homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru atentie, memorie, concentrare...

#1 2008-07-13 01:43:08

darkshines
New member
Inregistrat: 2008-04-20

pentru atentie, memorie, concentrare...

ce-as putea sa iau ? perioada care urmeaza o sa fie foarte solicitanta iar yo ma misc cam greu asa de felul meu asa ca trebuie sa ma ajut un pic si nu stiu ce sa iau visslar ce-ati luat voi in conditii de examen ? lecitina chiar e buna la ceva?

#2 2008-07-13 02:14:20

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

Re: pentru atentie, memorie, concentrare...

de cate ori nu m-am gandit la lecitina sau vitamine....dar niciodata nu am incercat.

Te inteleg perfect, stresul din tipul examenelor nu este chiar usor de suportat...dar sincer...pe mine m-a ajutat foarte mult limonada (din lamai si nu din helas....Vitamina C)...in fiecare dimineata imi faceam o sticla si o puneam la rece...ar merge de minune mai ales cu caldurile astea.

Din cand in cand mai apelam si la o ciocolata, iar cum cafea nu beau deloc (recunosc ca am abuzat de bine cunoscutele sucuri ce contin cofeina...ceea ce nu-ti recomand deoarece eu am facut o gastrita de toata frumusetea).

Asadar, mai bine te feresti de chimicale si apeleaza la ceva cat de cat natural...

Bafta la examene...

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#3 2008-07-13 05:18:00

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu in timpul examenelor iau magneziu cu b6 si calciu smile ceva special pt.memorie nu iau

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-07-13 07:44:50

persifona
Vizitator

Memoplus e ok.

#5 2008-07-13 11:56:21

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

lecitina cu vit c

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#6 2008-07-13 21:55:06

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Lecitina cu B 6

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.