|
Nu esti logat.
AJUTOOOR! Sunt ingrijorata#1 2008-07-11 13:53:16
AJUTOOOR! Sunt ingrijorataIn luna iunie am avut menstruatie pe data de 1 iunie si respectiv 27iunie. Ciclul meu normal este de 27-30 zile. Insa nu acest lucru ma ingrijoreaza. Luna aceasta, in iulie mi-a mai venit iar menstruatia, pe data de 10 iulie ( cu 2 saptamani inainte), insa nu mai e la fel ca data trecuta: acum este mai inchisa la culoare (maroniu) si este mai redusa cantitativ, adica curge foarte putin. Nu are miros, inainte de aceasta scurgere nu am avut dureri de burta, insa m-a durut spatele,in zona rinichilor. Sunt foarte ingrijorata de ceea ce mi se intampla, pentru ca e prima data cand mi se intampla asta. Am 17 ani, viata sexuala mi-am inceput-o, insa tot timpul am facut sex protejat (cu prezervativ, nu am folosit niciodata anticonceptionale). Nu am mai avut relatii sexuale din luna aprilie, menstruatia mea fiind tot timpul aproape regulata, durand 4-5 zile. Nu stiu ce se intampla cu mine, pentru ca inainte tot timpul aveam sindrom premenstrual (dureri abdominale si ale sanilor), dar de circa 2 luni au disparut. Nu stiu fetelor care este problema. Am zis ca luni merg la doctor, doar luni are program complet, dar pana luni ma omoara stresul acesta. La bazin nu am fost anul asta, pentru ca mi sa mai spus ca poate fi din cauza vreunei ciuperci. In schimb in timpul ultimei menstruatii (27 iunie) m-am expus la soare, fiind nevoita sa fac unele treburi pe camp. Ultima oara a fost editat de betty_boop (2008-07-11 13:55:18) Offline #2 2008-07-11 14:30:29
Re: AJUTOOOR! Sunt ingrijoratas-ar putea sa fie o raceala....eu zic sa stai linistita pana te duci la consult si atunci vei afla exact si te tratezi daca e cazul... baby Dragos Offline #3 2008-07-11 14:34:23
Re: AJUTOOOR! Sunt ingrijoratastai linistita,poate fi o anexita,care se trateaza foarte usor,poate fi si o dereglare hormonala,nu-i nimic grav. si eu mai pateam asa vara,menstra era maronie si numai cheaguri. bucura-te de weekend si linisteste-te! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-07-11 15:16:23
Re: AJUTOOOR! Sunt ingrijorataBetty parerea mea este ca e o dereglare hormonala care se rezolva. Insa cel mai bine te va lamuri luni medicul tau. Linisteste-te si, cum a spus si bobita, bucura-te de week-end. Nu e nimic grav. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|