e frica de boala, durere...sa nu pierd pe cineva din familiei...inclusiv bunicii mei, sa nu l pierd pe iubi..cred k as muri langa el, sa nu mi pateasca vreun animalut ceva hjarta...
mai mi e frica de intuneric, de glorii [masinariile alea care secera graul ]...mai ales vara acum innebunesc fiindca stau la curte si vad o gramada cum se duc spre camp...imi vine sa plang knd le vad...
sh mai mi e frica sa nu fiu violata...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#24 2008-07-03 00:04:25

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

- mi-e frica de cancer si alte boli incurabile atat pentru mine cat si pentur familia mea
- mi-e frica ca nu o sa pot face copiii
- mai mi-e frica de accidente rutiere
- mie frica de calamitati naturale
- mi-e frica de sfarsitul lumiii oricare ar fi el
- mi0e firca de Judecata de Apoi
- mi-e frica de caini

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-07-03 00:04:53)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#25 2008-07-03 00:43:14

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

Wildhoney a scris:

imi e frica si de intuneric , mereu cand tre sa merg printr-un loc neluminat mi se strange inima asa si mereu mi se pare ca se misca ceva in jurul meu ...

subscriu ... cea mai mare temere ... asta e !

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#26 2008-07-03 01:00:16

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

sa mor de tanara,sa ma imbolnavesc de ceva si sa ma chinui,sa nu ma realizez profesional si sentimental

#27 2008-07-03 01:05:51

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

ca o sa mor si nu o sa pot sa urmaresc reactiile celor din jur la aflarea mortii mele...cred k am o obsesie cu asta. de multe ori am impresia ca am mai trait sentimentul "de moarte" candva... de parca as fi murit intr-un accident si mor pe loc si am un sentiment ciudat cum ca sufletul s-ar ridica si ar privi trupul etc...nu cred k il pot explica in cuvinte...

#28 2008-07-03 01:07:56

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

GreenBubbles a scris:

nu suport clovnii...poate am ramas cu sechele de la filmul IT de cand eram mica...dar nu cred.
dintotdeauna cand mergeam la circ nu-mi placeau.toti copiii ii adorau,faceau poze cu ei...eu ii priveam cu spaima . mi se pare ca sub ranjetul ala perfect pictat ascund cva diabolic neutral

filmul IT mi-a produs ditamai fobia :f?rbannad: mai ales ca eram cat de cat micuta mad
cand am fost la mare, erau tineri imbracati in ciudatenii de-alea...si m-a apucat tremuratu` dupa care am plecat cat am putut de repede si aveam impresia ca vin dupa mine :f?rv?nad: la naiba, pana la masina nu m-am oprit, am urcat, am incuiat portierele si am plecat cat mai departe :f?rv?nad:

am probleme grave, stiu lol da` numa` cand e vorba de clovni butter  :f?rv?nad:

big_smile Smile! big_smile

#29 2008-07-03 07:33:34

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

GreenBubbles a scris:

Wildhoney a scris:

eu am in fatza patului agatat pe perete un clown...de fiecare data cand doarme la mine se roaga iubi de mine sa il dau jos lol

offtopic Infinity nu te-am mai vz de mult parca pe aici puss

oo,la mine e altfel lol are iubi la el in apart,in camera lui,un clovn...e al proprietarei kre are apart. moama si ce m-a speriat o data cu el... m-a fugarit cu el in camera rotfl
dupa aia m-am inchis in baie,am urlat sa-l duca altundeva si a zis k ok...si cand am ieshit din baie...surpriza!era in fata usii neutral moama ce am urlat neutral
mor cand ii vad

offtopic Am mai venit dimineata asa cum picutz, citesc ce scrieti voi..dar nu mai am timp sa postez in ritmul in care o faceam inainte. Merci. Pupici kram

#30 2008-07-03 10:02:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mie mi-e frica de decizii..... sad cand tre sa hotarasc eu si doar eu pt mine si/sau altii.

si mai am o frica stupida, de care incerc sa scap... ca nu voi putea avea copii sau ca, Doamne fereste, nu vor fi sanatosi. e stupida pt ca nu e fondata pe nik... doar pe ATASAMENTUL fata de dorinta mea de a aavea copii. si, pt ca stiu si cum functioneaza treburile in plan energetic (ti se ia chestia de care te atasezi, pt ca n-ai voie), mi se face si mai frica. sper sa trec si peste fobia asta tampita (cred ca un bebe ar rezolva problema lol )

copilu, ce-am scris mai sus e si pt tine... nu-i "sanatos" sa il iubesti/va iubiti asa... obsesiv... cu frica. iubirea adevarata ar trebui sa fie ceva de genul: "te iubesc, dar nu mie- frica sa te pierd. daca amine pleci sau mori, eu tot te iubesc si-I multumesc luyi Dumnezeu care-i deasupra ta si a mea si a dorintelor noastre". e oleaca idealist, stiu... dar cat de cat ar trebui sa tindem spre asta. daca nu... Doamne fereste... sa nu ne fie luat ceea ce dorim. ca sa ne reamintim ca nu avem voie saa ne agatam de nimic din lume.. nici macar de alt om.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#31 2008-07-03 10:06:57

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

deyacrs a scris:

ca o sa mor si nu o sa pot sa urmaresc reactiile celor din jur la aflarea mortii mele...cred k am o obsesie cu asta. de multe ori am impresia ca am mai trait sentimentul "de moarte" candva... de parca as fi murit intr-un accident si mor pe loc si am un sentiment ciudat cum ca sufletul s-ar ridica si ar privi trupul etc...nu cred k il pot explica in cuvinte...

la asta m-am gandit si eu mai demult...ca daca mor nu o sa stiu cum au reactionat anumite persoane cand au aflat...credeam ca sunt dusa cu ideile astea dar ma bucur sa vad ca nu sunt singura care le are big_smile

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-03 10:07:26)

#32 2008-07-03 10:09:46

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

mi-e teama de instabilitate (in toate domeniile).

#33 2008-07-03 10:10:38

mika
Insomniac member

mereu cand aud chestia asta cu stabilitatea, stau si ma gandesc ca eu nu sunt normala...pt ca majoritatea oamenilor din jurul meu vor stabilitate, eu nu. pe mine ma plictiseste yikes

#34 2008-07-03 10:21:11

katami
Platinum member

mika a scris:

deyacrs a scris:

la asta m-am gandit si eu mai demult...ca daca mor nu o sa stiu cum au reactionat anumite persoane cand au aflat...credeam ca sunt dusa cu ideile astea dar ma bucur sa vad ca nu sunt singura care le are big_smile

asa se intampla... vezi tot. e confirmat de cei care au fost in moarte clinica. si iubi meu a patit ceva asemanator, la... stomatolog. avea o infectie urata (de fapt, inca n-a scapat de ea, dupa 10 ani) si i-au facut rezectie... pe viu, pt ca cele 2 anestezii administrate nu au prins. si, de durere, a lesinat... a zis ca a facut f urat, ca o criza de calciu... apoi a iesit din coprp pe gura... si vedea de deasupra medicul si asistenta care incerca sa-i scoata limba blocata pe gat... iar cand aia a reusit, probabil... a intrat in corp, tot pe gura.

si multi au aceeasi poveste....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#35 2008-07-03 10:22:29

mika
Insomniac member

katami a scris:

mika a scris:

deyacrs a scris:

asa se intampla... vezi tot. e confirmat de cei care au fost in moarte clinica. si iubi meu a patit ceva asemanator, la... stomatolog. avea o infectie urata (de fapt, inca n-a scapat de ea, dupa 10 ani) si i-au facut rezectie... pe viu, pt ca cele 2 anestezii administrate nu au prins. si, de durere, a lesinat... a zis ca a facut f urat, ca o criza de calciu... apoi a iesit din coprp pe gura... si vedea de deasupra medicul si asistenta care incerca sa-i scoata limba blocata pe gat... iar cand aia a reusit, probabil... a intrat in corp, tot pe gura.

si multi au aceeasi poveste....

aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuu yikes yikes yikes ce nasol.......si ca tabloul sa fie complet, s-a intamplat si la stomatolog neutral

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-03 10:22:52)

#36 2008-07-03 10:26:34

katami
Platinum member

pai da... de aia a prins fobie de stomatolog... si acu' i s-a rupt dintele de peste infectie (si e chiar in fata, incisiv) si tre facut implant sad si e rupt de frica... sa vedem sapt asta ce zice medicul. dar l-am vazut cum a tremurat pt o extractie marunta... era verde la fata si tremura... iar de acolo (de la faza cu "plimbatul" peste cabinet), a iesit plangand...

scuze de offtopic

#37 2008-07-03 10:27:19

mika
Insomniac member

sad

#38 2008-07-03 10:29:40

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

in momentul de fata cea mai mare frica e ca la un moment dat sa plece mama de acasa dimineata si sa nu se mai intoarca neutral
Cred ca as muri si eu cu ea..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.