homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nefolosirea prezervativului si sarcina

#1 2008-07-13 18:36:24

abt
Membru
Inregistrat: 2008-07-13

Nefolosirea prezervativului si sarcina

Salutare.
As dori sa pun si eu o intrebare. Am vazut lume multa pe aici stresata cu ruperea prezervativului, cu Postinor, etc, am si citit de pe site despre cam toate sa fiu in tema cu tot ce se intampla. Vreau sa stiu... atat de usor poti sa ajungi insarcinata? Adica, la un simplu contact sexual, fara prezervativ, fara ejaculare in vagin, poate femeia sa ajunga insarcinata?

Toti de pe aici dupa o faza de genu asta, repede apelau la Postinor.

Am vazut pe site ca sunt 10-25% sanse. E foarte greu de spus asa ce inseamna asta.
Am inteles ca acel lichid preejeculator contine ceva spermatozoizi... dar suficienti cat sa produca o... insarcinare?

Si inca ceva: am ajuns si eu la un caz de asta, ca doar chiar de aia va intreb (eu sunt baiatul). Acum ar fi o idee, decat sa riscam ceva, sa facem rost de-un Postinor. Nu ar fi o problema dar mi se pare absurd. Nu a fost ejaculare in vagin. Stiu ca este metoda calendarului dar nu ma puneti va rog sa calculez ca nu-s eu fata big_smile Actul s-a intamplat undeva cu 7-9 zile inainte de perioada rosie a fetei. Ar fi asta o perioada in care se fac copii, sau nu?

Va multumesc mult si ma scuzati...

#2 2008-07-13 18:41:40

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Nefolosirea prezervativului si sarcina

Lichidul preejaculaotor contine spermatozoizi apti sa fecundeze ovulul, doar ca sunt in numar mai mic decat in sperma. Deci sanse de sarcina sunt. Din ceea ce ai spus tu, sincer nu pot spune daca era in perioada fertila sau nu. Pentru a sti daca era la ovulatie sau nu avem nevoie de lungimea ciclurilor ei din ultimele sase luni daca nu are un ciclu regulat sau de nr de zile a ciclului daca aceste este regulat.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-07-14 01:52:18

abt
Membru
Inregistrat: 2008-07-13

Aha, am inteles, merci.

Pai acu am apelat si noi la Postinor ca se apropiau cele 72 de ore trecute si ... oricat de mici ar fi sansele, e prea mult ce se risca. smile

#4 2008-08-26 11:36:06

iolarysa
New member
Inregistrat: 2008-08-20

buna!  am si eu o problema aseamanatoare...ultima oara am facut-o cu prietenul meu in a 4-a zi de menstra. Problema este ca am facut-o fara prezervativ si el a ejaculat inauntru. Inainte de acest act sexual CU RISC luasem vitamina K (adica in primele 3 zile) pt k eram la mare insa fluxul meu nu s-a modificat aproape deloc. Acum stau cu frica in san si sunt foarte stresata k as fi putut ramane insarcinata. Mai am 3 zile pana pot face testul  (k sa se implineasca 2 sapt si sa obtin un rezultat cat mai corect) , insa pana atunci ma stresez. Deja ,a vad k fac avort...sunt f stresata din cauza asta....va rog ajutati-ma ...sfatuiti-ma....mi-am calculat si perioada fertila si mi-a iesit intre ziua a 8-a si a 13-a de menstra...iar contactul sexual a avut loc in afara acestei perioade.

#5 2008-08-26 11:37:44

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca ti-ai calculat bine perioada fertila nu ai de ce sa iti faci griji dar pe viitor foloseste prezervativul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-08-26 12:46:08

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

iolarysa a scris:

Mai am 3 zile pana pot face testul  (k sa se implineasca 2 sapt si sa obtin un rezultat cat mai corect) , insa pana atunci ma stresez.

Testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul cu risc, deci 21 de zile, nu la 2 saptamani.
Vezi sa calculezi corect. smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2008-08-26 14:45:17

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Daca nu erai in perioada fertila,nu cred ca ai motive de ingrijorare...Testul se face la 7 zile de intarziere a menstrei sau 21 de zile de la contactul cu risc.

Iubesc si sunt iubita

#8 2008-08-26 17:04:41

iolarysa
New member

21 de zile deci..auleii si mai mult am de suportat gandul asta...iar faza cu 2 saptamani am citit-o tot aici pe forum...am gasit fel si fel de variante...multumesc de raspuns si de ajutor oricum si Doamne ajuta sa nu am nimik [-o<....sper sa treaca cat mai repede timpul

#9 2008-08-26 22:00:50

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

te cred k esti nerabdatoare sa faci un test...dar eu zic sa astepti sa treaca 3 sapt..ca sa fie si sigur rezultatul
iti tin pumnii sa fie totul bine puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#10 2008-08-30 13:18:51

iolarysa
New member

tot eu...tot stresata...mai am 7 zile...si va cer din nou ajutorul...sa imi spuneti metoda de calculare a perioadei fertile a unui ciclu neregulat...pe net am gasit ceva..dar cu stresul asta pe cap...si cu gandul la toate minunile..vreau sa imi mai calculez o data..pls help me...

#11 2008-08-30 15:32:18

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Formula de calcul a perioadei fertile pt ciclu neregulat: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#12 2008-08-30 17:34:18

iolarysa
New member

vai de viata mea...mi-a iesit perioada fertila intre ziua 1 si ziua 20...contactul a avut loc in a 4-a zi.....deja simt ca ma ia cu calduri numai cand ma gandesc...ma obsedeaza gandul k as putea fi insarcinata...numai la asta imi sta gandul..ma rog intr-una sa nu am nimic...sunt foarte speriata grater(......Doamne ce frica am..si cat mai am pana sa imi fac testul ala...mi se pare k zilele trec din ce in ce mai greu...grater

#13 2008-08-30 17:39:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

din pacate acumnu poti face nimic altceva decat sa astepti... si sa faci un test de sarcina cand se implinesc 21 de zile de la contactul neprotejat.
si pe viitor protejeaza-te eficient... exista atatea metode in zilele noastre.. doar sa vrei

#14 2008-08-30 18:20:10

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

pai parca ai zis ca nu erai in perioada fertila ?! :f?rv?nad:
oricum, acum nu mai ai ce sa faci decat sa astepti

#15 2008-08-30 19:12:16

your.dream
Insomniac member
Site

iolarysa a scris:

vai de viata mea...mi-a iesit perioada fertila intre ziua 1 si ziua 20...contactul a avut loc in a 4-a zi.....deja simt ca ma ia cu calduri numai cand ma gandesc...ma obsedeaza gandul k as putea fi insarcinata...numai la asta imi sta gandul..ma rog intr-una sa nu am nimic...sunt foarte speriata grater(......Doamne ce frica am..si cat mai am pana sa imi fac testul ala...mi se pare k zilele trec din ce in ce mai greu...grater

Esti sigura ca ai calculat bine perioada fertila?Mie mi se par cam multe zile...Zi cel mai scurt si cel mai lung ciclu...sa calculam si noi

Iubesc si sunt iubita

#16 2008-08-30 20:02:31

loricel
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-19

Nu cred ca ai calculat bn perioada fertila.Sunt prea multe zile. 20 de zile???? E imposibil sa iti iasa atatea zile fertile

Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie.
(Antoine de Saint-Exupery)

#17 2008-08-31 20:39:52

your.dream
Insomniac member
Site

Din pacte si mie tot asa mi-a dat...
x=10+19-28= 1 prima zi a perioadei fertile
y=17+31-28= 20 ultima zi a perioadei fertile...
Din pacate nu poti decat sa astepti sa treaca 21 de zile de la contactul cu risc si sa faci trstul...Te asteptam cu vesti!
Ink ceva:sterge ultimele 2 mesaje k iei warn!
nu ai voie sa postezi decat la 15 minute distanta intre 2 mesaje...Daca mai ai ceva de adaugat,foloseste butoonul"editeaza"

Ultima oara a fost editat de grecu_elena (2008-08-31 20:41:19)

Iubesc si sunt iubita

#18 2008-09-01 13:13:17

iolarysa
New member

multumesc mult...ramane sa astept.......si iar sa astept..mult a fost, putin mai este....Doamne ajuta sa fie totul bine....

#19 2008-09-01 18:19:39

your.dream
Insomniac member
Site

iolarysa a scris:

multumesc mult...ramane sa astept.......si iar sa astept..mult a fost, putin mai este....Doamne ajuta sa fie totul bine....

Suntem alaturi de tine,orice ar fi!:k?ra::k?ra::k?ra:

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.