|
Nu esti logat.
Rezerva ovariana#1 2008-07-13 01:35:12
Rezerva ovarianaIn primul rand salutari tuturor. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #2 2008-07-13 02:08:57
Re: Rezerva ovarianarevin... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #3 2008-07-13 02:42:22
Re: Rezerva ovarianamie mi s-ar parea ciudat sa fie adevarat. din cate stiu, cand iei ac nu se mai produce ovulatia...deci ovulele raman linistite la locul lor. Asta ar insemna ca daca iau anticonceptionale de la 20 ani si pana pe la 40 sa zicem...in loc sa intru la menopauza la 50 de ani o sa intru la 70 (ca in cei 20 de ani de AC ovulele mele nu s-au eliminat, si au stat linistite la pastrare)? nu am auzit de asa ceva (desi recunosc ca m-am intrebat deseori de ce intra femeile la menopauza...ca li se termina ovulele sau din cauza varstei, a stresului si a altor factori ovulele ramase "se invechesc" ca sa zic asa si din cauza asta nu se mai produce ovulatia). interesant topicul...sa vedem daca stiu fetele ceva despre asta...chiar sunt curioasa. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-07-13 23:30:23
Re: Rezerva ovarianaAm auzit despre asemenea teste. Stiu ca se intereseaza de ele femeile care fac stimulari ovariene in vederea FIV si care dc exagereaza cu stimularile pot avea probleme in obtinerea unor ovulatii viitoare. Nu am habar dc se fac si in romania sau doar la clinicile de fertilizare din strainatate. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|