|
Nu esti logat.
Nelamurita....#1 2008-07-06 12:14:06
nelamurita....Buna! Am si eu o nelamurire...partenerulu meu cred ca are o problema,dar refuza sa se duca la medic.In momentul penetrarii,"ala micu moare",sa vb asa si se vaieta mereu ca-l doare in partea dreapta, zice ca-i taie energia. Nu se intampla asa mereu,dar de cele mai multe ori asa cum v-am povestit.Nu am cum sa-l conving sa mearga la doctor, ptr ca nu vrea...zice ca trebuie sa se faca bine si fara medici.Habar nu are ce vorbeste....dar ma rog.Din ce cauza o fi,a stresului ca e de ceva timp foarte stresat,de la durerea aia din dreapta..?doctoressa ce zici/? Offline #2 2008-07-06 13:40:54
Re: nelamurita....unde anume il doare in partea dreapta? burta sau cum? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-06 13:52:13
Re: nelamurita....da..pe acolo pe undeva,pe langa coasta.......dar nu stiu ce sa mai zic ca e tare incapatanat si nu vrea sa se duca...e inconstient..... Offline #4 2008-07-06 13:54:24
Re: nelamurita....in dreapta, sub coasta e ficatul Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-07-06 14:03:10
Re: nelamurita....durerea aia clar nu are legatura cu actul sexual.... sa merga sa faca o ecografie abdominala.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-06 15:19:51
Re: nelamurita....credeam ca de la durere "ii moare",ca am vazut ca-l doare in partea dreapta cand se excita.......,poate e altceva.... Offline #8 2008-07-06 15:24:58
Re: nelamurita....
la asta ma gandeam si eu... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-07-06 15:56:24
Re: nelamurita....nu mi se pare a fi atat de puternica durerea, sau poate nu-mi spune..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|