homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 18-167

#3155 2008-07-14 11:02:40

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18

si eu ma gandesc la tuns....dar ma astept o luna, in caz ca merg la mare, ma tund dupa, ca acolo sigur se mai deterioreaza

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3156 2008-07-14 11:03:14

skumpi
Vizitator

morning smoke2
pfuai m`am trezit cu nasu infundat...m`am dat jos din pat si am stranutat d vreo 10 ori ...incredibil :f?rv?nad:

#3157 2008-07-14 11:04:19

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi a scris:

morning smoke2
pfuai m`am trezit cu nasu infundat...m`am dat jos din pat si am stranutat d vreo 10 ori ...incredibil :f?rv?nad:

neatza . se zice k la 10 stranuturi consecutive ajungi la orgazm lol

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3158 2008-07-14 11:06:05

skumpi
Vizitator

rotfl n`am ajuns la nik lol poate au fost 9 lol nu le`am numarat tongue da asa...unu dupa celalalt...d`ohhh

#3159 2008-07-14 11:07:59

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

me too skumpi...ai sta in incaperi cu aer conditionat.. ce ma dispera

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#3160 2008-07-14 11:08:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu abia am mai scapat de raceala
cred ca trebuia s-o tin tot intr-un orgasm la cat am stranutat saptamana trecuta big_smile

#3161 2008-07-14 11:09:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce turbate sunteti azi
numai cururi pe la avatare

#3162 2008-07-14 11:09:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ralluka a scris:

ce turbate sunteti azi

rotfl

eu nu ma tund il las sa creasca big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3163 2008-07-14 11:10:07

skumpi
Vizitator

Alina Delia a scris:

me too skumpi...ai sta in incaperi cu aer conditionat.. ce ma dispera

n`am stat ..ma rog in mashina roll huh...sper sa`mi treaca...am luat un paracetamol si un ceai fierbinte` tummenupp

#3164 2008-07-14 11:10:17

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce faceti fetele?acu am ajuns de la munte,is rupta de oboseala k am plecat la 6 dimi... a fost super bine,vreme faina,zona minunata,confort maxim si cainele f prietenos si amuzant big_smile
ma duc sa dorm

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3165 2008-07-14 11:11:04

pitzipoank
Insomniac member

evilpink a scris:

ralluka a scris:

ce turbate sunteti azi

rotfl

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl cum a sunat... stiu k nu au legatura dar.... prea tare

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#3166 2008-07-14 11:11:32

pitzipoank
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

ce faceti fetele?acu am ajuns de la munte,is rupta de oboseala k am plecat la 6 dimi... a fost super bine,vreme faina,zona minunata,confort maxim si cainele f prietenos si amuzant big_smile
ma duc sa dorm

somn dulce puss

#3167 2008-07-14 11:11:54

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

annna a scris:

neatzaa pusspuss

alinuutza_81_23_11 a scris:

pai lucrez ca si contabil de vreo 3 ani, m-as axa pe chestia asta, daca tot fac asta, si am si terminat fac de asa ceva..... dar am fff mult de lucru, nu stiu daca as putea... asa ca sunt intr-o mare dilema.. nu vreau sa ma aglomerez si sa nu mai fac nimic ca lumea ... nu stiu

alinutza... cum a fost ase-ul? banuiesc ca ai terminat contabilitate dupa cate zici smile zi si mie cum e facultatea, cum sunt profii, daca poti sa si lucrezi... maine ma duc sa ma inscriu, iar dupa prima optiune care e finante banci, contabilitatea e a2a :f?rv?nad: puss iar daca si lucrzi in domeniu... zi-mi si daca iti place ce faci, si daca se castiga bine din asta smile ...

ce sa zic anna, mie imi place ce fac, eu am terminat la vest in timisoara , nu a fost usor, dar e ok, de castigat se castiga bine, eu lucrez la o firma de audit contabil , m-am angajat dupa 3 luni dupa ce am terminat facultatea, salariul il iau in functie de cate firma am si de activitatea lor, restransa sau nu smile, de platit se plateste bine in domeniu...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3168 2008-07-14 11:12:44

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

nicolle_rox a scris:

si eu ma gandesc la tuns....dar ma astept o luna, in caz ca merg la mare, ma tund dupa, ca acolo sigur se mai deterioreaza

la asta ma gandeam si eu.... urmeaza concediul chiar daca nu la mare ci la munte dar totusi se va deteriora ca sigur voi sta la soare,apoi aquaparkurile din ungaria ,cred ca mergem si 3 zile la Balaton tot in ungaria...si de aceea as incerca sa ma mai abtin o luna.....desi ma termina cand vad cat  e de ars -de la placa banuiesc- desi toata ziua ma dau ba cu ulei de masile ba cu masca tot cu ulei de masline (ambele de la avon spa)dumbom

#3169 2008-07-14 11:12:59

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

pitzipoank a scris:

evilpink a scris:

ralluka a scris:

ce turbate sunteti azi

rotfl

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl cum a sunat... stiu k nu au legatura dar.... prea tare

rotflrotflrotfl

#3170 2008-07-14 11:14:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pitzipoank a scris:

evilpink a scris:

ralluka a scris:

ce turbate sunteti azi

rotfl

la ce te gandesti tu fata??? lol lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3171 2008-07-14 11:16:12

pitzipoank
Insomniac member

evilpink a scris:

pitzipoank a scris:

evilpink a scris:

rotfl

la ce te gandesti tu fata??? lol lol

n ai vrea sa stii rotflrotflrotfl

#3172 2008-07-14 11:16:22

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

claudia78 a scris:

nicolle_rox a scris:

la asta ma gandeam si eu.... urmeaza concediul chiar daca nu la mare ci la munte dar totusi se va deteriora ca sigur voi sta la soare,apoi aquaparkurile din ungaria ,cred ca mergem si 3 zile la Balaton tot in ungaria...si de aceea as incerca sa ma mai abtin o luna.....desi ma termina cand vad cat  e de ars -de la placa banuiesc- desi toata ziua ma dau ba cu ulei de masile ba cu masca tot cu ulei de masline (ambele de la avon spa)dumbom

eu mi-am luat un spray de la wella care sa-l protejeze....e pentru intins cu placa...bine, mie numai placa mi-ar mai lipsi, eu il intind cu peria si foehn...dar tot il ard...ca efect spray-ul mi l-a intins foarte frumos...acum sa vedem cu protejatul

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3173 2008-07-14 11:16:50

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

pitzipoank a scris:

GreenBubbles a scris:

ma duc sa dorm

somn dulce puss

ms big_smile bine a fost la munte,tre sa merg mai des big_smile
claudia puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.