|
Nu esti logat.
Iubitul LENES#1 2008-07-04 02:37:47
iubitul LENESbuna seara, numele meu este anca si as avea mare nevoie de un sfat pentru ca nu prea mai stiu ce sa fac. Lips of an angel Offline #2 2008-07-04 03:44:24
Re: iubitul LENESeu zic sa-l lasi. nu merita. chiar daca il iubesti mult Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-07-04 03:47:37
Re: iubitul LENESmi se rupe sufletul cand ma gandesc la asta Lips of an angel Offline #4 2008-07-04 04:03:50
Re: iubitul LENESda lui nu i se rupe sufletul sa fie intretinut de tine? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-07-04 04:16:01
Re: iubitul LENESEu mereu vad jumatatea plina a paharului si de aceea ma gandesc ca, poate, e doar o pasa mai proasta a lui...dar dupaia imi revin amintirile cu el acum 3 ani cand nu avea bani nici de tigari si ii cumparam eu. tot asa ziceam si atunci, ca e intr-o pasa mai proasta..... e pacat si nedrept sa se termine totul din cauza banilor, mai ales ca in afara de aspectul financiar noi ne intelegem f bine, mai ales in pat. :f?rbryllad: chiar ar trebui sa ma despart de el? .... de fapt,stiu ca asta ar trebui, dar ma gandeam ca poate voi fetelor aveti ceva sugestii cum sa-l fac sa revina pe calea cea dreapta si sa se reangajeze.... eu am epuizat toate ideile Lips of an angel Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-04 05:19:10
Re: iubitul LENESsincer,si fara sa te superi pe mine...un barbat kre e un intretinut,pt mine nu mai e barbat. adik orgoliu masculin la el = 0? ce fel de barbat e asta kre se lasa intretinut de o femeie? poate k a avut o pasa proasta dar...de 3 ani? tu i-ai fost alaturi,si f bine si frumos din partea ta...o pasa proasta tine cateva saptamani,luni,poate un an...dar 3? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #7 2008-07-04 06:47:24
Re: iubitul LENESun barbat care se lasa intretinut..si nu face absolut nimic..asa va face toata viatza..e alegerea ta daca vrei sa traiesti asa,sau daca vrei sa ai o viata normala de fam cu un barbat care sa te rasfete,sa`ti cumpere si tie o ciocolata...nu cu unu` care asteapta mancare curat bani de la o femeie..e urat tare de tot..nu`ti spun cum ii numesc eu pe astia Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2008-07-04 08:20:24
Re: iubitul LENESDar tu nu ai incercat sa vorbesti cu el, sa vezi de ce nu pune mana sa-si caute ceva de munca? Ca mi se pare cam aiurea ca-i cauti scuze.. #9 2008-07-04 08:35:49
Re: iubitul LENES
cu parere de rau ar trebui sa il lasi....dar e bine sa nu te uiti si sa nu tii cont de parerile noastrea sau ale altora ci sa faci ceea ce crezi tu ca e mai bine,dar se pare ca ti-ai dat seama singurica ca e un intretinut si asa mai departe asa ca..... Offline #10 2008-07-04 08:39:53
Re: iubitul LENESdar ai vorbit vreodata cu el despre asta? i-ai zis ca nu-ti convine? ce a raspuns? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #11 2008-07-04 08:57:03
Re: iubitul LENESnu poti sa il lasi fara sa vb serios cu el si sa ii afli intentiile... trebuie sa ii spui ca situatia te deranjeaza. Offline #12 2008-07-04 08:58:53
Re: iubitul LENESacelasi caz a avut si matusa mea...intretinut aici apoi a plecat in spania si a venit dupa ea...intretinut si acolo...a pus-o sa faca rate ca deh iubirea era mai mare decat materialismul...aia a facut rate acolo... a muncit de era numai piele si os...el dormea si era la calclator toata ziua...si s-a sfarsit cu el plecand la alta pe care si-a facut-o in timpul cat matusa mea era la munca...acum sta la aia pe coasta de azur...concluzia o tragi singura caci noi nu putem sa-ti spunem sa-l lasi....daaaaar eu asa as face. Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-07-04 08:59:15) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #13 2008-07-04 09:17:55
Re: iubitul LENESSfatul meu este sa stai sa-i spui si lui exact cum ne-ai spus si noua ce te deranjeaza si sa vezi ce are si el de spus. Daca vrea sa faca ceva, sa inceapa sa face ieri, daca se poate, daca nu vrea sa faca nimic ci doar sa-si piarda timpul, sa fie respectuos si sa-ti spuna ca sa nu-ti mai pierzi tu timpul. S-a obisnuit a fi un intretinut, si sincer iti spun ca si tu ai o mica parte din vina in asta pt ca i-ai alimentat lenevia. Este greu s-o ia de la capat cu munca dar nu imposibil, trebuie doar sa vrea; daca nu vrea, sa nu te mai incurce pe tine No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #14 2008-07-04 09:28:26
pai si si lui ca nu il mai suferi asa "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #15 2008-07-04 09:31:25
Re: iubitul LENESsincer,eu il lasam de mult.pai nu merita nimic din partea ta,lasa-l sa moara de foame dak nu e in stare sa isi gaseasca un serviciu.nu i dadeam bani pentru nimic,decat daca incerca sa gaseasca un job.dar tinand cont k al tau sta degeaba......mai bine lipsa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #16 2008-07-04 09:53:25
Re: iubitul LENESvai..urasc oamenii astia.nu as putea sta cu asa un barbat. ai 2 solutii...ca sa iti fie bine si inca 1 ca sa te chinui in continuare: 1. vb cu el sa faca ceva in speranta ca isi va reveni; 2. ii dai papucii si ai terminat tot; 3. continui cu el asa si viitorul nu iti va fi prea roz. eu sunt cu iubitul de aproape un an,el e angajat...eu incerc sa ma angajez undeva pe timpul verii ca sa am banii mei sa pot ramane cu el in caminul facultatii.in nici un caz nu as accepta sa ma intretina el. de la parinti nu vreau sa mai cer bani ca..am cerut destul.vreau sa fac ceva cu mainile mele.crede-ma ca si atunci cand se mai termina banii si mai are el din salariul lui ma simt cam aiurea ca mai cumpara dulciuri si chestii d'astea asa ca nu imi pot imagina sa ma intretina altcineva decat parintii. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #17 2008-07-04 10:05:21
nu o sa se schimbe nici intr-o mie de ani dak asa a fost invatat si de parinti, si de tine! acum deja e prea tarziu si sincer mi se pare o situatie patetica pt un barbat. Offline #18 2008-07-04 10:28:13
bine spus No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #19 2008-07-04 10:31:17
Re: iubitul LENESclar nu o sa se schimbe ... mai bine iti vezi d viata ta....auzi mah sa`l intretzii u pe el... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|