|
Nu esti logat.
Cum trec peste?:-<-2#20 2008-07-05 12:43:55
Re: cum trec peste?:-<mie dc nu imi apat toate mesajele? k am postat 3 aseara si decat 1 a aparut Offline #21 2008-07-05 15:26:20
Re: cum trec peste?:-<tzantzo si mie mi'a luat un an sa trec peste o relatie de 5 luni asha ca.... 6 ani de dragoste Offline #22 2008-07-05 17:41:37
Re: cum trec peste?:-<are balta peste...iris90 te sfatuiesc sa iesi in oras cu fetele,in cluburi,nu are rost sa fii deprimata,dak s'a terminat inseamna ca nu a fost sa fie si D-ZEU iti trimite ceva mai bun.bafta si capul sus! Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #23 2008-07-05 18:25:25
Re: cum trec peste?:-<doamne deci nu ma pot opri din plans...astazi am vb cu el si a spus cuvinte ingrozitoare pe care nici despre o straina nu le pori rosti imi dadeau lacrimile doar knd il auzeam nu imi vine sa cred m-au daramat d tot oare cum poate sa vb asa despre mine doamneeee Offline #24 2008-07-05 19:22:30
Re: cum trec peste?:-<asta ar trb sa te ajute....sa te faca sa`ti deschizi ochii si sa vezi k nu merita nici macar s ate gandesti la el...plange...plange cat vrei dar apoi gata ! nu`l mai lasa sa faca parte din viata ta...nu`i mai raspunde la tel...sterge`l d pe mes..mai exact rupe orice legatura cu el ! asta dak intr`adevar vrei sa treci peste ! Publicitateloading...
#25 2008-07-05 22:15:45
Re: cum trec peste?:-<gandeste-te in primul rand la binele tau, invata sa te pretuiesti pe tine si gandeste-te ca meriti ceva mai bun, si ai sa vezi ca iti va fi mai usor, si eu asta iarna m-am desp de fostul meu prieten dupa 5 ani si mi-a fost mai usor decat credeam, pentru ca imi concentram atentia in alta patrte...imi faceam planuri, vb cu o gramada de prietenii, pur si simplu nu mai lasam trecutul sa imi afecteze prezentul... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|