|
Nu esti logat.
Iritatie-3#39 2008-07-15 23:42:06
Re: iritatiecu placere happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-07-16 10:55:07
Re: iritatiece am patit cu ovulul asta...l`am pus pe la 12 ai ceva...si la 1 jumate ma trezesc....o mancarime in vagin de nu stiam unde sa mai fug.ma duc la baie..pasta aia din ovul toata a curs si a curs si invelisul ala roz.am crezut ca mor ce ma manca si incepuse sa ma doara un pic...nu mai stiam ce sa fac sa ma calmez.am dat cu apa rece, m`am spalat, am dat cu crema.am bagat si degetul in vagin de 2 ori...si asa nu mai era pasta de aia.din ce cauza sa fi patit asta?eu l`am bagat adanc, cam de un deget dar el aluneca. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #41 2008-07-16 12:42:46
Re: iritatiete ai mai ridicat din pat dupa ce l ai pus? te ai spalat inainte sa il pui? happy with him...inlove with him... Offline #42 2008-07-16 15:54:49
Re: iritatiem`am spalat.si mi l`am pus in baie.deci am mers din baie pana in camera 1m.ca e exact langa. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #43 2008-07-16 15:55:54
Re: iritatiesi te ai spalat inauntru? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2008-07-16 17:03:25
Re: iritatienu "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #45 2008-07-16 17:16:37
Re: iritatieciudat...mai incearca si in seara asta si punelsi mai adanc daca poti... happy with him...inlove with him... Offline #46 2008-07-16 21:10:58
Re: iritatiel`am bagat pana am simtiti ca ma inteapa.o sa incerc si in seara sta..desi dupa experienta de aseara nu`mi prea vine "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #47 2008-07-16 21:14:51
Re: iritatiedaca se repeta abandonezi si incerci cu altceva... happy with him...inlove with him... Offline #48 2008-07-16 22:55:26
Re: iritatiedaca se repeta nu mai incerc cu nimic. ma simt ca "noua" . azi nu am avut nimic.de vreo 2 zile secretia e normala si azi nu am avut nici mancarimi. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #49 2008-07-16 23:38:56
Re: iritatiehappy with him...inlove with him... Offline #50 2008-07-17 13:35:10
Re: iritatieam incercat..jale mare..nu stiam ce sa mai fac.ma durea ca si cum as fi facut sex si nu as fi fost lubrefiata.nasol...eram ca in desenele animate cand le ard alora fundul si se baga intr`un lighean cu apa rece.cam asa eram si eu..nu stiam ce sa mi fac sa ma racoresc "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #51 2008-07-17 13:45:06
Re: iritatienoah gata...lasa gynozolul...incearca ori cu clotrimazol...ori daca ai bani cumpara ti gynofort... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|