homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre solar?-4

#58 2008-08-09 18:04:32

skumpi
Vizitator

Re: Ce parere aveti despre solar?

bun...o sa vezi joi ...desi eu inclin sa cred k o s afie ok !
atata k in ziua in care mergi la solar sa nu stai la soare !

#59 2008-08-09 18:05:22

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

"pai eu am fost la 6 sedinte si nu prea eram bronzata si am stat 2 ore la plaja si ma bronzasem cat 6 sedinte la solar"
asta mi-a zis vara-mea acum. :f?rv?nad: Cum sa nu te bronzezi in 6 sedinte? yikes

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#60 2008-08-09 18:06:39

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Poate nu au fost lampile bune...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#61 2008-08-09 18:08:51

Andreea86
Hero member

asa am zis si eu...cica s-a dus la 2 solare...si de nici unul nu a fost multumita. luni mergem in alta aprte...sa vedem acolo cum o fi.
app, voi faceti topless la soalr? ca mie mi-e frica.....de cancer la sani. daca nu e bine nici la soare sa faci, dar la solar cred ca e si mai periculos, nu? desi ar fi frumos sa nu am urme....

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#62 2008-08-09 18:09:57

skumpi
Vizitator

tolpless la solar ? lol
nudddddddddddd

Publicitate

loading...

#63 2008-08-09 18:11:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu nu fac topless. imi tin sutienul pe mine, pentru ca ma tem...
si asa sunt constienta ca nu afce bine solarul...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#64 2008-08-09 18:11:15

Andreea86
Hero member

eh...nu nud...sa vad si eu diferenta unde sunt alba si unde-s bronzi. rotfl la chilotei oricum nu ma vede nimeni. big_smile dar la bretele chiar se vede aiurea.

hjarta Eu si puiu hjarta

#65 2008-08-09 18:13:10

skumpi
Vizitator

poti face rlx Andreea...n`ai cum sa faci cancer din 3 sedinte lol

#66 2008-08-09 18:15:52

Andreea86
Hero member

da...la asta ma gandeam si eu...n-oi muri din 3 sedinte. la mare mai incerc sa-mi dau bretelutele mai la o parte, s ale tot misc...sa nu se vada asa urat. big_smile si daca sunt deja putin bronzata...prinde si mai repede. ca-s albi tare sanii mei lol dar sutn mandra ca vad diferenta, ce branza eram inainte si acum am putina-putina culoare. big_smile daca ma bronzi si mai tare o sa fiu si mai happy. big_smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#67 2008-08-09 18:19:33

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io dupa ce vin de la mare...am sa ma duc la solar cam de 2 ori pe sapt big_smilebig_smile

#68 2008-08-09 18:27:27

skumpi
Vizitator

capcaun a scris:

io dupa ce vin de la mare...am sa ma duc la solar cam de 2 ori pe sapt big_smilebig_smile

u esti de`a mea hjarta

#69 2008-08-09 18:30:29

capcaun
Platinum member

ihim...poi io am facut cam 2 ani de solar big_smile tot asa dupa vacanta de vara...si ma duceam pt intretinere cam 1 data la 3 sapt smile si cred k am sa'mi reiau obiceiul k me gusta bronzul lol

#70 2008-08-09 19:17:24

Andreea86
Hero member

si eu m-as duce dupa ce vin de la mare...macar 1 data pe luna...poate tot se cunoaste putin....macar nu o sa redevin branza ca de obicei. lol
Adica nu stiu....intr-un fel imi place ca-s atat de alba in special la fata...ca daca as fi bruneta si cu tenul inchis as parea ca sunt de alta etnie. tongue Dar asa...la cat de alba sunt imi permit sa ma fac bruneta...si blonda si tot ce vreau. smile Problema e ca eu sunt exagerat de alba (am cautat in Anglia un fond de ten....si toate, dar absolut toate, erau prea inchise pt mine...de abia dupa ce ma bronzez putin pot sa ma dau cu fond de ten). Iar la picioare...nici nu mai zic...pe picioarele albe se vede orice chestie (bubita, fir de par...orice)....asa bronzul mai ascunde din defecte. Mi-e si rusine sa ies in oras vara in fusta....nu ca am iesi foarte des (ca e stresant sa se lege de tine toti boii...dar zic asa, mai la o ocazie ceva).

hjarta Eu si puiu hjarta

#71 2008-08-09 23:05:20

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

skumpi a scris:

carmen_21 a scris:

doamne, skumpi, da iti doresti sa fii neagra nu gluma big_smile

daaaaaa... as da orice pt un ten mai masliniu...sau care se bronzeaza rpd...si ochii din cap mi i`as dat diablo
ii clar k is obsedata rodnar diablo

da tie nu-ti sta bine fff bronzataa ptr ca esti bruneta ....e bine sa stai cat sa iti prinzi culoare

#72 2008-08-09 23:16:24

capcaun
Platinum member

si io's bruneta si nu vroiam un bronz turbat k ma confundau tuciurii dup'aia lol si'asa aveam ultima nuanta de font de ten de la loreal smile

#73 2008-08-09 23:21:44

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

skumpi a scris:

eu stiu ca dak iti ies bubitele alea rosii inseamna k esti predispus la cancer d piele

la ce bubite rosii te referi skumpy k ma sperii...lu iuby dupa ce sta mult la soare i se fac numai bubite pline de apa si il mananca..si a doua zi se sparg si se cojeste..sad la d-astea te refereai?? sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#74 2008-08-10 00:50:07

Andreea86
Hero member

mykutza a scris:

skumpi a scris:

eu stiu ca dak iti ies bubitele alea rosii inseamna k esti predispus la cancer d piele

la ce bubite rosii te referi skumpy k ma sperii...lu iuby dupa ce sta mult la soare i se fac numai bubite pline de apa si il mananca..si a doua zi se sparg si se cojeste..sad la d-astea te refereai?? sad

nu...alea inseamna ca te-ai ars prea tare. ne-au zis la scoala la scoala...e arsura de gradul 2 parca (in fine...gradul mediu, nici usoara dar nici prea aiurea in genul de-ti cade pielea...parca 2 e).

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-10 01:58:39)

hjarta Eu si puiu hjarta

#75 2008-08-10 06:52:09

skumpi
Vizitator

mykutza a scris:

skumpi a scris:

nu ...is niste bubitze rox spre roshu si raman...asa ca niste alunitze mici mici neutral

#76 2008-08-10 06:52:52

skumpi
Vizitator

Melany1 a scris:

skumpi a scris:

carmen_21 a scris:

doamne, skumpi, da iti doresti sa fii neagra nu gluma big_smile

daaaaaa... as da orice pt un ten mai masliniu...sau care se bronzeaza rpd...si ochii din cap mi i`as dat diablo
ii clar k is obsedata rodnar diablo

da tie nu-ti sta bine fff bronzataa ptr ca esti bruneta ....e bine sa stai cat sa iti prinzi culoare

stai linistita nu ma bronzez eu la fata asa tare lol ink n`am ajuns la stadiu sa fiu asa bronzat si sa nu`mi stea bine big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.