|
Nu esti logat.
Spotting?!#1 2008-07-09 23:01:00
spotting?!Am o intrebare in ceea ce priveste spottingul. . . Este prima luna in care iau anticonceptionale, sunt pe la jumatatea foliei si am inceput sa am niste scurgeri rosiatice, mici pete de sange. de vreo 2 zile. ma intreb cat o sa tina chestia asta? o sa am in fiecare luna? este foarte deranjant si tre sa port tot timpul protej-slip ptr ca ma pot pata oricand! mi se pare ORIBIL! Offline #2 2008-07-09 23:03:57
Re: spotting?!da e oribil... da noah na-i ce face... cat tine, asta depinde cat timp ii ia organismuilui tau sa se obisnuiasca cu AC, in general dupa 3 luni dispare, spottingul fiind o reactie adversa a AC, la mine a tinut vreo 2 saptamani , e ok stai linistita si nu te alarma, iti trebuie niste rabdare.. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-07-09 23:06:49
Re: spotting?!multumesc alinuutza..... sper sa treaca repede ptr ca eu urasc pijamalele si acum tre sa le port ca sa nu patez lenjeria... si in plus daca apare in timpul contactului sexual e si mai nasol, ca imi e teama sa nu i se faca sila lui iubi al meu de mine... Offline #4 2008-07-09 23:32:09
Re: spotting?!iubi te va intelege sunt sigura in niciun caz nu ii va fi sila Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|