homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care magazine ne plac si care nu in orasul nostru

#1 2008-07-09 09:38:12

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Care magazine ne plac si care nu in orasul nostru

Ce ziceti sa facem un fel de protectia consumatorului de-a noastra asa?...adica sa laudam unde se poarta frumos cu clientii si unde iesim nemultumite...un fel de reclama si anti-reclama...sa facem ceva macar noi...ce ziceti?...ar putea fi si sticky...
daca se accepta va spun patania mea de ieri

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2 2008-07-09 09:41:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Care magazine ne plac si care nu in orasul nostru

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no
nu ca veti ajunge voi prin Medias ...dar... E un super magazin la mine in oras. Cu tzoale adica...Au unicate multe. Scumpicele...dar merita.

si il facem si sticky iky

#3 2008-07-09 09:44:00

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu in general ma feresc de o serie de magazine din cartier...no name...unde ma enervez mereu cand merg....de exemplu, la magazinul Garibaldi - de langa podul Nicolina din iasi, mi-au vandut odata ciocolata expirata...mi-am dus si le-am facut scandal si mi-au dat banii inapoi....

la kaufland nicolina am avut odata un eveniment nasol...mersesem la cumparaturi cam pe ultima suta de metri - pe la 9.30, se inchidea la 10...si cand am ajuns sa platim, mai erau 2 case deschise...una libera la care un angajat sporovaia cu casiera si alta la care mai erau cativa clienti...binenteles c a ne-am indreptat spre cea libera...cand ne-a vazut tipul, a impins spre noi bariera aia sau ce-o fi si s-a stropsit la noi cu scarba "nu vezi dom'le ca e inchis?"....m-am enervat la culme si...am facut o plangere la magazin...acuma nu stiu daca si cum s-o fi solutionat ...ma rog..

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4 2008-07-09 09:51:48

micicutza
Banat

buuuun
deci in Galati ocoliti frate magazinul de tzoale si croitoria Gabriel's fashion...aaaa si Universalul ca isi vinde si acolo respectiva.
mi-am facut la ea o rochie ...o stiti aia visinie...6 milioane m-a costat acum2 ani
de atunci si pana acum sormea si-a cusut la ea la greu si i-a dus clientela tot la greu
ieri merg cu sormea sa vad daca poate sa-mi modifice fusta caci nu am reusit sa slabesc indeajuns...era vorba de 2 cusaturi...taia talia si cusea in dreptul soldului alt tiv
si cica la noi rochiile pleaca la gata de bune, modificarile se fac inainte sa le scoti...zic dar platesc cat face...nu ca nu putem...deci dupa ce ca mi-a gresit corsetul acul doi ani si dupa ce ca i-am zis ca vreau model unic si vaca a umplut orasul cu modelul meu acum face figuri
s-a vazut cu o mana de clienti si cu o masina si acum e mare designareasa
sormea era suparata maxim ca i-a dus atata de lucru si ea nu a putut sa o serveasca la o cusatura...
bineinteles ca am fost la o alta croitoreasa unde merg eu si luni e gata fusta
caci ma gandeam ca daca nu se poate ii zic sa-mi coase alta fusta la fel si gata dar asa da-o incolo...bai nici macar nu a avut bunavointa sa zica aaa dar nu se poate ce vrei tu...
Romanica nostra draga cu parveniti de patroni chipurile...croitoreasa ramane oricum
bai si are niste tarife de iti ia aerul...o rochie din dos de plapuma cu zarzavat pe ea 13 milioane...,mori
de spuneti NU la Gabriel's fashion din Galati pe langa General

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#5 2008-07-09 10:02:24

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

offtopic ce de sticky-uri big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#6 2008-07-09 10:03:27

persifona
Vizitator

Da.. cam multe. Rallu, hai sa mai scoatem din ele, ca-s obositor de multe.

#7 2008-07-09 11:43:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mica daca nu ma insel acolo mi-am facut eu costumatia petru banchetul din clasa a 8-a. Am avut un corsel in colt (venea un colt sus pe mana stanga si unul jos in dreapta) iar pantalonii dintr-un voal si dubli partea de pe dedesubt mai opaca si cea de deasupra aproape transparenta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2008-07-09 11:48:31

micicutza
Banat

asa?

la mine trebuia sa fie model unic si cand ma duc la proba o alta avea rochie exact la fel...si apoi prin vitrina mereu vedeam modelul asta...o nesimtita

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-07-09 11:54:04)

#9 2008-07-09 11:52:09

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu, nu asa. Da imi place de mor corsetul tau big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#10 2008-07-09 11:54:39

micicutza
Banat

si mie imi place si de asta vreau neaparat sa o port la nunta soramii...

#11 2008-07-09 13:09:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mie mi place f mult benvenutti...sunt cam scumpute dar merita..la maicamea spre ex i s-a strica o geanata care a luat o de la ei si i-au reparat o pe gratis...desi nu mai avea nici bon...in schimb in oradea sa va feriti de metro...sunt niste nesimtiti...nici nu mi vine sa povestesc cate kkturi am avut cu ei...ca ma enervez...

happy with him...inlove with him...puss

#12 2008-07-09 13:12:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hmmm eu am devenit fan Kenvelo.... sunt multumita de hainele pe care le-am cumparat de la ei.... in schimb sunt dezamagita de Leonardo neutral

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#13 2008-07-09 13:32:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

in Bucuresti
Carmine - de unde am mai zis ca-mi iau incaltari
Gaz it - tot pentru incaltari, fetele sunt foarte amabile, dar preturile cam maricele
standul Piera din Titan, de unde-mi iau saptamanal cate ceva si vanzatoarea ma indoapa cu bomboane
magazinele Star - unul e la Galeriile Victoria si altul pe Stirbei - au tricouri de calitate si rochite indiene de bumbac multicolore hjarta
un magazin cu aspect mai comuniste pe Campineanu pentru haine mai office, dar ieftine si de calitate
Catwork - pe la Rosetti-  hainute foarte haioase, gentute si cercei - toate cu pisici big_smile

ma mai gandesc si va mai spun

#14 2008-07-09 13:33:28

micicutza
Banat

cu pisici?...ce meserie...vreau si eu

#15 2008-07-09 13:36:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

uite aici mica, vezi prin articolele mai vechi, ca sunt si poze:  http://www.catwork-design.com/

#16 2008-07-09 13:38:51

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

persifona a scris:

scoate

#17 2008-07-09 13:40:13

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

persifona a scris:

scoate

offtopic vedeti ce inseamna delegarea responsabilitatilor? rallu, ai stofa de manager rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#18 2008-07-09 13:55:11

micicutza
Banat

eu mai propun asa:stickyul cu sprijin site sa il mutati la propuneri si sugestii tot ca sticky
ala cu fotografii ce cum la members area ca acolo se pun pozele

#19 2008-07-09 14:13:07

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mie imi place mult mango, dar au preturile cam maricele si nu intotd imi permit sa cumpar sad
motivi iar e un magazin din care as gasi mereu ce sa cumpar.... si cam atat
in rest, cand nu am bani multi disponibili, frecventez IDM'ul smile sunt preturi ft k,doar k treb ft multa rabdare smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.