homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 18-100

#1882 2008-07-11 10:43:35

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18

nicolle e asha de rea boala asta incat sa;ti treaca cheful de orice daca vezi ceva in neregula?
offf doamne
eu n'am nervi de fier..si eu plang rpd..pai cred ca il/ne innebunim de cap intr'un an

6 ani de dragoste  hjarta

#1883 2008-07-11 10:44:12

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1884 2008-07-11 10:45:12

JanisJoplin
Platinum member

bobita a scris:

cate nopti am pierdut si noi din acelasi motiv......sotul meu e disperat cu curatenia,sa nu lasi niciodata pe maine ceva,daca poti sa faci azi,ce daca esto obosit sau nu ai chef? iar eu sunt mai comoda,si de aici muuuulte discutii si lacrimi si nervi.

si va trece vreodata?
pe mine ma oftica mai multe..inclusiv cu aia corporala..nu pot sa stau 2 secunde in liniste inainte sau dupa iubire ca el tre sa ma ia pe sus sa mergem sa ne spalam

#1885 2008-07-11 10:46:43

JanisJoplin
Platinum member

nicolle tu ai stat cu sotul tau inainte de casatorie deci? big_smile
nu's singura concubina de pe zona? lol hiiiu

#1886 2008-07-11 10:49:38

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

JanisJoplin a scris:

nicolle e asha de rea boala asta incat sa;ti treaca cheful de orice daca vezi ceva in neregula?
offf doamne
eu n'am nervi de fier..si eu plang rpd..pai cred ca il/ne innebunim de cap intr'un an

Da, Janis, asa de rau e...eu iti zic de la mine....cel putin, daca ajung obosita de la servici si vad dezastru in casa...mi se urca parul in cap...daca sunt odihnita etc, nu ma streseaza tare, le iau usurel ...dar daca-s obosita si nervoasa, am enervez si mai tare...asa de tare incat nici nu ma odihnesc, am apuc direct de curatenie...o chestie cu care am ajuns cat de cat la compromis: eu dupa ce mancam as vrea sa strang imediat toate "urmele"...el bineteles ca vrea sa stea un pic...si atunci eu ma feresc de bucatarie pana nu strange el...rotfl
nu e rautate, janis, e ceva incontrolabil...eu am si boala "verificatului", este  crima pentru mine cand plec de acasa sau seara la culcare...chiar daca e si el cu mine...si cand nu e , e si mai rau...insa el ma accepta asa, chiar daca ii sare tandara de multe ori...as vrea si eu sa nu-mi pese...dar nu ma pot educa...am o colega care a plecat si a lasat usa la casa deschisa, fierul in priza... eu n-as mai iesi din casa daca as pati asa rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#1887 2008-07-11 10:51:03

Soleil
Addicted member

JanisJoplin a scris:

nicolle tu ai stat cu sotul tau inainte de casatorie deci? big_smile
nu's singura concubina de pe zona? lol hiiiu

pai oficial am stat dupa ce m-a cerut...adica cu un an inainte de nunta...adica n-avea rost sa plateasca el chirie in alta parte in loc sa strangem banuti numai de gura lumii....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1888 2008-07-11 10:52:22

JanisJoplin
Platinum member

roll roll roll eu zic sa va luati de mana (tu si japan) si sa cautati terapie
rotfl

#1889 2008-07-11 10:53:03

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

janis,eu nu cred ca trece,te inteleg perfect,pt ca sunt in aceeasi situatie,fac  de gura lui o perioada,apoi o las mai moale,si iar discutii si reprosuri.el acum a zis ca va face el ce vede ca nu e facut,dar m-as mira sa fie asa,cred ca imi va face oricum capul calendar inainte

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#1890 2008-07-11 10:54:38

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

stau si ma gandesc ce prieten "cu capu am" ...aseara l-au sunat niste amici sa vina sa bea un suc...si el a insistat sa merg si eu : "ce daca sunt numai b?ca dupa ce stam la suc noi mai ramanem la plimbare...si pana la urma sunt prietena lui si pe el nu-l intereseaza ce spun baietii"
ajungem acolo si 2 dintre ei chiar ii spun: "ai venit cu prietena?" (cam indignati)...m-am simtit putin prost ( daca nu era el ma simteam si mai prost .)si imediat cum mi-a vezut fatza le spune : "nu insist sa raman..."
am ramas pana l urma ca cik era o gluma din partea celor 2.de fapt nu stiu cata gluma a fost ptr ca aia aveau prietene si se gandeau sa se combine cu altele si sa mearga in apartamentu unuia....si le cam era de mine sa vorbeasca asa pe fata.
desi m-am simtit apoi ff bine am ramas cu 2 prieteni de-ai lui si chiar a iesit ff bine ...la sfarsit imi spuneau : "esti de-al nostru barbate " rotfl2

#1891 2008-07-11 10:55:07

Soleil
Addicted member

bobita a scris:

.el acum a zis ca va face el ce vede ca nu e facut,dar m-as mira sa fie asa,cred ca imi va face oricum capul calendar inainte

asa fac si eu rotfl

Thé à la menthe hjarta

#1892 2008-07-11 10:56:21

Soleil
Addicted member

JanisJoplin a scris:

roll roll roll eu zic sa va luati de mana (tu si japan) si sa cautati terapie
rotfl

poi mergem...daca plateste el...ca eu dau bani la gineco, la dentist da' capu' poate sa mai astept rotfl oricum, as avea nevoie de multe sedinte...is curioasa cum m-as impaca eu cu unul ca mine...scantei ar iesi rotfl

Thé à la menthe hjarta

#1893 2008-07-11 10:58:23

JanisJoplin
Platinum member

bravo mel..
eu nu shtiu nimic d asta nou..decat ca te'a urmarit pan acasa big_smile am ramas cam in urma sad
bravo puss puss
bobita m'a invatzat ceva cosmeticiana unde am fost ultima oara,sa nu ma enervez si sa'l vorbesc dulce..daca ajung obosita,fac mancare si spal si el vede ceva in ne-ordine si imi zice..normal ca eu ma enervez..da' tipa mi'a zis asha: ia'l frumos..da' iubitul meu,scumpul meu..acum fac...hai nu vii sa ma ajuti? si cica asha e dezarmat si n'are ce sa mai zica cand te vede dulce lol
de mine inca nu se ia cu curatzenia,ca nu stam la casa noastra si aici la gramada fac si eu ce pot
ma enerveaza ca dupa iubi-iubi sau ma rog...nici nu'mi mai vine sa va zic
ideal pt el ar fi sa ne spalam tot timpul..cel mai bine daca am face putzi si ne'am spala in acelasi timp...
offf exagerez acum da's fff deznadajduita...

#1894 2008-07-11 10:59:07

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

plec la masa dar va urmaresc sa stiti
si nu uitati votati
http://www.stilfeminin.ro/relatii/SEXUL … NIN-5.html

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1895 2008-07-11 11:00:06

Soleil
Addicted member

JanisJoplin a scris:

m'a invatzat ceva cosmeticiana unde am fost ultima oara,sa nu ma enervez si sa'l vorbesc dulce..daca ajung obosita,fac mancare si spal si el vede ceva in ne-ordine si imi zice..normal ca eu ma enervez..da' tipa mi'a zis asha: ia'l frumos..da' iubitul meu,scumpul meu..acum fac...hai nu vii sa ma ajuti? si cica asha e dezarmat si n'are ce sa mai zica cand te vede dulce lol...

nu vrei sa-ti dau nr la al meu? sa-i explici si lui strategia....rotfl

Thé à la menthe hjarta

#1896 2008-07-11 11:00:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ca sunt inteleasa gresit si asta nu imi place deloc neutral

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1897 2008-07-11 11:02:02

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

janis dc nu incerci sa discutati....asa nu veti ajunge la un numitor comun...voi va certati si faceti putzi ca forma de impacare,da asta nu inseamna ca problema e putin macar clarificata.
putzi putzi nu e solutia de fiecare data ....si asta e ff bun dupa o cearta da nu mereu ptr ca problemele se rezolva discutand sau macar clarificand.
u plangi apoi putzi si apoi iar va certati,iar plangi iar putzi....si tot asa

#1898 2008-07-11 11:02:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu sunt intruchiparea dezordinei.... mama ce e pe birou si pe noptiere lol.... la noi e simplu eu fac dezordine el face ordine dupa mine in 24 de ore fac la loc dezordine el starnege iar si face ordine pe birou si noptiera si tot asa lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1899 2008-07-11 11:05:41

Soleil
Addicted member

eu am perioade cand is mai "rea" la boala asta...dar in general m-am mai calmat...dupa ce am avut si noi multe meciuri....daca il rog sa faca ceva, are dead-line pana ne culcam...face cand vrea el numai sa faca in seara respectiva...macar nu mai sunt cu "vreau sa faci acum"...decatn 10% din cazuri...insa vindecarea vine de la faptul ca si el colaboreaza...

Thé à la menthe hjarta

#1900 2008-07-11 11:06:23

JanisJoplin
Platinum member

nu mel n'ai inteles ideea
putzi de impacare nu faceam daca eram certati
el a incercat sa ne impacam si m'a luat din balta de plans in bucatarie,m'a luat in bratze ..dar iar ne'am certat..apoi cat timp am mancat si am fumat am discutat pe indelete toata cearta de dimineata,de unde a plecat si de ce,cine a gresit mai mult sau mai putin,ce sa faca el acum si ce sa fac eu,sa nu mai exagerez ca plec acasa imediat asha,si mai exact ce m'a deranjat
abia dupa ce am dat'o in caterinci,si imi trecuse plansul si ma simteam bine ca s'a cam rezolvat,discutand pe indelete..abia apoi am facut putzi hjarta

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-07-11 11:07:30)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.