|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?#1 2008-07-03 16:01:44
sunt insarcinata?Buna.Sunt noua pe aici.Si am cateva nelamuriri.Mi-a intarziat ciclul 11 zile.Ultima oara am avut pe 23 mai.De 3 luni am intrerupt anticonceptionalele,dar in acest timp am avut contact sexual cu iubitul meu fara sa ne protejam si s-a intamplat odata sa ejaculeze pe vagin.Sapt trecuta mi-au curs cateva picaturi de sange si am auzit ca asta poate insemna inseminarea.Mi-am facut un test dupa 7 zile de intarziere dar cred ca este prea devreme pt ca a fost negativ.Mi s-au marit sanii dar nu ma dor,am dureri de cap,de burtica exact ca la ciclu,am stari de oboseala in timpul zilei si nu pot adormi seara decat foarte tarziu,mananc mereu,iar temperatura bazala este 37.Oare sunt insarcinata?Voi ce imi puteti spune? Offline #2 2008-07-03 16:02:20
Re: sunt insarcinata?imi poate da cineva un raspuns?va rog Offline #3 2008-07-03 16:04:00
Re: sunt insarcinata?daca testul l-ai facut la 7 zile de intarziere a aratat rezultatul corect....daca tot nu apare cel maibine e sa mergi la medic sa iti dea ceva sa iti vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-07-03 16:07:44
Re: sunt insarcinata?Mai intai de toate te rog citeste regulile si invata sa editezi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-07-09 09:59:42
Re: sunt insarcinata?Buna fetelor.As vrea sa va mai cer cateva sfaturi daca se poate.andreea_andy tu mi-ai spus ca este posibil sa fie sarcina,dar testul a iesit negativ si deja sunt in 16 zile de intarz.La doctor nu ma pot duce momentan pt k eu sunt in italia iar aici trebuie sa-ti faci programare inainte cu 3-4 sapt pana la consult,mi-am facut acum 2 zile dar daca nu imi vine in tot acest timp nu stiu ce sa mai cred.eu anul trecut am mai avut o sarcina dar am pierdut-o,iar testul mi-a iesit pozitiv dupa 4 sapt de intarz.Iar simptomele pe care le am nu sunt in inchipuirea mea cum mi s-a spus mai ales acele dureri de cap si acele picaturi de sange de acum 2 sapt.nu stiu ce sa mai cred,imi doresc din tot sufletul sa aflu daca sunt sau nu insarcinata,mai ales pt ca eu fumez iar daca sunt insarcinata stiu ca este foarte daunator pt bebe si nu as vrea sa mai am probleme.Voi ce imi puteti spune? Ultima oara a fost editat de miru21 (2008-07-09 10:02:50) Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-09 10:45:52
Re: sunt insarcinata?cred ca nu esti gravida daca dupa 16 zile de intaziere testul a iesit negativ. nush trebuie sa dai ochi cu dr pt a -ti da ceva sa vina menstra. neparat. stiu ca trebuie programari dar e neceasar vizita la medic chiar daca cu intarziere. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-07-09 10:52:16
Re: sunt insarcinata?nu stiu cum e in italia, dar daca exista ca aici laboratoare care iti pot recolta sange fara trimitere medicala iti poti face BHCG care iti spune fara tagada daca esti si chiar in cate saptamani, rezultat aici 2-3 zile, sau poate folosesti o stratagema, de ex. sa mergi la un spital de urgente, sa spui ca vrei radiografie pt. orice, ai cazut dupa scaun si te doare spatele, etc., pt ca la radiografie te intreaba daca esti insarcinata si trebuie sa iti faca testul de sarcina din sange imediat.... si afli si raspunsul, iar daca nu esti spui ca nu mai vrei radiografie ca nu te mai doare, poate pare grotesc ce zic, dar cred ca linistea ta conteaza mai mult decat minciunica, asta in cazul in care nu sunt laboratorare ca la noi sa iti faca test de sange la cerere Ultima oara a fost editat de daliana (2008-07-09 10:56:31) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2008-07-09 10:54:30
Re: sunt insarcinata?la 16 zile de intarziere trebuia sa se pozitiveze testul ala daca era sarcina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-07-09 10:59:35
Re: sunt insarcinata?am citit de cazuri in care fetele spuneau ca li s-a pozitivat dupa 1 luna, ca au facut si ecografie si ca nu se vedea nimic..... asa ca....poate miru se poate duce la un ecograf acolo, poate se fac astfel de investigatii la eco se vede si in 5 saptamani in majoritatea cazurilor, cel putin la mine s-a vazut Ultima oara a fost editat de daliana (2008-07-09 11:09:17) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #10 2008-07-09 11:00:28
Re: sunt insarcinata?pai sa mearga o data ca numai asa va afla. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #11 2008-07-09 11:17:15
Re: sunt insarcinata?Multumesc daliana.Este foarte originala ideea ta de a merge la urgente si a spune o minciunica:)Ai fost singura care mi-a raspuns intr-un mod dragut:|Buna ideea ta.Nu am sa mai astept am sa ma duc la spital pt analize. Offline #12 2008-07-09 11:34:16
Re: sunt insarcinata?cu placere! eu asa stiu, ca in spital femeia se testeaza inainte de a face ceva care sa dauneze copilului, cred ca si acolo, stiu ca mereu se intreaba la radiografii daca esti insarcinata si trebuie sa semnezi ca nu esti, dar daca nu stii? nu trebuie sa iti faca test?.....eu stiu ca o prietena de a mea a fost la spital ca vomita , avea o toxiinfectie alimentara si i-a facut analize de sange inclusiv de sarcina si asa a aflat ca e gravida There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #13 2008-07-09 11:34:54
Re: sunt insarcinata?la noi eu stiu ca te intreaba doar daca esti insarcinata si te cred pe cuvant... Offline #14 2008-07-09 11:41:54
Re: sunt insarcinata?te cred daca le spui ca nu esti si semnezi, dar daca tu zici ca nu stii........nu pot sa iti faca radiografie, si cazul prietenei mele e in romania si e de multisor, cand nu se faceau teste la cerere in laboratoare There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #15 2008-07-09 12:03:26
Re: sunt insarcinata?buna . . .am si eu o mik nelamurire. . .am luat pilula de a 2-a zi la orele fixe, prima inainte sa s fak 24 d ore d la contact iar urm la 12 ore dupa aceea. . .aqm mai e posibil k sa`mi fac griji in privinta sarcini ?? Offline #16 2008-07-09 12:09:13
Re: sunt insarcinata?imi putetzy va rog sa`mi dati un rasp Offline #17 2008-07-09 12:14:41
Re: sunt insarcinata?pastila de a 2-a zi 98% siguranta...deci dak ai luat-o corect eu zic ca nu ai avea de ce sa-ti faci griji Offline #19 2008-07-09 12:19:52
Re: sunt insarcinata?
stai linistita si s-ar putea sa prezinti o anumita sangerare asemnatoare menstrei dupa administratrea postinorului. sa nu te sperii. dar nu e obligatoriu sa paar. daca apare mai vb atunci. sanatate Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|