homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mica nelamurire

#1 2008-07-09 19:22:09

funnygirl
Membru
Inregistrat: 2008-07-09

O mica nelamurire

Ma bucur atat de mult ca v-am cunoscut!!!!!! Am reusit cu ajutorul vostru sa aflu reaspunsul la munte "nedumiriri"  care imi dadeau batai de cap.
     La una singura nu am reusit sa aflu raspunsul. Iau AC de cateva luni si in aceste luni nu am facut niciodata pauza de 7 zile intre 2 folii de pilule, intrucat menstruatia a debutat intotdeauna in a 3-a zi de pauza si eu stiam ca o noua folie de pilule se incepe in prima zi de menstra a fiecarei luni. Rugamintea mea este sa ma lamuriti si sa-mi spuneti care este modul corect de administrare - se iau AC in prima zi de menstra atunci cand se iau pt prima data si dupa 7 zile de pauza in lunile urmatoare, chiar daca menstra debuteaza in perioada de pauza?????????

#2 2008-07-09 19:25:09

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: O mica nelamurire

offf... sper ca le-ai luat la sfatul medicului totusi...

menstra TREBUIE  sa vina in alea 7 zile de pauza... nu exista "chiar daca vine".
folia noua se incepe dupa pauza aia de 7 zile, adica in a 8a zi. peste pauza aia nu sari niciodata, decat in cazuri de exceptie, cand vrei sa-ti amani menstra si poti sa unesti 2 folii.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2008-07-09 19:26:42

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Indiferenta de ziua in care apare menstra pauza de sapte zile este musai. Treaba cu prima zi de menstra este valabila numai la prima folie. Apoi trebuie sa faci pauza sapte zile, asa cum zici si tu, iar in a opta zi incepi noua folie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2008-07-09 19:34:44

funnygirl
Membru
Inregistrat: 2008-07-09

La sfatul medicului au fost luate, dar nu am inteles eu partea cu "prima zi".... Multumesc mult pentru raspunsuri!!!!!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.