homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati`ma va roog!!!

#1 2008-07-13 20:52:21

justinessa
New member
Inregistrat: 2008-07-13

ajutati`ma va roog!!!

buna tuturor! am o neliniste! am avut contact cu prietenul meu, cu prezervativ asa cum facem mereu, si chiar daca am facut cu prezervativul el nu si`a dar drumul cand era in mine big_smile ... problema este ca mie nu mi`a venit! bine... nu imi vine regulat (de ex in mai mi`a venit de 2 ori asa s`a intamplat si anul trecut, si tot anul trecut nu mi`a venit o luna intreaga)!!!   ideea e ca de 0 saptamana tot astept sa vina si nimic! si imi este frica pt k ma gandesc ca poate a ajuns lichid din acela la mine ( nu stiu cum pentru ca de obicei avem destul de mare grija )! am mai avut ceva pete maronii -crem (din cate tin eu minte, initial am spus ca mi`a venit )! am si scurceri de lichid destul de semnificative... si vroiam sa va intreb... am motive de ingrijorare sau nu?  ps: m`am uitat pe net si nu prea am simptome de sarcina... dar totusi... raspundeti`mi va rooog

#2 2008-07-13 21:26:37

anairam
New member

Re: ajutati`ma va roog!!!

cel mai bine fa o vizita la ginecolog

#3 2008-07-13 21:28:53

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

si picaturile placerii ( cand este el excitat, inainte sa ejaculeze contzin spermatozoizi...) desi in cazul vostru cred ca sunt slabe sanse sa fii ramas gravida, mai ales ca nu a terminat in tine...eu zic sa mai asteptzi si alte pareri sau chiar sa iti faci un test de sarcina pt linistea ta....
iar pt dereglarile ce zici ca le ai mereu zic ca ar fi buna o vizita la un medic ginecolog!

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-07-13 21:29:46)

pc  pc

#4 2008-07-13 23:50:16

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

justinessa a scris:

buna tuturor! am o neliniste! am avut contact cu prietenul meu, cu prezervativ asa cum facem mereu, si chiar daca am facut cu prezervativul el nu si`a dar drumul cand era in mine big_smile ... problema este ca mie nu mi`a venit! bine... nu imi vine regulat (de ex in mai mi`a venit de 2 ori asa s`a intamplat si anul trecut, si tot anul trecut nu mi`a venit o luna intreaga)!!!   ideea e ca de 0 saptamana tot astept sa vina si nimic! si imi este frica pt k ma gandesc ca poate a ajuns lichid din acela la mine ( nu stiu cum pentru ca de obicei avem destul de mare grija )! am mai avut ceva pete maronii -crem (din cate tin eu minte, initial am spus ca mi`a venit )! am si scurceri de lichid destul de semnificative... si vroiam sa va intreb... am motive de ingrijorare sau nu?  ps: m`am uitat pe net si nu prea am simptome de sarcina... dar totusi... raspundeti`mi va rooog

fa un test de sarcina si daca e negativ mergi la medic...normal nu e...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-07-14 04:03:55

ad3
New member
Inregistrat: 2007-09-14

am si eu o mare rugaminte...am avut contact cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul,da nu ne-am dat seama la timp...si-a dat drumu afara...dar totusi...era peste tot..p picioru lui..p pat...nu stiu c s fc..s iau pilula d a doua zi sau nu?am un ciclu neregulat d cand m stiu....intarzie intre 6-7 zile..sau poate vine mai devreme cu 5-6 zile...dc iau pastila o sa se deregleze d tot?ma km sperie pastila asta si mai ales efectele ei...:(cine-mi da si mie un sfat..pls...

Publicitate

loading...

#6 2008-07-14 07:29:59

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca esti sigura ca nu a ejaculat in vagin nu lua postinor smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-07-14 11:34:09

justinessa
New member

crys_ty_na
ai spus ca normal nu e .... ce anume nu e? big_smile

#8 2008-07-14 11:36:26

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu e normal sa intarzie atat. asta spunea

#9 2008-07-14 11:36:46

justinessa
New member

si mai am o mare nedumerire: stiu ca multi fac fara prezervativ si apoi isi dau drumul in afara ei!! nu inteleg cum acele fete nu raman insarcinate (toate de care am auzit eu ) de la lichidul lui, si eu imi fac atatea griji! la mine cum oare ar fi putut sa ajunga, din moment ce a fost prezervativul de la inceput???? credeti ca pot fi insarcinata?? box

#10 2008-07-14 11:44:27

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

treaba asta cu pazitul ,ejacularea afara nu e sigura, o sec de neatentzie si gata bebelul...asa ca nu te sfatui sa o practici...cat despre fetele ce o practica stii vb"ulciorul nu merge de multe ori la apa" asa ca decat sa risti mai bine foloseste o metoda sigura...daca zici ca atzi folosit prezervativul nu ai de ce sa iti faci griji...totusi daca vrei pt linistea ta fa un test de sarcin, cu prima urina de dimineatza sau mergi la un control, la un medic ginecolog.

pc  pc

#11 2008-07-14 12:02:02

crys_ty_na
Platinum member

justinessa a scris:

din moment ce a fost prezervativul de la inceput???? credeti ca pot fi insarcinata?? box

din cate spui ai folosit corect prezervativul...asa ca stai linistita...testul trebuie sa l faci inainte sa mergi la medic pt ca te va intreba daca ai facut (sau teoretic ar trebui sa te intrebe)...

#12 2008-07-14 16:56:23

ad3
New member

am postat mai sus dc trb s iau postinor ca nu-s sigura dc si-a dat drumu in mine...p prospect scrie ca daca am varsaturi in urmatoarele 3 ore..sa iau imediat a doua pastila...n trb s mai astpet intervalu d 12 ore?cine-mi explica si mie mai bn..?pls..mersi

#13 2008-07-14 16:58:54

crys_ty_na
Platinum member

care e cel mai lung ciclu din ultimele 4-6 luni si in ce data ti a venit ultima oara menstra?

#14 2008-07-14 17:56:49

ad3
New member

pai...mi-a venit ultima oara in 2,luna asta,iulie...da trebuia sa-mi vina in 23 iunie...mereu a fost neregulat....d obicei imi intarzia sau imi venea mai devreme cu 4-5 zile...am luat postinor...k s fiu sigura k nu se intampla nimic...am doar 18 ani si n m risc:(inca o intrebare...daca nu era nevoie sa iau pastila si n era niciun risc sa raman insarcinata...dar totusi am luat-o..o s mai am scurgeri in urmatoarele zile...o s mai aiba vreun efect.?e prima oara cand folosesc asa ceva..

#15 2008-07-14 20:12:00

crys_ty_na
Platinum member

sangerarea de dupa postinor nu e obligatoriu sa apara...si sper ca ai luat o la 12 ore diferenta...

#16 2008-07-14 20:48:16

ad3
New member

n-am luat a doua pastila...urmeaza s-o iau..normal ..la interval de 12 ore...n-am avut nimik dupa prima pastila...nici greturi...sau alte efecte secundare....o usoara ameteala...da atat..sper s fie totu bn..multumesc pentru raspunsuri

#17 2008-07-14 21:15:52

crys_ty_na
Platinum member

ok...sa o ia la 12 ore...cu placere si te asteptam cu vesti...

#18 2008-07-25 12:38:02

justinessa
New member

scriu cam tarziu... dar vreau sa va spun k mi`a venit in cele din urma!!!! cool

#19 2008-07-26 01:08:39

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

justinessa a scris:

eu cred ca ai ciclul mai lung luna asta, tot zici ca ai ciclu neregulat si deci, n-ai o data fixa la care s-astepti sangerarea... scurgerile de lichid de care vorbesti pot fi ovulatia, iar petele maronii sa fi aparut in urma contactului
un test la 3 sapt de la contact pt linistea ta ar fi indicat

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.