|
Nu esti logat.
Iar probleme :(#1 2008-07-12 22:33:10
iar probleme :(help!!! in seara asta la 22 trebuia sa iau ultima pastila din folie si am uitat-o acasa. problema este ca mai ajung acasa maine seara si nu ma incadrez in cele 12 ore! ce ar trebui sa fac si ce nu? plizz help!!! ms Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever Offline #3 2008-07-12 22:42:10
Re: iar probleme :(la ora asta nu am nici o farmacie deschisa in zona Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever Offline #4 2008-07-12 22:46:30
Re: iar probleme :(o iei maine seara si te protejezi suplimentar 7 zile. alta varianta nu ai Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-07-12 22:49:40
Re: iar probleme :(din aprilie. dar ma protejez suplimentar dupa ce imi vine ciclul sau din momentul in care incep sa iau iar ac? ciclul banuiesc ca o sa-mi vina mai devreme cu o zi, nu? Ultima oara a fost editat de L_Eu (2008-07-12 22:50:59) Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-12 22:52:40
Re: iar probleme :(da, e posibil sa se schimbe ziua menstruatiei. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-07-13 03:11:56
Re: iar probleme :(sau te duci maine dimineata la prima ora 7-8 si mai iei o cutie de ac si iei pastiluta inainte sa se faca cele 12 ore (daca azi la 22 trebuia sa le iei, daca la 7-8 dimineata iei pastila ar trebui sa fie ok). sau daca nu...te protejezi de maine pe toata perioada pauzei plus primele 7 zile din noul blistier (pentru ca de abia dupa ce iei 7 pastile esti protejata...si la tine cum e ultima pastila a 7a pastila o vei lua abia peste 14 zile). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2008-07-13 08:03:34
Re: iar probleme :(am fost acum sa caut o farmacie si singura care are program azi se deschide la 9!!! ( daca o iau atunci e ok? se incadreaza in 12 ore, dar e cam la limita :-< Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|