homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sentimente nutrim fata de cei ce ne-au facut rau?

#1 2008-07-05 17:01:15

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Ce sentimente nutrim fata de cei ce ne-au facut rau?

In noiembrie m-am despartit de fostul iubit...dupa 2 ani de relatie. Ce pot spune e ca mi-a facut foarte mult rau. Mi-am pierdut cu el cei mai frumosi ani din viata (cls a 11-a si a 12-a),nu m-am putut bucura de nimic in astia 2 ani (de faptul ca am luat permisul de conducere, ca am luat bacul, ca am intrat la facultate la buget etc). Sunt atat de multe incat umplu pagini daca ma apuc sa le povestesc...au fost atat de multe elemente negative n astia 2 ani incat cele pozitive nu imi mai vin in minte...
Acum sunt cu altcineva, un baiat super. La inceput am fost speriata cand am vazut cat de frumos se poarta cu mine, mi se parea ceva iesit din comun, eu fiind obisnuita sa fiu calul de bataie.
Acum fata de fostul simt o mare ura si furie, o furie intensa incat probabil ca daca l-as avea in fata mi-as dori sa il vad cum sufera mult si cum se chinuie. Poate nu e tocmai normal tocmai de asta va intreb: ce ar tre sa simt pentru omul ala?hmm

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-07-05 17:05:27

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: Ce sentimente nutrim fata de cei ce ne-au facut rau?

o sg pers urasc smile si o urasc di clasa a5a [profa de religie], in rest doar pe moment "urasc" imi trece derstul de repede. eu zic ca ar trebuis a iti fie indiferent.. oamenii care ne fac sa suferim nu merita niciun sentiment din partea noastra.. wink

#3 2008-07-05 17:06:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nimic...deja ti ai consumat 2 ani din viata cu el...nu are rost sa ti consumi si altii urandul...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-07-05 17:08:09

Emilya
Platinum member
Site

da asa e dar atunci cand imi aduc aminte de anumite situatii si fara sa exagerez sunt numai negative (pentru mine astia 2 ani au fost o baie de suferinta si fericire data cu lingurita la intervale regulate) imi vine sa il omor cu mana mea neutral Poate nu e atat ura cat furie

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#5 2008-07-05 17:14:59

leeah
Full member

concentreaza-te pe noua relatie si lasa trecutul, mai ales daca a fost unul nefericit, in urma smile

Publicitate

loading...

#6 2008-07-05 17:29:34

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

iti faci rau wild...ai sa vezi ca roata se inva intoarce si ptr el wink

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#7 2008-07-05 17:31:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

exista un doamne doamne care are grija de toate si de toti.nu iti mai face rau.ai pierdut 2 ani,de ce te mai gandesti ink la el?bucura-te de actuala relatie

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#8 2008-07-05 17:37:05

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

rrammonna a scris:

exista un doamne doamne care are grija de toate si de toti.nu iti mai face rau.ai pierdut 2 ani,de ce te mai gandesti ink la el?bucura-te de actuala relatie

subscriu.....lasa trecutul in urma si bucura'te de prezent si viitor alaturi de noul iubit

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#9 2008-07-05 17:51:42

Emilya
Platinum member
Site

nu ma intelegeti gresit, nu e ca si cum m-as gandi la el 24/24. Nici pe departe dar de fiecare data cand imi vine in minte sau cand am vazut k iar mi-a vizualizat profilul de hi5 devin furioasa. De asta v-am si intrebat: e normal sa fiu furioasa pe el pentru ca mi-a facut atata rau?

#10 2008-07-05 18:01:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Wildhoney a scris:

In noiembrie m-am despartit de fostul iubit...dupa 2 ani de relatie. Ce pot spune e ca mi-a facut foarte mult rau. Mi-am pierdut cu el cei mai frumosi ani din viata (cls a 11-a si a 12-a),nu m-am putut bucura de nimic in astia 2 ani (de faptul ca am luat permisul de conducere, ca am luat bacul, ca am intrat la facultate la buget etc). Sunt atat de multe incat umplu pagini daca ma apuc sa le povestesc...au fost atat de multe elemente negative n astia 2 ani incat cele pozitive nu imi mai vin in minte...
Acum sunt cu altcineva, un baiat super. La inceput am fost speriata cand am vazut cat de frumos se poarta cu mine, mi se parea ceva iesit din comun, eu fiind obisnuita sa fiu calul de bataie.
Acum fata de fostul simt o mare ura si furie, o furie intensa incat probabil ca daca l-as avea in fata mi-as dori sa il vad cum sufera mult si cum se chinuie. Poate nu e tocmai normal tocmai de asta va intreb: ce ar tre sa simt pentru omul ala?hmm

sh eu am trecut prin ceva asemanator... un "fost" care mi a facut atat de mult rau, m a umilit si m a facut sa mi pierd un an din viata mea( am fost cu el de vreo 3 ori...ne certam, ne impacam...si cel mai mult am stat o luna cred, da cam un an am plans io dupa el)
nu stiu cum am putut sa fiu atat de oarba si sa l las sa ma minta, sa ma cert cu prietenele...
sh la fel ca tine, cand a aparut actualul meu prieten si vedeam cat de frumos se comporta cu mine mi se parea ciudat, pt k eu eram obisnuita sa fiu eu cea care suna, sa fiu amanata mereu...
si ma gandesc k mult timp am avut indoieli daca il mai iubesc sau nu... oricum ii multumesc lui Dumnezeu k n am ajuns sa ma culc cu el, desi el le spusese tuturor asa....
de curand m am intalnit cu el...nu il urasc, n am niciun sentiment...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#11 2008-07-05 18:03:57

anytza
Hero member

Wildhoney a scris:

nu ma intelegeti gresit, nu e ca si cum m-as gandi la el 24/24. Nici pe departe dar de fiecare data cand imi vine in minte sau cand am vazut k iar mi-a vizualizat profilul de hi5 devin furioasa. De asta v-am si intrebat: e normal sa fiu furioasa pe el pentru ca mi-a facut atata rau?

da wild e normal ptr ca tu l-ai iubit si el nu te-a pretui.....bineinteles ca e normal sa simti furie ,nu e normal insa ca furia asta sa te hraneasca...ma refer la faptul ca trebuie sa uiti si cu asta basta....cum spuneam roata morii se invarteste big_smile

#12 2008-07-05 18:07:39

leeah
Full member

aaa, da.. e normal, si eu sunt furioasa pe fostu'.. ptr multe, ptr tupeul pe care inca il are dupa despartire, ca si cum i-as apartine.. dar in cea mai mare parte a timpului ignor ptr ca a devenit lipsit de importanta wink

#13 2008-07-05 18:08:19

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

o sa mai simti ura aceasta o perioada ,dupa care treptat o sa incepi sa uiti... viata merge inainte smile

#14 2008-07-05 18:08:52

anytza
Hero member

leeah a scris:

aaa, da.. e normal, si eu sunt furioasa pe fostu'.. ptr multe, ptr tupeul pe care inca il are dupa despartire, ca si cum i-as apartine.. dar in cea mai mare parte a timpului ignor ptr ca a devenit lipsit de importanta wink

asa ar trebui sa faci si tu wild...... sa ii dai ignore sau eject lol

#15 2008-07-05 18:17:32

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu nu pot sa iert si sa uit persoanele care mi-au facut rau

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#16 2008-07-05 19:11:17

skumpi
Vizitator

dak nu mai simti nik pt el ar trb sa`ti fie indiferent nu sa`l urasti neutral acuma nah numa u sti ce anume ti`a facut...rau mi`a facut si mie fostu cu care in 3 ani juma d relatie nu m`am bucurat o data d Craciun, Rev Paste .,..toate mi le`a stricat...da s`a terminat si gata` ...mi se rupe d el

#17 2008-07-05 19:50:18

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

exista o vorba: ''nu te gandi la pers din trecul tau. exista un motiv pt care nu au ajuns in prezent''...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#18 2008-07-05 20:09:21

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

si eu am avut o relatie de 5 ani, in care nu m-am putut bucura de multe lucruri, dar nu consider acei ani pierduti, pentru ca acei ani mi-au oferit multe lectii de viata, orice lucru are si o parte buna si una rea, chiar si o gresala atata timp cat inveti ceva din ea...si eu am avut multe de invatat...am constientizat si greselile mele pe care nu trebuia sa le fac, am inteles ceea ce e cu adevarat important in viata... si intr-adevar, roata intotdeauna se invarte wink fostul meu prieten acum a ajuns foarte rau...a fost exmatriculat de la facultate in ultimul an, s.a.m.d...si nu il urasc, chiar nu il urasc...simt o indiferenta foarte mare fata de el si de tot ceea ce are legatura cu el, nici eu poate nu as fi crezut, dara asta simt fata de el...nimic...si consider ca sunt unele persoane care nu merita sa simti nici macar ura pentru ele....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#19 2008-07-05 20:18:32

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

exista multe persoane care au incercat sa-mi faca rau intr-un fel sau altul (si fete si baieti si persoane adulte). si ma enervez foarte mult cand imi aduc aminte, in general ma consum pentru multe banalitati.
imi aduc acum aminte de cineva care mult rau mi-a mai facut (verbal) si acum s-a intors impotriva lui, tot el a picat prost, tot el isi benocleaza ochii dupa mine cu fiecare ocazie. asta e. "roata e rotunda"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.