homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Haine in functie de silueta-4

#58 2008-07-04 09:45:22

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Re: haine in functie de silueta

am gasit un articol:

Silueta in forma de mar
Silueta in forma de mar se recunoaste usor: partea superioara a corpului este mai voluminoasa decat partea inferioara, iar kilogramele in plus se depun pe talie. Alte caracteristici: fata si gatul pline, rotunde, umeri largi, bust mediu sau voluminos, talie nedefinita, solduri inguste, fund aplatizat, picioare subtiri.
* abate atentia de la zona taliei, nu purta curele pentru ca iti va scoate in evidenta burtica
* alege un mantou pina la genunchi, cambrat, pentru a crea impresia de silueta clepsidra
* alege tesaturi usoare si nu foarte elastice pentru partea superioara

Silueta in forma de para
Forma de para este cel mai frecvent tip de silueta feminina. Cum iti poti da seama daca ai o astfel de conformatie? Trunchiul este mai subtire decat partea inferioara a corpului, ai gatul lung sau subtire, umeri ingusti sau usor cazuti, spate ingust, bust mediu sau mic, talie definita, coapse si solduri feminine.
* mareste linia umerilor cu decolteuri largi, gulere cu revere mari
* alege jachete scurte, bolerouri purtate cu topuri ce se opresc deasupra soldurilor- suprapunerea de materiale pe linia bustului distrage atentia de la partea de jos a corpului.
* adauga detalii pe linia taliei: poarta rochii, jachete si camasi cu o curea lata- o bluza sau o rochie tip kimono cu brau lat este alegerea ideala

Silueta clepsidra
Silueta clepsidra este considerata forma feminina ideala. Cum sa-ti dai seama daca ai silueta mult ravnita:ai forme feminine cu talie bine definita, kilogramele in plus se depun proportional pe tot corpul, umeri si solduri simetrice, bust plin, picioare zvelte cu o forma feminina.
* pune-ti in valoare formele cu o rochie ce urmeaza linia corpului, in stilul celebrei Marylin Monroe
* cauta materiale fluide, care drapeaza, pentru a sugera doar formele, evita materiale care se muleaza
* hainele trebuie sa aiba o croiala riguroasa deci evita haina mulate ori lalai

Silueta baieteasca
Silueta baieteasca este foarte usor de identificat: forma corpului tau este dreapta fara prea multe curbe, iar kilogramele in plus se distribuie in mod egal. Alte trasaturi: spate lat sau solduri inguste, bust mic sau mediu, talie nedefinita, in general o silueta proportionala, dar fara forme feminine
* atrage atentia asupra picioarelor: poarta jeansi skinny cu un pulover lung si o curea in talie si cizme inalte pina la genunchi.
* pentru a rotunji linia bustului alege bluze si rochii cu guler rotund sau cu detalii feminine: broderii, volane
* defineste talia cu o jacheta sau mantou cu cordon in talie si croiala cambrata.

#59 2008-07-04 09:47:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

da, stiu cum e, ca sie eu arat uneori ca imbracata intr-un sac, ca zic sa evit hainele mulate ca sa nu se vada problema neutral
la mine totul se depune pe coapse, soldurile sunt normale (se vad oasele alea), dupa care urmeaza coapsele care sunt mai late decat soldurile sad deci intr-o chestie mulata arat ca un carnacior...

asa si eu... bine, am perioade cand e mai ok, dar tot acolo depun.. acu' mi-am dat seama, eu tot ziceam ca pun pe solduri, dar de fapt e vb de coapse

eu cred ca sunt "para"

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#60 2008-07-04 09:48:14

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

#61 2008-07-04 09:51:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu ezit intre para si clepsidra... ca totusi am umerii destul de lati
nu stiu daca para nu sunt tipele care pun inclusiv pe picioare (adica au si gleznele mai grosute), la mine zona cu probleme e situata intre genunchi si sold. bine, ca acum la batranete am vazut ca poti pune grasime si mai sus de solduri neutral

#62 2008-07-04 09:53:48

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

dupa descrieri ar trebui sa fiu clepsidra dar numa asa nu ma vad eu rotfl

Publicitate

loading...

#63 2008-07-04 10:00:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

eu ezit intre para si clepsidra... ca totusi am umerii destul de lati
nu stiu daca para nu sunt tipele care pun inclusiv pe picioare (adica au si gleznele mai grosute), la mine zona cu probleme e situata intre genunchi si sold. bine, ca acum la batranete am vazut ca poti pune grasime si mai sus de solduri neutral

n-are treaba cu gleznele.
uita-te la al doilea link... ala cu triunghiuri... desenele se opresc in zona bazinului.... deci acolo tre vazuta conformatia, nu la glezne

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#64 2008-07-04 10:07:32

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu is para smile stiam

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#65 2008-07-04 10:12:48

heimdall
Diamond member

ce m-am deprimat... chiar nu sunt facuta sa fiu o persoana grasa, zici ca sunt prizoniera in bucata asta de slanina sad
adica eu si cand eram slaba ma incurca intr-un fel corpul meu, niciodata nu m-am simtit bine in el, dar asa e groaznic... nu stiu daca ma intelegeti, stiu persoane mai solide care se simt ok cu corpul lor, eu am o problema in a accepta chestiile astea fizice sad cred ca sunt putin dusa

#66 2008-07-04 10:14:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu nu ma regasesc nicaieri......am o silueta cam dreapta.....latimea umerilor e cam aceeasi cu a soldurilor, insa talia nu e bine definita....si parca soldurile sunt destul de late.....hmmmm...o clepsidra mai expandata...sau o sticla de cola de 2 l....cand eu as vrea sa fiu o sticla de cola de un sfert rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#67 2008-07-04 11:18:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu nu pot sa mi dau seama c sunt....

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#68 2008-07-04 11:23:42

heimdall
Diamond member

carmen, tu esti sforicica... betisor big_smile n-o zic cu rautate, doamne fereste

#69 2008-07-04 11:26:34

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hai mai k e asa aiurea cu forme,cu d-astea.eu de exemplu,dak iau o pereche de pantaloni,ori sunt buni  in talie si largi in jos,ori sunt buni p picior si in talie varza rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#70 2008-07-04 11:29:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

heimdall a scris:

carmen, tu esti sforicica... betisor big_smile n-o zic cu rautate, doamne fereste

lol
stiu k sunt schiloada dar am "aripile" alea box box
o sa ma mai uit dupa fructe...tb sa ma regasesc undeva

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#71 2008-07-04 11:34:23

heimdall
Diamond member

deci la mine pantalonii daca sunt buni pe coapse si fund, sunt enormi in talie. fustele la fel, cred ca e la moda sa nu ai deloc talie, fiindca toate sunt drepte, ca un burlan

#72 2008-07-04 12:02:18

Soleil
Addicted member

si eu cam toate fustele pe care mi l-eam cumparat le port trase in jos pe solduri, pentru ca in talie poate sa mai intre cineva pe langa mine

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#73 2008-07-04 12:04:09

heimdall
Diamond member

of, deci nu sunt singura.
bineinteles ca vanzatoaele imi zic invariabil :a, dar e cu talie joasa, asa se poartaaaaa dumbom de 10 ani se tot poarta

#74 2008-07-04 12:04:39

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

eu cik am silueta clepsidra plina si eu tot asa patesc nicolle avem talia mica

#75 2008-07-04 12:09:06

heimdall
Diamond member

eu inclin sa cred ca s-au schimbat si croielile, ca in tinerete imi gaseam si pentru talia mea, si eram si mai slaba...

#76 2008-07-04 12:11:43

Soleil
Addicted member

heimdall a scris:

of, deci nu sunt singura.
bineinteles ca vanzatoaele imi zic invariabil :a, dar e cu talie joasa, asa se poartaaaaa dumbom de 10 ani se tot poarta

mda, de aia la mine toate fustele medii trec de genunchi rotfl am probat si fuste de blugi - cu talie joasa- si alea-s alta poveste, is chiar croite pe solduri...

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.