|
Nu esti logat.
Sclavi şi războaie#1 2008-07-11 07:13:47
Sclavi şi războaiebla bla bla Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 14:44:26) Offline #2 2008-07-11 08:03:35
Re: Sclavi şi războaie de greseli gramaticale putem s zicem?scuze,da' mi-au sarit in ochi:"propiu->propriu","sa fi->sa fii->sa nu fi".... cat despre mesajul articolului...well,e greu sa renunti a mai fi sclav....pt unii chiar imposibil....eu una incerc pe cat posibil sa fiu propria-mi stapana indemnul ala la trezire te face un pic...idealist!sau...cam naiv... hai ca nu ma pricep la vorbe prea mult My Tears Dry On Their Own Offline #3 2008-07-11 11:16:22
Re: Sclavi şi războaie34 de vizlualizari si decat 1 reply ... intelegi mesajul ca lumea vrea sa ramana sclava in continuare Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-07-11 11:16:31) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-07-11 11:39:57
Re: Sclavi şi războaiemesajul in sine chiar slabeste mai tare mintea celor slabi de minte!!! aproape ii convinge de neputintza lor psihica! Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-07-11 11:40:28) Offline #5 2008-07-11 11:47:35
Re: Sclavi şi războaieE interesant articolul....si mesajul...Dupa parerea mea, poti fi liber mai mult ca spirit, decat fizic...sa nu-i lasi pe ceilalti sa te ingenuncheze...desi si a accepta o parere diferita de a ta e o arta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-11 12:30:28
Re: Sclavi şi războaiepai nu se va schimba lumea clar....dar tu crezi ca ar fi bine daca am fi toti sefi?eu cam asta am intrebat...si daca e doar un mesaj si atat...de ce ne-ai mai cerut parerea?! (nu e o rautate, ci doar curiozitate) Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-07-11 12:34:01) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2008-07-11 14:21:13
Re: Sclavi şi războaie
:f?rv?nad: chiar asa.... :f?rv?nad: My Tears Dry On Their Own Offline #8 2008-07-11 14:31:39
well,hai sa discutam...dar tot nu vom putea schimba lumea ...am mai avut eu tentative,dar m-am lasat pagubasa...n-are rost...prin articol tragi un semnal de alarma,dar...cam atat ramane din el...chiar daca e bine scris....c'est la vie! :f?rv?nad: My Tears Dry On Their Own Offline #9 2008-07-11 14:36:00
Mie sincer mi se pare un pic contradictoriu...plus ca le-ai taiat-o foarte scurt celor care si-au dat cu parerea, oricare ar fi fost ea - si n-am vazut niciuna rautacioasa - ceea ce te indeparteaza de la scopul "discutie". "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2008-07-11 14:57:13
Pai asa zi...inseamna ca numai citim si gandim, nu discutam si nici nu ne dam cu parerea. sper ca nu-ti par ironica, caci chiar nu sunt... doar ca eu - si probabil celelalte fete - am inteles altceva in legatura cu acest topic. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|