homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 18-173

#3269 2008-07-14 13:39:58

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18

janis si eu astept sa ma sune zilele astea de la o firma big_smile sper sa ma angajez daca nu...cam naspa cu ramasul in iasi cu iubitul si mersul in vacanta.dar eu tot sper ca va fi bine smile mai iau azi un ziar sa ma sun in caz ca nu ma cauta astia...bafta si tie!

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3270 2008-07-14 13:40:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

tuuuuuuuuuuuuuu

raspundeti-mi
moama ce ma enervati rotfl

#3271 2008-07-14 13:42:03

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu am raspuns ralluka mai sus tongue am folosit love plus cu striatii si se simte mult prea marfaaa hjarta
skumpi si eu cred la fel ca tine..mai am de trait in niciun caz nu ma grabeste nimeni...ce naibii 20 de ani stau la mama si urmatorii 20 de ani cresc copii??? pai si eu cand mai traiesc? lol
deocamdata e bine,tata mama stie ca stau cu iubi,suntem fericiti,nu ne mai trebuie altceva
ba daaaa
loc de munca mie lol

6 ani de dragoste  hjarta

#3272 2008-07-14 13:42:10

skumpi
Vizitator

evilpink a scris:

skumpi aproape toate colegele mele din liceu sunt maritate si au si un copil de 1-2 ani smile

neutral eu sa nu aud d nunta lol ce nunta mah....cand nici nu mi`am terminat scoala ma apuc sa ma marit ...no wayyyyy ! big_smile

#3273 2008-07-14 13:42:38

norishorulalb
Banat

mersi JJ

Publicitate

loading...

#3274 2008-07-14 13:45:09

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

vai de cand nu am mai folosit preze..nici nu mai stiu cum e cu.. lol alea cu striatii sunt cat de cat ok..dar alea mentol sunt oribile!!orice dar nu alea.. tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#3275 2008-07-14 13:45:24

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

gata! a sunat telefonul si iubi a plecat intr-un suflet sa ia laptopul! abia astept sa il aduca acasik!

#3276 2008-07-14 13:47:05

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

vreau acasa!!!...ma doare capul si mi-e somn si foame!!!...i want my mamy! grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#3277 2008-07-14 13:48:19

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

skumpi a scris:

evilpink a scris:

skumpi aproape toate colegele mele din liceu sunt maritate si au si un copil de 1-2 ani smile

neutral eu sa nu aud d nunta lol ce nunta mah....cand nici nu mi`am terminat scoala ma apuc sa ma marit ...no wayyyyy ! big_smile

o colega a mea s-a maritata imediat dupa ce am terminat facultatea la Cta; si am vb cu ea si zicea ca mai bine mai astepta! eu am terminat si a doua fac si tot nu ma grabesc! stai calma! nu e nimic in aer! eu ma gandesc la un master mititel storstark asta nu inseamna ca nu se poate petrece si vreo nunta ... eh! unde-i graba?

#3278 2008-07-14 13:48:44

norishorulalb
Banat

b_oana a scris:

vai de cand nu am mai folosit preze..nici nu mai stiu cum e cu.. lol alea cu striatii sunt cat de cat ok..dar alea mentol sunt oribile!!orice dar nu alea.. tongue

noi folosim...terminam stocurile rotfl rotfl

#3279 2008-07-14 13:49:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

vai, ce m-am enervat... mereu zic sa nu ma mai stresez din cauza prostilor, dar degeaba sad

#3280 2008-07-14 13:50:46

norishorulalb
Banat

si eu am o fosta colega divortata rotfl rotfl

#3281 2008-07-14 13:51:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

theSame_ElaElis a scris:

skumpi a scris:

evilpink a scris:

o colega a mea s-a maritata imediat dupa ce am terminat facultatea la Cta; si am vb cu ea si zicea ca mai bine mai astepta! eu am terminat si a doua fac si tot nu ma grabesc! stai calma! nu e nimic in aer! eu ma gandesc la un master mititel storstark asta nu inseamna ca nu se poate petrece si vreo nunta ... eh! unde-i graba?

si eu fac nunta dupa ce termin facultatea si probabil si un master in timpul casatoriei big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3282 2008-07-14 13:52:17

skumpi
Vizitator

ralluka a scris:

si eu am o fosta colega divortata rotfl rotfl

rotfl tummenupp

#3283 2008-07-14 13:53:20

skumpi
Vizitator

evilpink a scris:

theSame_ElaElis a scris:

skumpi a scris:

si eu fac nunta dupa ce termin facultatea si probabil si un master in timpul casatoriei big_smile

probabil o sa fac si eu nunta dupa ce imi termin faculta si fac un master...si`l termin si pe ala...si apoi imi gasesc un loc d munca ! pana atunci no wayyyyyy... da nici nush dak am cu cine sa fac nunta rotfl si eu tot vb

#3284 2008-07-14 13:53:55

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

ziceti-mi si mie care e faza cu divortata ???
sunt mai enervante sau ce?
ca eu pe f bune am o gramada de colege divortate-dar pe mine ma sperie ce se inatmapla,serios...vreo 5-6 colege ....e de rau ,nu???chiar ziceam ca parca ar fi epidemie de divorturi

#3285 2008-07-14 13:55:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

skumpi a scris:

evilpink a scris:

theSame_ElaElis a scris:

probabil o sa fac si eu nunta dupa ce imi termin faculta si fac un master...si`l termin si pe ala...si apoi imi gasesc un loc d munca ! pana atunci no wayyyyyy... da nici nush dak am cu cine sa fac nunta rotfl si eu tot vb

ai dreptate skumpi nici eu nu as face nunta pana nu ma vad cu o facultate terminata smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3286 2008-07-14 13:56:20

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

rallu tu ai lipsit in weekend deci sa te intreb si pe tine lol
deci,vineri seara am iesit cu persi si cu al ei...la 10.30 i'a sunat alarma lu iubi sa'mi iau pastila,eu m'am luat la vorba nestiind ca nu am pastilele in geanta aia.le aveam in geanta de acasa...cand am ajuns acasa nu le'am luat...a doua zi de dimineata ma gandeam: am luat'o sau nu? parca da!
si la 4 dupa-masa sambata caut ceva in geanta mare si cand gasesc pastilele..OMG yikes o uitasem....am luat'o la 4 dupa masa(Deci dupa 17 ore sad ) si seara de sambata am luat'o normal....cand trebuia
i'am zis lui japan ca vezi am uitat'o..nu'ti da drumul in mine..am crezut ca intelege..dar sambata noaptea m'a lasat sa adorm dupa m'a luat si m'a violat in somn..a fost atat de tare si fenomenal ca imi venea orgasmul...cand eram pe culmile placerii,si'a dat si el drumul in acelasi timp,fiind in momentele alea,n'am apucat sa'i zic nu'ti da in mineeee!! si am comis'o...
care's probabilitatile sa fi patit un gravida ? o belea..? n'am luat postinor atunci ca m'am sfatuit cu fetele pe forum ca n'am de ce..tu ce zici? oi fi ovulat asha repede?

6 ani de dragoste  hjarta

#3287 2008-07-14 13:56:55

skumpi
Vizitator

pai normal...se casatoresc tinere si cand se mai coc un pic la minte regreta si apoi ce sa faca...clar divort ! neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.