homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chlamydia-2

#20 2008-07-23 15:47:00

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: chlamydia

iese la analiza de secretie chlamydia nu? sau trebe ceva mai special? hmm

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#21 2008-07-23 15:56:35

Alina Delia
Addicted member

aha thanks... banuiam eu ca gynia e mana in mana cu synevo tongue auzi ..la papanicolau iti interpreteaza cineva rezultatele? ca mi-a zis sa sun doar joi acum..vreaus a stiu daca imi interpreteza dr rezultatul sau tre sa-l aflu eu tongue

#22 2008-07-23 16:10:10

Alina Delia
Addicted member

mi-a facut control, analiza secretie si al sf papanicolau....la secretie mi-a iesit mai nimik..a zis ca sunt ok ce a nu e de tratament ci a vazut doar niste filamente vreo 2 in secretie de ciuperca.si mi-a dat bioclin sa pun din 2 in 2 zile si lactacyd gel intim. smile umm...si nu pot sa -mi riidc papanicolaul de la ghiseu?

#23 2008-07-23 16:14:09

Alina Delia
Addicted member

aha :? nasol sa aud asa ceva neutral
la naiba...bani de control nu am recent neutral si acu stau sa ma gandesc sa nu fei totul un bluff io sa cdred ca is ok si de fapt altii nu-si fac bn treaba. butter

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-07-23 16:17:58)

#24 2008-07-23 16:14:15

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pai ce treaba are PAP-ul cu candidoza?

Publicitate

loading...

#25 2008-07-23 16:17:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ET a scris:

Cam da...visslar

aici ii buba...si la mine...sedentarismul...

happy with him...inlove with him...puss

#26 2008-07-23 16:32:03

Alina Delia
Addicted member

iti trimit id-ul pe email.
daca sterg ce am scris mai sus se sterge tot topicul tongue nush la care msg te-ai referit . da nr msg si il sterg ..daca pot.

#27 2008-08-19 10:20:44

monik28me
Membru
Inregistrat: 2008-08-19

buna...am citit o multime de lucruri interesante aici..de aici m-am hotarat sa vin si eu cu problema mea: dureri menstruale foarte puternice, dureri in timpul contacturlui sexual, scurgeri -analize-rezulta -chlamydia: problema e ca am 2 nelamuriri:
1- aceste dureri le am de foarte mult timp, iar sotul meu acuza anumite simptome doar de vreo 4/5 luni - este posibil ca eu sa o am de ani de zile?
2. - mi s-a dat tratament cu doxiciclina-1 la 12h, tinizol si niste ovule; din a doua zi de tratament am inceput sa ma simt groaznic, ameteam, greata, arsuri pe esofag, dureri de cap; am fost la farmacie si am intrebat de  ofloxacin (recomandat de docorita in cazul in care n-as tolera doxiclina) -tot 1 la 12h...Acum imi este si teama de ceea ce o sa simt...cum sa procedez? mentionez ca sotul meu ia tot doxiciclina si este ok..nu are nimic...

#28 2008-08-19 11:15:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

in primul rand, chlamydia nu e virus, e bacterie (doar ca se comporta ca un virus, adica "locuieste" in interiorul celulelor, ceea ce o face si greu de detectat - NU iese la testul normal de secretie - si greu de tratat)

se ia prin contact sexual. teoretic cam atat... practic au tot fost cazuri in care modalitatea asta de transmitere a fost exclusa... asa ca de unde... e o enigma (poate instrumentar medical nesterilizat)

ET, antigenul chlamydia e analiza din secretie pt bacteria asta... si e mult (mult mult) mai concludenta decat analizele serologice, care, de multe ori, dau rezultate eronate

pt cine are asa ceva: NEAPARAT repetati analiza (secretie SI sange) la min 2 sapt dupa tratament. avand in vedere ca in romania nu se face inca antibiograma pt chlamydia, e f posibil sa nu fi nimerit medicul antibioticul corect... si boala sa fie inca prezenta

pt diagnosticare cea mai moderna metoda este analiza chlamydia pcr. se face la genetic lab in bucuresti, costa 1,5 mil (asta daca nu s-o fi scumpit) si e pe departe cea mai concludenta. are avantajul ca poate fi efectuata atat din secretie cevicala (femei), cat si din urina (barbati), astfel incat poate fi diagnosticat corect si partenerul (stilul obisnuit e ca el sa ia antibiotice "din oficiu" pana iti trece tie)

monika, astea sunt reactiile de la doxiciclina... cat timp tre sa iei? daca persista, vorbeste cu medicul... ca varianta ar mai fi azitromicina, care e mult mai puternica si se da in doze mici... dar tre sa vorbesti cu medicul pt asta (de ex, la mine nici una nici alta n-au avut, se pare, efect... daca analizele au fost concludente - ceea ce tare ma indoiesc - se apre ca mi-ar fi trecut de la claritomicina). sanatate

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#29 2008-08-19 15:38:00

monik28me
Membru
Inregistrat: 2008-08-19

multumesc mult pentru promtitudine.. sper din suflet sa scap de aceasta bacterie, mai ales de durerile pe care le aveam... Oricum, doxiclina asta m-a dat peste cap de tot: inca mai am dureri in esofag:(

#30 2008-08-20 03:28:03

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu am avut chalmydia si mie doctoritza mi-a spus ca se ia pe cale sexuala...nu vreau sa bag vreo indoiala dar eu nu as fi atat de sigura ca prietenu e asa fidelori era purtator dinainte si acum simptomele s-au facut vazute.de obicei chlamydia e asimptomatica

#31 2008-08-20 11:32:22

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

katami a scris:

ET, antigenul chlamydia e analiza din secretie pt bacteria asta... si e mult (mult mult) mai concludenta decat analizele serologice, care, de multe ori, dau rezultate eronate

Thx katami!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.