|
Nu esti logat.
Super ingrijorata#1 2008-07-09 22:54:03
super ingrijoratatrebuia sa`mi vina menstruatia pe 28 iar astazi suntem in 8 si nu mi`a venit.Nu folosesc nicio metoda contraceptiva,uneori prezervativul.Imi apare mai multa acnee cu fiecare zi care trece,ma dor sanii f.tare(uneori nici nu pot merge repede)...insa nu shtiu ce se intampla.Tin sa mentionez ca stresu` cu bacu` l`am terminat de vreo cateva zile bune(insa si acum ma mai consum ca nu am fct contestatie la o materie)...ma gandesc ca poate e din cauza stresului , a oboselui ...sau oare sunt insarcinata? Daca pana la sf-ul saptamanii nu-mi vine imi voi face un test de sarcina.Voi ce credeti? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2008-07-09 22:58:17
Re: super ingrijoratain primul rand fa un test de sarcina, dimineata cu prima urina, nu cred ca e nevoie sa astepti din moment ce a intarziat 1 saptamana, asa ca fa-l cat mai repede, durerile de sani pot fi spm, dar in aceeiasi masura pot fi si simptom de sarcina, poate sa iti intarzie de la stres, insa nu vei stii pana cand nu faci un test ... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-07-09 23:19:14
Re: super ingrijoratapai trb sa iau de luna asta anti Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #4 2008-07-10 00:11:25
Re: super ingrijorataandreea...ascult o pe alinuta... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-07-10 10:33:04
Re: super ingrijoratafa testul de sarcina rapid, poti face si acum un test care se foloseste in orice moment al zilei There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-10 10:59:56
Re: super ingrijoratasa ne spui si noua cum esti Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-07-10 19:43:29
Re: super ingrijorata
ma feresc sa`l fac acasa pt k mama mea e f.... adik shtie ca nu mai sunt virgina dar nu pot discuta de astea cu ea...defapt sunt pe "cont propriu" pe ea "doar sa n`o fac de rusine". Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #8 2008-07-10 19:44:58
Re: super ingrijoratanu conteaza andreea poti sa il faci si in timpul zilei.... sa ne spui cum a fost VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-07-11 13:08:52
Re: super ingrijoratami-am facut testul si mi-a iesit negativ : adica nu sunt insarcinata.Menstruatia nu mi`a venit de atatea zile , nu inteleg ce se intampla. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #10 2008-07-11 13:14:42
Re: super ingrijoratasi mie mi-a intarziat o sapt(desi inainte imi venea in aceiasi data) si am crezut ca sunt insarcinata,dar nu sunt.Am facut si test si tot asa,mi-a iesit neg,iar dupa 2 zile mi-a venit si menstra .Probabil este o intarziere si la tine. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #11 2008-07-11 13:19:08
Re: super ingrijoratala fel si eu o sapt si .. va venii dar important e sa nu te mai stresezi asa . Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2008-07-11 22:19:58
Re: super ingrijorataunde...ca eu am aproape 2 saptamani...adik maine fac 2 sapt:| trb sa`mi vina in jur de 28 Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #13 2008-07-12 08:35:40
Re: super ingrijorataandreea daca nu apre intr-o saptamana mergi la medic sa iti dea ceva sa iti vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-07-15 09:56:16
Re: super ingrijorataMi-a venit ieri dar am avut niste dureri ca nu shtiam ce sa mai fac.Mie-mi trece , de obicei in maxim 1 ora , dar am dureri suportabile si un nurofen e destul.Ieri am luat 2 nurofen , 1 algocalmin shi nu-mi trecea...ma durea ingrozitor si`mi venea sa ies cu scaunu' ...O ora jumatate am stat cu niste dureri INSUPORTABILE...apoi am sunat`o pe mama priet meu (trb sa te mentionez care e doctor) si mi-a zis sa iau No Spa 80Mg si mi-a trecut imediat...la 3 minute Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-07-15 09:56:51) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #15 2008-07-15 09:57:43
Re: super ingrijoratasa nu fii racit tu... Offline #16 2008-07-15 09:58:51
Re: super ingrijorataandreea si mie cand imi intrazia aveam dureri mai puternice.... mai ia un No Spa ca sa treaca nu sta asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-07-15 10:00:18#18 2008-07-15 10:33:40
Re: super ingrijoratasi mie mi-a intarziat mult, aproape 2 saptamani desi toata viata mi-a venit ceas...si am avut niste dureri de nu ma dadeam jos din pat, al meu facea misto de mine ca cica s-o abtinut atata sa vina si acum it kills me ) ia un no-spa si trece Offline #19 2008-07-15 20:02:50
Re: super ingrijorataam si eu o mica intrebare...din pacate am luat pastila in penultima zis a menstruatiei si stiu ca in primele 7 zile e bine si sa te protejezi vroiam sa intreb cam care e probabilitatea de a ramane insarcinata daca nu m-as fi protejat dupa primele 5 zile:-s... ms mult:-s Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|