homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Maturizarea relatiei-2

#20 2011-02-01 20:57:40

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: maturizarea relatiei

kathrynn a scris:

Mda, nici eu ...

sunt cu iubi de aproape 2 ani si intr-o zi mi-a marturisit  ca daca aveam alt comportament, adik sa fac mereu din tantar armasar si sa mai ales sa tin cont de sfaturile prietenelor mele

daca aveai alt comportament ... ce?
lipsesc bucati din mesajul tau.

Probail relatia era mai matrura, se gandea la casatorie. Cam asta reiese de prin finele mesajului.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#21 2011-02-01 20:58:40

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Cred ca iubitul ei vrea o persoana mai hotarata langa el... o persoana mai independenta si capabila sa ia singura decizii smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#22 2011-02-02 11:14:50

adinaingrid
Full member
Inregistrat: 2009-10-03

sonia am 23 de ani si el face in mai 24. Intr-adevar dk aveam alt comportament, daca eram mai matura, mai optimista mai ambitioasa si cu siguranta si mai independenta se gandea la casatorie mai departe. Acum knd l-am intrebat mi-a zis k are retineri pentru ca am dat de atatea ori gres, deoarece la un moment dat am devenit f pesimista, deloc matura cu multe dovezi de imaturitate. De cand am avut ultima cearta cu el si i-am promis k voi deveni persoana pe care o vrea langa el, cea care eram la inceput e ceva mai reticent, nu prea mai are incredere in ceea ce ii spun , zicandu-mi k el vrea fapte concrete nu vorbe. Din aceasta cauza e km rece, apatic.....Ce trebuie sa fac fetelor ca sa ii demonstrez ca intr-adevar sunt matura si ceea ce el mai vrea. Daca vrea vreuna dintre voi sa imi dea id-ul de mess pentru a vorbi ma multe si mai pe indelete. Am si o convorbire cu el pe mess din care reiese ca daca voi face ce zic totul va fi altfel...ca il pot considera un nou inceput.

#23 2011-02-02 11:27:41

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Alina, eu una nu cred in schimbarile astea la comanda de dragul cuiva. Nu cred ca functioneaza pe termen lung sa te prefaci ca esti altceva decat esti in realitate. Imi vine sa-ti zic sa cauti un om care sa te accepte asa cum esti, mai imatura, mai copila, nu unul care sa incerce sa te schimbe dupa bunul lui plac.

Totusi, ca sa ii dovedesti ca te-ai schimbat (daca chiar vrei sa incerci sa te schimbi de dragul lui) propune-i sa va mutati impreuna, ca un fel de test, daca tot va ganditi sa va casatoriti. Si asa o sa isi poata da seama daca esti suficient de matura sa ai grija de o casa si ce-o mai fi vrand el de la tine. Dar oricum, maturizarea nu e ceva ce se intampla peste noapte, de obicei, asa ca aveti rabdare.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#24 2011-02-02 11:30:18

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

nu inteleg de ce pui atata accent pe casatorie..totul se rezuma, din cate am citit, la o posibila casatorie. el trebuie sa te accepte asa cum esti, eventual sa-ti fie alaturi, sa te sprijine si sa te ajute sa devii o persoana responsabila, matura si independenta. lucrurile astea nu se capata peste noapte, de pe o zi pe alta. nu stiu de ce e nevoie sa devina rece si atipic, din moment ce te iubeste si isi doreste un viitor cu tine ar putea sa te invete anumite chestii. eu cred ca el tot ti-a indus aceste idei, incat tu chiar ti le-ai insusit. tu in sinea ta, poate esti o persoana matura si pregatita pentru a infrunta orice tip de problema, insa el repetandu-ti intr-una aceleasi lucruri, te-ai pierdut :-/ te face sa ti pierzi increderea in tine nu alta neutral

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#25 2011-02-02 12:01:10

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu cred ca intr-o relatie amandoi sunt de vina. nu el e vinovatul ca surghiunit-o, nici ea nu e vinovata ca se comporta specific comportamentului ei.

ea are un fel de a fi pe care el, poate, la un moment dat, nu l-a mai placut sau l-a facut sa aiba semne de intrebare. cum spune si love_t, poate el isi doreste o persoana mai independenta, care sa nu ii repete mereu "tu esti viata mea fara tine nu pot trai" care arata clar semne de dependenta. nu toti accepta astfel de comportamente si de mentalitati.

poate la inceput baiatul facea abstractie dar, cu trecerea timpului, nu mai vrea sa accepte asa mult. nu zic ca nu o iubeste, dar de multe ori, cu trecerea timpului, iti dai seama ca omul de langa tine nu e asa cum credeai. dovada si faptul ca ai ascultat de sfatul prietenei care numai bine intentionata cred ca a fost.
poate a devenit rece si atipic pentru ca isi da seama ca nu are un viitor relatia, poate pentru ca ceva nu ii convine... si noi ca femei devenim cateodata mai distante cand nu ne convine ceva. nu cred ca acum trebuie sa ii dam numai lui in cap.

nici eu nu cred in schimbarea la comanda, ori esti intr-un fel ori nu esti. nu poti nici in ani de zile, ce sa mai zicem de o zi doua, sa devii o alta persoana fata de cum esi tu de fapt.
daca el vrea sa fii asa cum esti, mai imatura, mai copilaroasa, va fi decizia lui si nu cred ca tu poti sa i-o influentezi cumva. in primul rand, zic eu, ca ar trebui sa renunti la semnele de dependenta fata de el. sa ii arati ca poti fi libera, independenta, ca nu totul in viata ta se rezuma la el, mai ales ca ai observat ca lui nu ii plac lucrurile astea.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.