homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reluarea anticonceptionalelor dupa o pauza de cateva luni

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Reluarea anticonceptionalelor dupa o pauza de cateva luni

#1 2008-07-10 14:42:56

anda53
Membru
Inregistrat: 2008-07-10

Reluarea anticonceptionalelor dupa o pauza de cateva luni

Am nevoie, va rog, de un sfat, desi probabil cel mai indicat ar fi sa consult medicul. In ianuarie, februarie, anul acesta, am ineput sa iau Mercilon, le-am luat o luna si jumatate, apoi am intrerupt brusc administrarea acestora. Acum am reinceput sa le iau, dupa o pauza de aproximativ trei, patru luni. Am procedat corect? Pe prospect era mentionat faptul ca trebuie consultat medicul intr-o astfel de situatie. De asmenea, astazi esti a 11-a zi de la ciclu si inca mai am o sangerare usoara. Ma dor si sanii, insa aceste probleme le-am avut si acum cateva luni cand am luat Mercilon prima data, inainte de a le intrerupe.

#2 2008-07-10 14:44:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Reluarea anticonceptionalelor dupa o pauza de cateva luni

durerea de sani e de la ac.sangerezi redus ,banuiesc?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-07-10 14:45:00

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

le-ai reluat din prima zi a menstrei,nu? asa trebuia. din moment ce deja le-ai reluat,nu stiu ce sa mai discuti cu medicul,dar nu cred ca e vreo problema

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#4 2008-07-10 15:11:12

anda53
Membru
Inregistrat: 2008-07-10

Nu, nu sangerez abundent. Nu imi fac probleme din aceasta cauza. Le-am luat corect. Aceeasi sangerare am avut-o si cand le-am luat prima data, acum cateva luni, iar cam la 2 saptamani dupa ciclu s-a oprit dupa ce am luat o fiola de vitamina K. Ingrijorarea mea se leaga de faptul ca, totusi, aceste pastile se iau cu o logica, cu intreruperi si reluari justificate. Nu stiu cat sunt de indicate oprirea si readministrarea lor in acest mod, ori, repet, le-am oprit brusc dupa o luna si jumatate si le-am reluat dupa alte trei sau patru. Ma temeam doar ca acest lucru sa nu ma afecteze in vrun fel.

#5 2008-07-10 15:12:25

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu te afecteaza reluarea lor dupa 3-4 luni.... daca luai o luna intrerupei si luai dupa alta luna asta era alta discutie smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Reluarea anticonceptionalelor dupa o pauza de cateva luni

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.