|
Nu esti logat.
Pt doctoressa-2#20 2008-07-24 01:16:14
Re: pt doctoressaam si eu tot o intrebare pt doctoreassa: mi-am facut analizele si mi-a iesit k am streptococ b. asta luna trecuta; si mi-a dat sa iau tratament cu antibiotic dar sa fiu in timpu menstruatziei k sa scad riscu reaparitziei streptococului, si k sa urmez acelashi tratament la o luna (adik luna asta). intrebarea mea este k daca mie nu mi-a disparut de tot, e posibil sa fi luat si prietenu meu (prin contact sexual) si sa iau si eu din nou de la el, sau daca urmez tratamentu corpu meu si-a format anticorpi pt streptococ b si a disparut de tot streptococu?si daca a luat si prietenu meu strptococu, ar trebui sa urmeze vre-un tratament, ceva? multzumesc mult Offline #21 2008-07-24 11:09:22
Re: pt doctoressatratamentul nu duce la formarea de anticorpi pt ca streptococu nu da imunitate ca varsatul de vant de exemplu. tratamentul distruge bacteria, punct. partenerul posibil sa fie si el purtator, insa daca nu are simptomatologie nu are ce sa i se faca. faceti sex protejat si intreaba-ti medicul ce poate sa faca partenerul mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|