homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum pot scapa de semnele ramase din urma acneei?

#1 2008-07-13 21:50:51

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Cum pot scapa de semnele ramase din urma acneei?

In "tineretea" mea am fct prostia sa folosesc tot felul de produse cosmetice care chipurile trb sa-mi reduca acneea...dar cu timpul s-a agravat , dar ce era mai rau - nu`mi dadeam seama.apoi am fos` (cam tarziu) la dermato mi-a dat un tratament , mi s-au dus coshurile in schimb mi-au ramas gropitzele sad

Oare acestea pot trece doar cu timpul sau exista vreo solutie? Medicul dermato ma poate ajuta in prob asta?Va intreb deoarece eu trb sa platesc consultatia si nu as vrea sa merg acolo sa`mi zica : nu se poate face nimic.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#2 2008-07-13 22:38:29

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

Re: Cum pot scapa de semnele ramase din urma acneei?

buna andreea,

asa sunt si eu cu urme pe fata de la acnee
pot sa spun ca nu mai am o varsta frageda
eu am primit un sfat care la mine a inceput sa dea roade: fa-ti rost s-au poate ai planta aloe vera, cea care creste inaltacu frunze lungi si pe margini ii cu tzepi(sunt mai multe tipuri) si se inmulteste f. repede si te dai cu zeama, s-au poti despica frunza in 2  si cu interiorul frunzei unde zamuieste te poti da pe fata seara inainte de culcare in prealabil dupa ce ti-ai curatat fata.
la mine cam dupa 2 luni si ceva a inceput sa se vada
se zice ca-i cicatrizanta
mult succes !!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.