homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fitness si cartofi prajiti, combinatie fatala?-2

#20 2008-07-11 12:08:27

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: fitness si cartofi prajiti, combinatie fatala?

noi de cand ne-am luat tigaie de teflon, nu prea mai mancam prajit in ulei....nici ochiuri, nici gratare...insa s-a apucat al meu recent sa faca cartofi prajiti - in ulei of course - din cartofi noi....la cat de buni is punish noroc ca nu face des si ca nici nu-mi da mie prea multi rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#21 2008-07-11 12:08:51

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu am alta boala: shaworma,care e o bomba calorica.bine ca la mine in oras nu face decat intr-un loc si nu prea e buna si atunci mananc doar in alte oras,cand am ocazia sau vara cand sunt zilele orasului si vine un nene pe care il stiu de mult si face shaworma buna.

expect the worst , hope for the best!

#22 2008-07-11 12:09:20

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

wai,mie imi plac  f mult cartofii.....mai ales prajiti big_smile.Si nu as renunta la ei,bine,nici sa mananc zilnic,dar fac cam 1 data pe sapt si atunci nu mananc decat putini.De ce sa renunt la toate poftele...mai bine mananc cu masura,dar din toate.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-07-11 12:10:27)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#23 2008-07-11 12:11:21

_yohana_
Platinum member

nicolle de care tigaie din teflon ai?eu am tefal dar nu am incercat sa prajesc fara ulei.

#24 2008-07-11 12:13:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

oana, eu am o tigaie de teflon mai no name, dar pot face orice in ea fara ulei, nu se lipeste
oricum la Teflon platesti doar numele dupa parerea mea

Publicitate

loading...

#25 2008-07-11 12:15:49

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu am de la Tefal si e f buna...prajesti in ulei fara probleme si oua si gratare si tot...eu de un an o folosesc zilnic..bine a mea e un fel de cratita si o folesesc la orice, sosuri, tocanite etc...sunt f multumita de ea...nu zic ce usor se curata..alte marci nu am incercat, nu stiu cum is

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2008-07-11 12:22:40

_yohana_
Platinum member

si eu fac in ea orice in ulei dr am sa incerc sa fac si fara ulei.o data a prajit mama niste piept de pui fara ulei si iesise bunut.

#27 2008-07-11 13:49:31

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

fetele nu vorbiti de cartofi prajiti...am boala pe ei, as manca cred ca 50 kg daca ar fi prajiti....
cat despre shaorma..la fel, mor dupa ea...mai ales ca stiu multe locuri cu o shaorma super delicioasa si o maioneza de usturoi super buna!!!

acum imi ploua in gura si eu vreau sa slabesc...mama lor de kg!!!!!!!!!!!!!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#28 2008-07-11 14:11:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

slava domnului, nu-mi spun nimic nici cartofii prajiti, nici shaorma
am doua vicii in materie de mancare : pestele (si orice alta vietuitoare marina) si branza

#29 2008-07-11 14:35:40

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

oana_ a scris:

ce as vrea sa imi placa si mie ciocolata neagra dar...o urasc....

si eu neutral

My Tears Dry On Their Own

#30 2008-07-11 14:36:14

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

mihaela2289 a scris:

fetele nu vorbiti de cartofi prajiti...am boala pe ei, as manca cred ca 50 kg daca ar fi prajiti....
cat despre shaorma..la fel, mor dupa ea...mai ales ca stiu multe locuri cu o shaorma super delicioasa si o maioneza de usturoi super buna!!!

acum imi ploua in gura si eu vreau sa slabesc...mama lor de kg!!!!!!!!!!!!!

rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

#31 2008-07-11 15:54:45

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

saptamana trecuta am bagat asa: 1 shaorma, 2 pizza si 2 hotdogi americani de pe copou... pe langa alte mancaruri mai normale

cred ca sunt sado-maso...de ma torturez cu gandul ca poate cateva sedinte de aerobic rezolva ceva in sistem...  sm

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#32 2008-07-11 17:22:25

persifona
Vizitator

nicolle_rox a scris:

eu am de la Tefal si e f buna...prajesti in ulei fara probleme si oua si gratare si tot...eu de un an o folosesc zilnic..bine a mea e un fel de cratita si o folesesc la orice, sosuri, tocanite etc...sunt f multumita de ea...nu zic ce usor se curata..alte marci nu am incercat, nu stiu cum is

Da da da, super tari alea de la Tefal. Avem si noi 2 acasa tot asa, inalte, cu capac, frumos. Sunt geniale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.