|
Nu esti logat.
Pauza#1 2008-07-09 14:04:42
pauzabuna ziua.as dori sa aflu mai multe detalii despre intrerupera folosirii pilulelor.daca este sau nu necesar luarii unei pauze.am luat timp de 2 ani novinnete si apoi de un an am luat rigevidon,iar de luna aceasta am presupus ca ar mai fi necesar o pauza de o luna doua.cum poate influenta pilulele asupra fertilitatii mai tarziu ...? va multumesc Offline #2 2008-07-09 14:05:55
Re: pauzanu influenteaza fertilitatea folosirea pe termen indelungat a pilulei.... faci pauza cand vrei un copil sau daca ai anumite probleme de sanatate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-09 14:23:05
Re: pauzamultumesc mult.deocamdata nu e vorba nici de copil, nici de probleme de sanatatea,dar tot iau pauza. o zi placuta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|