homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si fier

#1 2008-07-10 09:44:54

zorana
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2008-01-28

Anticonceptionale si fier

Buna ziua
De opt zile iau un tratament recomandat de medicul de familie: o pastila de tardyferon fol pe zi pentru ca am anemie usoara de fier. De patru zile insa am inceput o noua folie de anticonceptionale yasmin, pe care le iau de aproximativ un an. De atunci zilnic am senzatie puternina de greata, ma simt obosita si am usoare senzatii de ameteala. Mentionez ca nu sunt insarcinata. Vroiam sa stiu daca are vreo legatura combinatia aceasta de pastile, daca ar trebui sa folosesc si alte metode de contraceptie atata timp cat imi administrez pastilele de fier (3 luni). Am citit ambele prospecte si pe niciunul nu imi face referire la vreo reactie adversa daca este luat in combinatie cu celalalt.
Va rog sa ma sfatuiti in aceasta privinta.

Zorana

(Butterfly) Life is beautiful smile

#2 2008-07-10 09:56:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Anticonceptionale si fier

fierul nu scade efectul anticonceptionalelor

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.