|
Nu esti logat.
Cum sa ma vopsesc?#1 2008-07-12 19:11:12
Cum sa ma vopsesc?Buna fetelor...vreau sa ma vopsesc si as avea nevoie de niste idei, poze in special..acum sunt roscata, dar s-a cam decolorat...si m-am gandit sa-mi iau 2 nuante de roscat...dar nu stiu cum sa procedez ...cert e ca vreau sa am 2 culori in cap...help!!! Offline #2 2008-07-12 19:53:29
Re: Cum sa ma vopsesc?pai du-tela un salon.. acolo vei primi sfatuiri cat de cat bune (depinde si peste cine dai.. ) Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #3 2008-07-12 20:11:56
Re: Cum sa ma vopsesc?الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline #4 2008-07-12 20:16:59
Re: Cum sa ma vopsesc?ce misto e a 2a poza, roscat cu dungi negre io zic sa te faci bruneta k nu se decoloreaza te vopsesti la 2 luni Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #5 2008-07-12 20:28:50
Re: Cum sa ma vopsesc?الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-12 21:29:57
Re: Cum sa ma vopsesc?pai eu nu m-as face bruneta...ptr ca apoi daca as vrea sa ma fac alta culoare nu mi-ar mai prinde...si sa ma decolorez ....mai bn nu...deja se "arde" el cu placa ...daca mai gasiti pozici imi aratati si mie ...sunt misto si alea de sus..mai ales tipa cu paru juma negru si juma blond Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|