|
Nu esti logat.
Pozitia colului uterin#1 2008-07-11 00:39:27
pozitia colului uterinO sa sune poate destul de stupid...dar colul meu e pozitionat relativ jos in vagin. de ex acum sunt la menstra si e chiar si mai jos, ceea ce e relativ normal, am citit ca la menstra coboara un pic mai jos si e mai ferm/rigid, iar la ovulatie urca putin. Dar eram doar curioasa daca doar eu sunt asa sau nu stiu. La voi unde e colul? Cand bagati un deget il atingeti? eu la ovulatie cand bag un deget nu il ating prea bine, tre sa bag mai adanc, dar acum la menstra o juma de degetel am bagat si l-am si simtit si iara m-am speriat ca poate al meu e mult mai jos decat ar trebuie. Am si uter in retroversie. Nu stiu daca uterul in retro afecteaza positia colului. Ultima oara a fost editat de anorien (2008-07-11 00:45:57) Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #2 2008-07-11 00:44:58
Re: pozitia colului uterineu sincer nu m-am examinat niciodata asa adanc...dar daca il simti ca o mingiuta acela e colul happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-07-11 00:47:33
Re: pozitia colului uterinpai crys, ma sperii, cum asa adanc. Uite ca si in link zice ca la menstra nu e nevoie decat de juma de deget ca sa il atingi si m-am dus si m-am verficat si asa e, juma de deget si il simt Ultima oara a fost editat de anorien (2008-07-11 00:50:27) Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #4 2008-07-11 00:49:43
Re: pozitia colului uterinsincer la mentra nu sunt tentata sa ma examinez si oricum se stie ca sexul in timpul menstrei nu e recomandat...in rest eu asa l-am simtit...dar mai greu...am degete destul de micute...asa ca l-am pus pe iubi happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-07-11 00:55:06
Re: pozitia colului uterinAcum asta e si parerea mea!! cu tampoanele ma refer, dar imi vine sa mor ca am folosit atatia ani fiindca nu m-am informat indeajuns si cine stie ce mi-am facut. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-11 07:33:59
Re: pozitia colului uterinda se simte ca ceva rotund ca sa zic asa.... cat de adanc e in vagin pozitionat habar nu am cateodata cand ma spal dau de el cateodata nu in general incerc cand ma spal sa nu il ating VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-07-11 10:01:51
Re: pozitia colului uterinda de ce verficati voi pozitia colului? intreb si eu ca blegu'... chiar conteaza unde e? mami de minuni Offline #8 2008-07-11 10:03:58
Re: pozitia colului uterinofftopic- unii cu colul,altii cu buricul... mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #9 2008-07-11 10:04:16
Re: pozitia colului uterineu nu am verificat pozitia colului am mai dat de el la spalat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-07-11 10:09:45
Re: pozitia colului uterin
fiecare are o pasarica...la cap mami de minuni Offline #11 2008-07-11 12:31:04
Re: pozitia colului uterinL-am verificat din cauza unui site pe google care zicea ca unele femei il au mai jos si astfel e mai expus unor pericole. Inclusiv zicea pe siteul ala ca e mai greu sa ramai insarcinata daca e mai jos. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #12 2008-07-11 12:32:24
Re: pozitia colului uterinanorien nu mai il examina tu... sunt sigura ca daca era ceva iti zicea medicul tau ginecolog.... sincer eu nu vad cum as putea eu sa imi dau seama cum e plasat colul meu ca nu sunt experta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-07-12 00:16:50
Re: pozitia colului uterincum iti dai seama cand ai rana pe col?in afara de control medical.Doare acolo,sau cum? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #14 2008-07-12 00:34:52
Re: pozitia colului uterinpot aparea sangerari dupa contact spre ex... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-07-12 00:52:54
Re: pozitia colului uterinok,ms ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #16 2008-07-12 14:52:18
dar pot sa ai rana pe col si sa stai bine-mersi fara sa stii pt ca poti sa nu ai nici un simptom, cu atat mai putin durerea. Offline #17 2008-07-12 14:53:43
subscriu! in concluziu trebuie sa mergem in fiecare an la control VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-07-12 15:01:46
Re: pozitia colului uterinnoah nu sariti ...n a zis nimeni sa nu mg la cotrol...fata doar intreba daca iti poti da si altfel seama... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-07-12 15:08:59
Re: pozitia colului uterinnu sarim doar ca majoritatea femeilor nu spun ca e cazul Andrei123 daca nu au nici o durere nu au nimic nu se duc la control si cand se duc e deja mai complicat .noi militam acum pt.mersul regulat la ginecolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|