|
Nu esti logat.
Sangerare usoara dupa conizatie#1 2008-07-07 22:51:48
Sangerare usoara dupa conizatieSalut. AM scris acum cateva luni in legatura cu o problema pe care o aveam si anume urma sa am o interventie pt conizatie de col, pe care am facut-o la sfarsitul lui martie. Biopsia din tesutul analizat a iesit ok, adica doar inflamatie datorata prezentei hpv33 si atit, nici un fel de modificare. Offline #2 2008-07-07 23:10:19
Re: Sangerare usoara dupa conizatiela ovulatie se intampla sa existe sangerare. nu e nimic de speriat. cea insa de dupa contactul sexual nu e obisnuita. mami de minuni Offline #3 2008-07-08 11:05:27
Re: Sangerare usoara dupa conizatietot un control trebuie facut...singerarea la contact indica cel mai adesea o leziune de col... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-07-21 16:53:37
Re: Sangerare usoara dupa conizatieBuna din nou fetelor! Offline #5 2008-07-21 17:28:04
Re: Sangerare usoara dupa conizatiepoate fi ceva hormonal, da. nu are legatura cu conizatia. mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|