|
Nu esti logat.
Le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suport#1 2008-07-10 23:12:32
le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suportI-au anticonceptionale de aproximativ 3 ani si din ianuarie nu le mai suport,incep folia si dupa 7-8 zile imi apar sangerari (ca la ciclu) , termin folia,timp in care nu se opreste deloc,apoi urmeaza perioada normala de ciclu si se termina si singerarea,si o i-au de la capat.Am fost la doi doctori,primul mi-a zis ca atunci caand apare sangerarea sa iau cate doua pastile,am incercat asa,e adevarat ca nu mai curgea asa mult,dar tot nu se oprea.Al doilea a zis ca e cazul sa le schimbam si tot degeaba nu s-a schimbat nimic.Va rog daca ma puteti ajuta intr-un fel macar cu o explicatie logica,de ce mi-se intampla asta si atata timp nu am avut probleme?P.S mi s-au facut teste de sarcina si ecografi si in afara de o anexita nu au gasit nimic. Offline #2 2008-07-10 23:17:04
Re: le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suportdiane 35 si logest,bucuresti Offline #3 2008-07-10 23:46:31
Re: le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suportsfatul meu e acelasi ca si al alexiai...mergi la doctoressa...consultatia e gratuita cu carnetul de evel/student sau adeverinta de salariat... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-07-11 10:09:55
Re: le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suportBuna.Am si eu o problema.Iau ac de 8 luni.Prima data am luat karissa 5 luni, apoi medicul mi`a recomandat exluton.In prima luna mi`a venit menstruatia normal , a doua luna nu mi`a venit deloc, acum mi`a venit de 2 ori intr`o luna ... diferenta de vreo 4 zile ....azi am observat niste pete maronii, semn ca iar trebuie sa`mi vina ...Or fi de vina pilulele sau am eu o problema ? Offline #5 2008-07-11 10:12:36
Re: le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suportDin cate am inteles, cam astea sunt efectele secundare ale AC pe baza de progesteron... dar de ce ti-a recomandat tocmai Exluton ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-11 10:15:25
Re: le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suportasta ma intreb si eu de ce pillule doar pe baza de progesteron ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-07-11 11:37:34
Re: le i-au de 2-3 ani si de 6 luni ne le mai suportdin cauza unei probleme la picior ... insuficienta venoasa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|