homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Calatorie cu avionul :D-19

#343 2011-03-16 05:07:38

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: calatorie cu avionul :D

Sophie, nu e prima destinatie. Prima e Bruxelles, dar mi-am jurat ca daca ajung in Belgia, nu pot sa ratez Brugge-ul smile

Love, asa am mai facut si eu la alte companii, am printat biletul acasa si l-am folosit la aeroport fara sa mai platesc ceva in plus, insa pe site-ul lor scrie: "ca parte a angajamentului său de a reduce costurile şi de a oferi tarife mai ieftine pasagerilor săi, ?ncep?nd cu data de 1 aprilie 2010, Wizz Air va introduce o taxă de check-in la aeroport. Serviciul de check-in ?n aeroport, cumpărat ?n momentul rezervării, va costa 5 euro iar acela cumpărat ?n aeroport va costa 10 euro. Serviciul de check-in online este gratuit."

#344 2011-03-16 09:17:50

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ce nenorociti!!! Nu mai stiu pe ce sa puna taxe neutral

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#345 2011-03-16 09:19:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, asa m-am trezit si eu la Blue Air ca trebuie sa mai platesc 10 euro in aeroport... nici ei nu stiau exact pentru ce, ca nu erau pentru check-in, cica "pentru loc", de parca as fi putut sa merg in picioare
desi nu m-ar mira sa se ajunga si la asta, ca deja vandusera mai multe locuri decat aveau, ca la CFR  va si o biata femeie a trebuit sa stea cu stewardesele in spate

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-03-16 09:20:20)

#346 2011-03-16 12:51:31

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

heimdall a scris:

da, asa m-am trezit si eu la Blue Air ca trebuie sa mai platesc 10 euro in aeroport... nici ei nu stiau exact pentru ce, ca nu erau pentru check-in, cica "pentru loc", de parca as fi putut sa merg in picioare
desi nu m-ar mira sa se ajunga si la asta, ca deja vandusera mai multe locuri decat aveau, ca la CFR  va si o biata femeie a trebuit sa stea cu stewardesele in spate

wow... de asa ceva n-am mai auzit. mi se pare incredibil sa se intample asta.

eu am zburat foarte mult cu wizzair si am facut doar check-in online. cu o saptamana inainte de zbor se deschide optiunea de check-in, printezi biletul si te duci direct la portile de imbarcare. adevarul e ca pana acum nu am avut bagaj de cala si nu stiu cum se procedeaza exact in cazul asta. oricum mi-e si putin frica pentru ca am auzit de cineva caruia i s-a deschis bagaju si i s-au furat toate parfumurile...

#347 2011-03-16 12:53:43

heimdall
Diamond member

presupun ca nu ai cum sa faci check-in online daca ai si bagaj de cala
mie nu mi s-a inatmplat niciodata sa mi se umble la bagaje, stiu oameni care si le-au mai pierdut, dar le-au fost trimise intr-o zi-doua

Publicitate

loading...

#348 2011-03-16 15:21:20

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cred (si sper) ca poti face check-in online si daca ai bagaj de cala, ca tot treci prin verificarile alea. Presupun ca inseamna ca doar nu mai stai sa-ti iei biletul de la aeroport, restul e cam la fel.

Iar referitor la calatoria doar cu cartea de identitate, pe net scrie ca e ok, dar ca e mai dificil daca vrei sa si rezervi la hotel, ca nu la toate se poate doar cu CI (asta in general, nu doar in Belgia). Teama mea ar fi sa nu am probleme acolo pe aeroport, ca in rest nu avem treaba cu hotelurile...

#349 2011-03-19 15:10:05

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

heimdall a scris:

Cei 10 euro au reprezentat taxa de check-in, asta inseamna ca nu ti-ai facut check-in online( care era gratuit) si nici nu ai platit pt ckeck-in in aeroport in avans( era 5 euro) , ai primit cartea de imbarcare/biletul cu locul alocat chiar inainte de zbor si de aceea se plateste dublu

"presupun ca nu ai cum sa faci check-in online daca ai si bagaj de cala
mie nu mi s-a inatmplat niciodata sa mi se umble la bagaje, stiu oameni care si le-au mai pierdut, dar le-au fost trimise intr-o zi-doua"

Poti sa iti faci check-in online si daca ai bagaj la cala, cu conditia ca bagajul sa il achiti inainte de a te inregistra pt zborul respectiv, odata cu check-in -ul online efectuat si boardingul listat se presupune ca esti pregatita de zbor( nu se mai pot adauga servicii la biletul respectiv).
In momentul in care ajungi la aeroport trebuie sa treci si pe la biroul de check-in pt a preda bagajul.

Ultima oara a fost editat de nikko20 (2011-03-19 15:14:27)

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#350 2011-03-19 15:18:47

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Wendy a scris:

heimdall a scris:

eu am zburat foarte mult cu wizzair si am facut doar check-in online. cu o saptamana inainte de zbor se deschide optiunea de check-in, printezi biletul si te duci direct la portile de imbarcare. adevarul e ca pana acum nu am avut bagaj de cala si nu stiu cum se procedeaza exact in cazul asta. oricum mi-e si putin frica pentru ca am auzit de cineva caruia i s-a deschis bagaju si i s-au furat toate parfumurile...

cum adica? eu cand am luat biletul, mi l-au trimis pe mail. ce trebuie sa fac cu o saptamana inainte? nu ma duc direct la aeroport cu buletin si bilet?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#351 2011-03-19 15:26:04

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Wendy a scris:

heimdall a scris:

am eu o prietena careia i-au furat tigarile, bijuterii si parfumuri din bagaje, in spania. deci se intampla... din pacate. si mie mi-e frica acum sa mai bag ceva important in bagajul de cala, ce este scump sau pretios tin cu mine.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#352 2011-03-19 15:36:07

blackberry
Insomniac member

teoretic nici n-ai voie sa transporti bijuterii sau lucruri pretioase, scrie si in regulamentul pentru bagaje.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#353 2011-03-19 15:41:25

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Si mie mi-au deschis bagajul... de fapt doar un buzunar ca bagajul avea cifru.
Si am invatat ca cea mai buna metoda este infasurarea bagajului. Iar cand aterizez, inainte sa ies ma uit bine la el si daca vad ca e stricat ma duc la reclamatii.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#354 2011-03-19 15:48:10

nikko20
Full member

Bagajele de cala sunt luate in custodie de catre companie,  insa compania la randul ei trimite bagajele catre angajatii aeroportului respectiv pentru a fi duse la avion ( de fapt ei sunt cei care au acces la bagaje-deci ei sunt potentialii" furaciosi"), de aceea companiile au stipulat in conditiile de calatorie ca nu ai voie sa transporti in cala bijuterii sau alte obiecte pretioase....plus ca pe langa asta cu furatu' mai risti sa iti fie bagajul pierdut/sau obiectele din interior deteriorate

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#355 2011-03-19 15:51:32

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

bijuterii mai inteleg...dar tigari, parfumuri, sampoane? plus ca si hainele pot disparea, ca i-a placut unuia bluza mea si a luat-o. clar aia sunt furaciosii. prietena aia a mea s-a intors si fara produse din bagaje, si cu unul pierdut (din 3 s-a intors cu 2). nu inteleg de ce mai asigura bagajele daca tot nu primesti nimic in astfel de cazuri....

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#356 2011-03-19 15:53:58

nikko20
Full member

blackberry a scris:

Wendy a scris:

heimdall a scris:

cum adica? eu cand am luat biletul, mi l-au trimis pe mail. ce trebuie sa fac cu o saptamana inainte? nu ma duc direct la aeroport cu buletin si bilet?

verifica pe bilet daca ti-ai platit taxa la cumpararea biletului, in cazul in care nu e achitata trebuie sa faci ckeck-in pe web, altfel platesti in aeroport cand pleci

#357 2011-03-19 15:56:42

blackberry
Insomniac member

astea?
BAG    Baggage fee
CC    Booking fee
TAX 3    Government tax
TAX 4    Facility charge

#358 2011-03-19 16:02:08

nikko20
Full member

ar trebui sa apara unde zice si de  taxa pt bagaj, daca nu apare inseamna ca nu e achitata, deci ar trebuie sa faci online, acum depinde cand  calatoresti, de obicei check-in online poti sa  faci cel mai devreme cu 2 saptamani si cel mai tarziu cu cateva ore inainte de plecare, asta e intervalul

#359 2011-03-19 16:39:11

blackberry
Insomniac member

in bilet am platite si alea 4 de mai sus, deci taxa de bagaj e baggage fee. mai trebuie altceva?

#360 2011-03-21 18:39:03

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

mai fetelor sa nu radeti de mine dar pe 6 aprilie merg si eu la paris(k tzaranuuu)lol
si sincera sa fiu e prima oara cand merg cu avionu si habar nu am ce trebuie sa fac prin aeroport imi poate spune vreuna dintre voi ce si cum se face pe acolo?
biletul l-am luat la blue air si am inteles k bagajul de cala tre sa aibe 32 de kg iar cel de mana 7. ma cam incerca dimensiunile bagajului de mana cik :50x40x20
astea ce sunt inaltime lunmgime si mai ce sau cum?lol

Ultima oara a fost editat de ericka06 (2011-03-21 18:46:56)

domina ca sa nu fi dominat

#361 2011-03-21 18:40:54

heimdall
Diamond member

dimensiunile sunt lungime x latime x grosime
biletul e luat online ? ai facut si check-in online ? ai si bagaj de cala sau doar de mana ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.