homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida

#1 2008-07-10 23:53:47

deyutza00
Full member
Inregistrat: 2007-12-17

candida

crec a aparut di nou candida......mi-s inflamatii labii si secretia accea branzoasa..... da de ce mi-a aparut iara pt ca data trecuta m-am tratat si eu si pr meu..... nu m-as mai duce iarasi la doctorita pt k imi este rusine,imi puteti spune voi ce crema imi trebuie ca nu mai stiu cum se numea neutral

sau daca nu o tratez se poate intampla ceva?neutral

#2 2008-07-10 23:55:49

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: candida

se mai intampla sa reapara...dar nu face tratamente din auzite k o sa-i creezi dependenta si nu mai scapi de ea. iar de la infectii netratate poti face rana pe col. n-ai de ce sa-ti fie rusine...e o infectie care apare cand imunitatea este scazuta,cand flora vaginala e dereglata.
du-te la doctor.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-07-11 08:50:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

deyutza00, candida poate sa apara de la antibiotice, caldura, schimbarea apei cu care te speli etc... deci nu e doar transmisibila sexual.
nu ai de ce sa te rusinezi sa mergi la doctor. si dupa ce faci din nou tratamentul, incearca sa-ti pui cateva zile iaurt ca sa refaci flora vaginala.

#4 2008-07-11 11:36:31

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

postez aici sa nu mai deschid subiect nou...clotrimazolul e bun si pt femei?

#5 2008-07-11 11:37:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

te referi la unguent ? da, poate fi folosit la exterior
exista si clotrimazol ovule

Publicitate

loading...

#6 2008-07-11 11:44:59

Tinutza
Sr. member

ovule mi-am luat gynozol...chestia e ca clotrimazolul l-am luat pt el, insa am mancarimi puternice si parca m-as da ca nu am rabdare pana seara cand imi pun un ovul...

#7 2008-07-11 11:45:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, poti sa-ti dai, dar la exterior doar

#8 2008-07-11 11:46:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai da te linistita...de 3 ori pe zi...speli si usuci bine locul in prealabil...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2008-07-11 12:02:17

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

are vreo problema de intra in vagin ..clotrimazol..nu asa-i?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#10 2008-07-11 12:26:37

Tinutza
Sr. member

mesc gagicile smile

#11 2008-07-13 00:13:07

Sabina G
New member
De la: P-aici pe undeva. :)
Inregistrat: 2008-05-28

Buna seara tuturor. Am si eu o nelamurire..
Mi s-a prescris ptr candida unguentul Nidoflor si am aflat k are antibiotic. Credeti k imi poate afecta viata sexuala? Faza e ca iau si anticonceptionale. Asta inseamna ca prietenul meu sa nu ejaculeze in mine 7 zile?
Si faza cu ovulele... este obligatoriu sa stau intinsa mereu dupa ce administrez ovulul? si cum trebuie sa fie peretii vaginali ca sa-si faca efectul? mai uzi sau mai uscati?

Multumesc de intelegere.

Ps. Ma scuzati daca aberez p-aici dar knd aud de antibiotice ma sperii mai ales acum k iau anticonceptionale.

De asta pentru tine las sentiment:
Ca tu esti singurul meu medicament
Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma
Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. hjarta music

#12 2008-07-13 02:47:39

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

candida este intretinuta de antibitotice....deci nu vad de ce pentru tratamentul ei ti-ar da un unguent cu antibiotic (care ar inrautati candida...in nici un caz nu ar duce la tratarea ei). Mai astepta sa vezi si ce zic celelalte fete...
Cat despre ovule, e bine dupa administrare sa stai intinsa (macar 1-2ore), ca altfel dupa ce se topeste ovulul tot continutul va curge din cauza gravitatiei. Si daca stai culcata tot curge...dar mai greu si are timp sa-si faca si efectul. e bine sa iti pui noaptea si un protej slip, ca sa nu iti patezi chiloteii.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#13 2008-07-13 07:16:29

camysh
Moderator

in loc de nidoflor poti sa-ti dai cu clotrimazol. si mai era un unguent tot pt candida, dar imi scapa numele... o sa ti-l zica fetele.

#14 2008-07-13 13:38:59

Sabina G
New member

Pfuu .. de dimineata m-am trezit cu o parte din medicament in lenjerie. Credeti ca si-a facut cat de cat efectul? cesafac
"Neomicina este un antibiotic activ fata de diferite tulpini de germeni grampozitivi si gramnegativi" - neomicina este un ingredient a Nidoflorului. Deci are antibiotic.. Conteaza sa ma fac bine, faza e ca asta mi-a prescris doctora. Hmm daca Clotrimazolul este mai bun ca Nidoflor, voi continua cu ala. Dar nu toate unguentele astea antifungice au antibiotice? Si daca au... trebuie sa ma protejez in timpul actului?

Apropo... acum am citit ca ovulele Canesten kre le folosesc contin clotrimazol. Mai este nevoie sa iau unguentul clotrimazol? Va multulmesc.

Ultima oara a fost editat de Sabina G (2008-07-13 13:45:11)

#15 2008-07-13 13:55:18

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Sabina, stai linistita! Poti folosi Nidoflorul.

Nistatina este un antibiotic fungistatic şi fungicid, lipsit de activitate antibacteriană. tongue

#16 2008-07-13 14:28:15

camysh
Moderator

Sabina G a scris:

Pfuu .. de dimineata m-am trezit cu o parte din medicament in lenjerie. Credeti ca si-a facut cat de cat efectul? cesafac
"Neomicina este un antibiotic activ fata de diferite tulpini de germeni grampozitivi si gramnegativi" - neomicina este un ingredient a Nidoflorului. Deci are antibiotic.. Conteaza sa ma fac bine, faza e ca asta mi-a prescris doctora. Hmm daca Clotrimazolul este mai bun ca Nidoflor, voi continua cu ala. Dar nu toate unguentele astea antifungice au antibiotice? Si daca au... trebuie sa ma protejez in timpul actului?

Apropo... acum am citit ca ovulele Canesten kre le folosesc contin clotrimazol. Mai este nevoie sa iau unguentul clotrimazol? Va multulmesc.

pai unguentul clotrimazol il folosesti in exterior, ca sa dispara senzatia de mancarime.
si cat timp faci tratament evita contactul sexual.

#17 2008-07-13 14:50:07

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Sabina G a scris:

Pfuu .. de dimineata m-am trezit cu o parte din medicament in lenjerie.

banuiesc ca te referi la voule. asa se intampla...de asta e bine sa stai culcata dupa ce-ti pui ovulul...nu curge asa repede...si nici chiar tot (eu observam dimineata cand ma ridicam ca mai simteam ca mai curge putin...deci mai ramasese putin si pe aprcursul noptii). si stai linistita, si-a facut efectul...doar sa incerci sa stai culcata dupa ce-ti pui ovulul si pentru a nu murdari chilotii poti sa folosesti un protej-slip.
cat despre cremele cu antibiotic...chiar nu stiu ce sa zic. daca mai cauti pe net, ai sa vezi ca de la antibiotice apare candida...in nici un caz nu o trateaza. din cauza asta mi se pare ciudat sa-ti fi dat antibiotic pt candida. acum nu stiu ce sa zic...mie clotrimazol mi-a dat doctorita cand am avut candida, nu stiu daca nidoflorul e bun sau nu. dar scrie in prospect ca ar fi pentru candida, sau pentru micoze (ca stiu ca la clotrimazol scria)? poate ti l-a dat pentru altceva si a uitat sa specifice? hmm

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#18 2008-07-13 16:49:40

Sabina G
New member

pai mi-a zis k am fisuri din cauza actului si din cauza ciupercilor de afara. mi-a zis sa ma dau cu nidoflor de 2x pe zi pe vulve. i-am povestit k am dureri in timpul actului, dar asta se intampla dupa al 3lea act, cam asa.

Prospectul nu-l mai am dar am cautat pe net si scrie la fel ca in prospect: "Este activ fata de Candida albicans, Coccidioides immitis" hmm "corticosteroizi cu potenta moderata in combinatie cu antibiotice." - Deci daca e unguent, nu afecteaza efectul anticonceptionalelor?

Dap Andreea, si eu am simtit k curgea ceva. Apoi m-am spalat repede si m-am dat cu Nidoflor. Ma bucur ca macar si-a facut ceva efect. Din cate am observat Nidoflorul e bun, nu mai am mancarimi si nici dureri. O sa vad pe parcurs daca se poate agrava.

Trebuie sa ma spal inauntru inainte sa imi administrez ovulul? Si am citit pe prospect k curge ovulul din cauza k vaginul este uscat si ca nu se dizolva complet si k necesita creme vaginale. (WTF?!) hmm:f?rv?nad:

Va rog raspundeti-mi.

Ultima oara a fost editat de Sabina G (2008-07-13 21:26:38)

#19 2008-07-13 22:59:24

Sabina G
New member

Va rog raspundeti-mi. sad Sunt intr-o dilema.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.