|
Nu esti logat.
Boli autoimune#1 2008-07-11 10:40:09
boli autoimuneProbabil este un subiect mai amplu. Daca cineva ar putea scrie un mic articol nu doar raspunsuri simple la mesaj ar fi foarte bine. Offline #2 2008-07-11 12:22:26
Re: boli autoimuneCand corpul nostru nu produce suficienti anticorpi sa lupte cu o infectie/virus inseamna un sistem imunitar slabit. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #3 2008-07-11 15:37:00
Re: boli autoimuneMultumesc frumos pt. explicatie si link. Insist putin si rog un raspuns, chiar si incomplet din partea oricui stie cate ceva. Rog moderatorii sa dea cate un link medicilor sau oricui ar putea cunoaste ceva in plus. Offline #4 2008-07-11 16:44:27
Re: boli autoimuneendometrioza este cresterea de tesut endometrial in alte zone decat in cele normale. nu e boala autoimuna. mami de minuni Offline #5 2008-07-11 23:39:17
Re: boli autoimuneuof nu stiu ce buton am apasat ca s-a pierdut mesajul pana sa dau "trimite". Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-14 09:19:56
Re: boli autoimuneIn sfarsit cineva care are habar cate ceva de boala asta. E trist ca un pacient fara pregatire medicala ajunge sa invete de unul singur de pe internet si cand ajunge la medic si il intreba replica primita este: "daca tot asculti de internet mai mult decat de medic sa te trateze internetul". Nimeni nu s-a nascut invatat dar asa cum eu sunt obligata in domeniul meu sa caut si sa invat lucruri noi zilnic tot asa ar trebui si unii medici adusi cu picioarele pe pamant. Am ajuns sa-i apreciz pe cei care imi zic un pic rusinati "eu atata stiu incearca la alt medic". Macar nu ma jigneste pe banii mei. Offline #7 2008-07-14 11:28:48
Re: boli autoimunein cazul bolilor autoimune nu e cazul sa faci nimic sa iti cresti imunitatea..despre asta e vorba, ea e deja exacerbata, deci, orice faci spre a ti-o creste va agrava boala autoimuna de care suferi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-07-14 14:07:32
Re: boli autoimunenana.lili sunt fata si multumesc lui dzeu nu am nici o boala autoimuna. Bunica mea insa are lupus eritematos sistemic. Id meu de yahoo e n3verless daca doresti sa tinem legatura. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #9 2009-04-05 23:47:11
Re: boli autoimuneHello, revin cu subiectul acesta deoarece tocmai am aflat ca matusa mea insarcinata in 2 luni este suspecta de Lupus Eritematos si vroiam sa cer cateva pareri: Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|