|
Nu esti logat.
Candida.......again....(pentru Doctoressa)#1 2008-07-08 15:35:21
Candida.......again....(pentru Doctoressa)Postez un subiect nou pentru ca sunt disperata si astept un raspuns de la Doctoressa cat mai rapid......te rooog.Cand imi era lumea mai draga.....dupa un an de zile de cand nu mai facusem.....m-am pricopsit din nou cu candida.de data asta intr-o forma foarte agresiva,cu usturimi ingrozitoare.am urmat tratamentul pe care mi l-a dat doctoressa anul trecut(Gynozol,Flucovim)si care atunci a dat rezultate excelente......insa de data asta nu s-a mai intamplat asa...din pacate.(de disperare am lua doua pastile de Flucovim.Vineri am inceput tratamentul.....duminica seara l-am terminat....azi este marti iar eu ma simt cumplit.....Am inceput sa iau de doua zile si Biotics....Offff....chiar nu stiu ce sa mai fac acum....In anii trecuti am luat la rand toate ovulele si nu mai dadea nici unul rezultate.Nici macar Lomexinul.(inainte faceam de cel putin 4 ori pe an)....Ce naiba sa mai iau??? Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-07-08 15:36:19) Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #2 2008-07-08 15:36:14
Re: Candida.......again....(pentru Doctoressa)Mergi la medic si fa si o antifungigrama, sa vezi exact la ce e sensibila candida... eu asa zic Offline #3 2008-07-08 15:37:50
Re: Candida.......again....(pentru Doctoressa)Asta chiar nu am facut pana acum....pentru ca nici un medic nu mi-a recomandat.Insa oricum ,eu pana saptamana viitoare nu pot ajunge la doctor......asa ca pana atunci cred ca o iau razna..... Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #4 2008-07-08 16:00:45
Re: Candida.......again....(pentru Doctoressa)Pana ajungi la medic incearca cu bioclin sau iaurt. Insa cred ca mai bine ar fi ca antifungigrama sa o faci asa cum esti acum, fara nici un fel de tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|