|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 18-100#1882 2008-07-11 10:43:35
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18nicolle e asha de rea boala asta incat sa;ti treaca cheful de orice daca vezi ceva in neregula? 6 ani de dragoste Offline #1883 2008-07-11 10:44:12
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18mai trebuie voturi http://www.stilfeminin.ro/relatii/SEXUL … NIN-5.html N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1884 2008-07-11 10:45:12
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18
si va trece vreodata? 6 ani de dragoste Offline #1885 2008-07-11 10:46:43
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18nicolle tu ai stat cu sotul tau inainte de casatorie deci? 6 ani de dragoste Offline #1886 2008-07-11 10:49:38
Da, Janis, asa de rau e...eu iti zic de la mine....cel putin, daca ajung obosita de la servici si vad dezastru in casa...mi se urca parul in cap...daca sunt odihnita etc, nu ma streseaza tare, le iau usurel ...dar daca-s obosita si nervoasa, am enervez si mai tare...asa de tare incat nici nu ma odihnesc, am apuc direct de curatenie...o chestie cu care am ajuns cat de cat la compromis: eu dupa ce mancam as vrea sa strang imediat toate "urmele"...el bineteles ca vrea sa stea un pic...si atunci eu ma feresc de bucatarie pana nu strange el... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#1887 2008-07-11 10:51:03
pai oficial am stat dupa ce m-a cerut...adica cu un an inainte de nunta...adica n-avea rost sa plateasca el chirie in alta parte in loc sa strangem banuti numai de gura lumii.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1888 2008-07-11 10:52:22
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18 eu zic sa va luati de mana (tu si japan) si sa cautati terapie 6 ani de dragoste Offline #1889 2008-07-11 10:53:03
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18janis,eu nu cred ca trece,te inteleg perfect,pt ca sunt in aceeasi situatie,fac de gura lui o perioada,apoi o las mai moale,si iar discutii si reprosuri.el acum a zis ca va face el ce vede ca nu e facut,dar m-as mira sa fie asa,cred ca imi va face oricum capul calendar inainte mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #1890 2008-07-11 10:54:38
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18stau si ma gandesc ce prieten "cu capu am" ...aseara l-au sunat niste amici sa vina sa bea un suc...si el a insistat sa merg si eu : "ce daca sunt numai b?ca dupa ce stam la suc noi mai ramanem la plimbare...si pana la urma sunt prietena lui si pe el nu-l intereseaza ce spun baietii" Offline #1891 2008-07-11 10:55:07
asa fac si eu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1892 2008-07-11 10:56:21
poi mergem...daca plateste el...ca eu dau bani la gineco, la dentist da' capu' poate sa mai astept oricum, as avea nevoie de multe sedinte...is curioasa cum m-as impaca eu cu unul ca mine...scantei ar iesi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1893 2008-07-11 10:58:23
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18bravo mel.. 6 ani de dragoste Offline #1894 2008-07-11 10:59:07
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18plec la masa dar va urmaresc sa stiti N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1895 2008-07-11 11:00:06
nu vrei sa-ti dau nr la al meu? sa-i explici si lui strategia.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1896 2008-07-11 11:00:07
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18ca sunt inteleasa gresit si asta nu imi place deloc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1897 2008-07-11 11:02:02
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18janis dc nu incerci sa discutati....asa nu veti ajunge la un numitor comun...voi va certati si faceti putzi ca forma de impacare,da asta nu inseamna ca problema e putin macar clarificata. Offline #1898 2008-07-11 11:02:22
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18eu sunt intruchiparea dezordinei.... mama ce e pe birou si pe noptiere .... la noi e simplu eu fac dezordine el face ordine dupa mine in 24 de ore fac la loc dezordine el starnege iar si face ordine pe birou si noptiera si tot asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1899 2008-07-11 11:05:41
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18eu am perioade cand is mai "rea" la boala asta...dar in general m-am mai calmat...dupa ce am avut si noi multe meciuri....daca il rog sa faca ceva, are dead-line pana ne culcam...face cand vrea el numai sa faca in seara respectiva...macar nu mai sunt cu "vreau sa faci acum"...decatn 10% din cazuri...insa vindecarea vine de la faptul ca si el colaboreaza... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1900 2008-07-11 11:06:23
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18nu mel n'ai inteles ideea Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-07-11 11:07:30) 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|