homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 18-77

#1445 2008-07-10 13:09:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18

bravo jj tinem pumnii pt.mai departe smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1446 2008-07-10 13:10:15

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ma duc sa trag o tigara big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1447 2008-07-10 13:13:39

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

JanisJoplin a scris:

da andrutza mi'amintesc de ala big_smile ca ziceai tu ceva mai demult...
Persi nu s;a intors?
feteeleee..deci..am fost la super firma....in pipera...i'a placut de mine dupa cate am vazut a mers ok interviul...urmeaza luni 2 interviuri telefonice,in engleza si in spaniola big_smile daca le iau pe astea intru in 2nd level al recurtarii..adik examen la calculator la sediul firmei si intalnire cu tipa care se ocupa de echipa...doamne ce fericita eram big_smile cand ce'mi spune recruiteru...ca vrea sa fie sincera cu mine,mai e o tipa tot pe acelasi post de spaniola,si ca ea e deja la 2nd level..a trecut de interviurile telefonice si le'a luat cu nota de trecere,deci sansa mea ca sa ma sune luni e legata de tipa asta,deci daca ea pica la office sau sefa echipei crede ca nu e potrivita cu echipa ei...n'o baga,si ma suna pe mine
acum sunt ..nush cum sa va zic..atat de dezamagita as fi daca nu m'ar suna,e super tare acolo,si salariu pe masura big_smile deci mai e un post si pe franceza,dar nu puteam candida la amandoua..deci o sun maine s'o intreb daca tipa a trecut..ca sa o intreb daca ma pot baga pe franceza...of offff

applauseapplauseapplause
zi salariu ca sunt curioasa  big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1448 2008-07-10 13:13:49

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

http://www.ziare.com/Orasele_cu_cele_ma … 43489.html

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1449 2008-07-10 13:14:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Anka_Lala a scris:

stau si ascult genius si as xx si sing sing bb.....mi se face pielea de gaina si imi dau lacrimile......... ce vremuri frumoase..

si mie imi plac smile si imi place si dj coco big_smile

Publicitate

loading...

#1450 2008-07-10 13:15:44

camysh
Moderator

Andra123 a scris:

wai ce nervi mi-a facut una ieri :f?rbannad: eram cu al meu de mana intr-un magazin si am vazut ca din fata vine una si se holba la el mad :f?rbannad: si cand a trecut pe langa noi s-a uitat de sus pana jos la el si i-a spus la ala cu care era "ce bun e baiatul asta" yikes am crezut ca nu am auzit eu bine si m-am intors si a spus din nou mad :f?rbannad: wai deci am ramas masca,cat tupeu,sa il vezi pe om cu nevasta de mana si sa te bagi asa in seama.Tot mai nesimtite sunt femeile in ziua de astazi neutral

inseamna ca ai sot fain lol tre sa fii mandra ca se uita gagicile dupa el big_smile

#1451 2008-07-10 13:20:52

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

ce bine e sa nu am nici un stres si sa mai am timp si de forum applause

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#1452 2008-07-10 13:22:04

angelaflory
Hero member

moama cata salariu...dar ca ce te angajezi janis?

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#1453 2008-07-10 13:23:45

angelaflory
Hero member

super super ..o groaza de bani applauseapplauseapplause

#1454 2008-07-10 13:24:03

camysh
Moderator

ma duc sa ma pregatesc de scarbici... ne citim cand ma instalez acolo. va pup puss

#1455 2008-07-10 13:25:10

evilpink
Banat

ce salariu vreau si eu sa stiu big_smile

ufff fetelor eu am scapat total de stres am vb.cu asistenta doctorei a zis ca e normal ce se intampla cade crusta de acolo nimic in neregula big_smile.deci sunt super bucuroasa acum

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1456 2008-07-10 13:25:28

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

hai ca deja am dat prea multe detalii tongue deci v'am zis ca daca vreau pot tongue
si daca se ocupa postul si nu merge aici,va merge in alta parte,ca nu'i singura firma tare de aici tongue
important e ca am si eu experienta interviului adevarat...intr'o firma adevarata smile
e abia prima saptamana aici,mai am timp big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#1457 2008-07-10 13:26:08

andrutza
Vizitator

GreenBubbles a scris:

andrutza a scris:

doamne umbla unu de 33 de ani dupa mine, a fost coleg cu tata la vapor cam 3 sapt ...m-a sunat cand eram cu iubi aseara m-a chemat in delta si normal ca nu m-am dus si nu s-a mai dus nici el...vroia sa vina aseara sa ma vada e disperat

duamneeeee...te hartuieste? neutral si ce-o sa faci?

nu ma hartuieste, doar ca vrea sa ma vada mult de tot...ca noi am vb doar asa pe net uneori el lucrand iin strainatate si a stat tata la hotel cu el si vorbeam cu tata de pe calc lui i-am trimis o poza lui tata sa ma vada si cica de atunci i-a placut super mult de mine, ieri m-am dus prin baie sa vb cu elc a sa nu ma auda iubi ca deja cand ma sunase zicea ca ce vrea asta ca cine e are bucurii la mine etc...si i-am zis lu ala ca eu sunt in oras ca n-are rost sa vina acum ca daca e ne vdm altadata si cica pai vreau sa te iau maine in delta i-am zis ca am o nunta si cica bine atunci ne vdm duminica si ce era sa-i zic i-am zis ok mai vb...si am vb cu ai mei le-am zis si azi l-a sunat tata ca sa-l linisteasca si i-am spus ca noi avem o nunta pe urma mergem la tara etc...ca sa nu ma mai sune sa ma frece la cap...si acum 1 min l-a sunat pe tata iar sa-l cheme pe tata in delta lol deci nu e sanatos

#1458 2008-07-10 13:26:37

evilpink
Banat

da mie nu imi spui salariul ? sunt curioasa daca castigi mai mult decat al meu barbat big_smile

puss puss puss

#1459 2008-07-10 13:28:38

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

evilpink a scris:

da mie nu imi spui salariul ? sunt curioasa daca castigi mai mult decat al meu barbat big_smile

da l-a spus?

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1460 2008-07-10 13:28:49

angelaflory
Hero member

l-a spus evil big_smile
si a si sters rotfl2

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-07-10 13:29:21)

#1461 2008-07-10 13:28:51

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

pai nu castig nimic acum rotfl2

6 ani de dragoste  hjarta

#1462 2008-07-10 13:28:59

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

andrutza a scris:

GreenBubbles a scris:

andrutza a scris:

doamne umbla unu de 33 de ani dupa mine, a fost coleg cu tata la vapor cam 3 sapt ...m-a sunat cand eram cu iubi aseara m-a chemat in delta si normal ca nu m-am dus si nu s-a mai dus nici el...vroia sa vina aseara sa ma vada e disperat

duamneeeee...te hartuieste? neutral si ce-o sa faci?

nu ma hartuieste, doar ca vrea sa ma vada mult de tot...ca noi am vb doar asa pe net uneori el lucrand iin strainatate si a stat tata la hotel cu el si vorbeam cu tata de pe calc lui i-am trimis o poza lui tata sa ma vada si cica de atunci i-a placut super mult de mine, ieri m-am dus prin baie sa vb cu elc a sa nu ma auda iubi ca deja cand ma sunase zicea ca ce vrea asta ca cine e are bucurii la mine etc...si i-am zis lu ala ca eu sunt in oras ca n-are rost sa vina acum ca daca e ne vdm altadata si cica pai vreau sa te iau maine in delta i-am zis ca am o nunta si cica bine atunci ne vdm duminica si ce era sa-i zic i-am zis ok mai vb...si am vb cu ai mei le-am zis si azi l-a sunat tata ca sa-l linisteasca si i-am spus ca noi avem o nunta pe urma mergem la tara etc...ca sa nu ma mai sune sa ma frece la cap...si acum 1 min l-a sunat pe tata iar sa-l cheme pe tata in delta lol deci nu e sanatos

duamneee... pai incearca sa se puna si mai bine cu tatal tau,k el spera k poate poate are sanse la fiica lui tanara si frumoasa...i-auzi mai,ce tupeu...om la 33 de ani. nu are nevasra,copil,familie,ceva?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1463 2008-07-10 13:29:12

andrutza
Vizitator

ah ma doare gatul de la aerul conditionat...o sa iau un paracetamol ca am si ochii umflati putin

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.