HELP URGENT!
- blue.butterfly
- Full member
- De la: Din tara si din strainatate
- Inregistrat: 2008-03-13
- Site
HELP URGENT!
Feltelor, am nevoie de o parere.
Azi m-a lovit iar o infectie urinara sau o cistita, naiba stie.
A inceput cu dureri usoare la urinat, apoi urinari tot mai deses si acum 5 minute, cu sange...si nu a fost doar o picatura sau doua ci destul de mult...ca s-a facut cam rosie apa:o
Eu mai am in antecedent infectii de astea urinare, dar, de obicei, luam un antibiotic cand incepea sa sangereze....ce sa fac?
A mai zis si anna ca nu e bine sa iei antibiotic dupa ureche...bun...dar oare nu e periculoasa sangerearea asta? Si in plus sunt plecata din tara acum, medic nu am...ce naiba sa fac?
Sa iau totusi 1-2 tablete de zanocin, singurul antibiotic avut in casa?
Sau sa incerc sa tot beau lichide? Dar mi-e ca fac cu sange....
Nu avem probleme, ci doar solutii!
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Re: HELP URGENT!
blue..daca esti sigura ca e de la infectie (sangerarea) atunci ia antibioticul...
happy with him...inlove with him...
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Cris, nu are de la ce sa fie altceva.
Mai ales ca are legatura cu faptul ca am facut dragoste azi dimi cu al meu...si am cam lungit-o noi o ora...asa ca ori am racit, ori de la "frecare" s-au urcat bacteriile".....
Si ma gandesc sa nu risc acuma, sa stau si sa sangerez degeaba.....si oricum, urocultura nu am unde sa fac aici maine....
Totusi, dupa 3 episoade cu sange, acu, ultimul a fost fara sange....sa vedem...mai incerc sa stau un pic...ma mai umflu cu apa si cu ceai de merisor (ca ala cica e bun)...poate scap fara antibiotic....nu de alta dar sistemul meu imunitar e la pamant de la excesul de antibiotice din ultimii doi ani si de la stres.
Sa vedem...sper doar sa nu fac ceva complicatii daca stau asa....fara antibiotic....mai incerc sa sug si pastile de alea cu propolis, echinaceea si vitamina c...poate gasesc cumva o solutie....sa scap cumva de antibiotic.
Acu ce m-am apucat si eu de tratament cu ginofort pt candida si mi-e ca daca iau iarasi antibiotic, l-am facut degeaba.....
Offfff.....cred ca in noaptea asta fac noapte alba...ma pun sa beau mult ceai,si daca nu si nu, iau Zanocin (care apropo, e foarte tare si imi da niste dureri de burta foarte puternice)
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Albastru de metil pe zahar, daca poti face rost de asa ceva... Ceai de merisor cat poti de mult, si cand nu mai poti ceai, capsule de urinal ( contin tot merisor)...
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- crys_ty_na
- Platinum member
nu ai de unde sa iti iei acum ceva (medicement,gen urinol) pt infectiile urinare?...nu antibiotic...
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Nu am....am zis ca maine merg la farmacie sa cer ceva e aici, sa vad ce imi da....
Oricum, in noaptea asta continui cu ceai si apa plata....oricum, ma gandesc ca e un semn bun ca dupa 3 episoade de urinat cu sange abundent acum au urmat altele 3 fara...
Ma gandesc ca si propolisul e un antibiotic natural....
Innebunesc...de 2 ani de zile tot fac, o data la cateva luni...si pana acuma tot i-am dat antibiotic, de frica sa nu risc sa fac complicatii la rinichi...acu am zis ca lupt...apa si ceai, doar doar reusesc sa elimin singura nenorocitele de bacterii....
Vai ce ciuda imi e....sper numai sa nu ma trezesc cu Dumnezeu stie ce la rinichi maine....dar daca tot beau lichide ma gandesc ca nu are cum sa urce in sus bacteriile alea nenorocite....
Oricum, de sapt viitoare incep un tratament de la homeopat....ca mi-a facut medicul homeopat un eco si mi-a spus ca rinichii mei nu arata foarte bine...poate or avea o legatura cu infectiile astea dese din ultimii doi ani. Eu le-am pus fie pe seama frigului, fie datorita activitatii sexuale intense din unele zile.
- crys_ty_na
- Platinum member
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Salut cris.
Pai uite, sa iti povestesc. Azi noapte, dupa cele 3 episoade de sangerat destul cand urinam (de se facea apa rosie, deci nu erau doua trei picaturi), au incetat sangerarile. Boonn...am continuat sa beau ceai de merisor (am baut cam o cana la jumatate de ora). Am mai luat si o pastila de uroveg (tot ceva de la farma naturista ce centine frunze de merisor, pin, nuc, etc).
De la 10 pana la 4 noaptea am baut cred ca vreo 6 litri de apa plata si 1 litru jumate de ceai de merisor si vreo 2 pastile de uroveg si vreo 8 pastile de alea cu propolis, vitamina c si echinaceea.
Am reusit sa adorm si m-am trezit ep la 6 cand am mers iar al baie si nu am avut dureri....Acu, pe la 10 iarasi m-a apucat un pic de durere la urinat, deci o sa o dau iarasi pe ceai (desi, deja m-am saturat de baut ceai si apa)
Acu eu ce sa zic? Aparent,ma simt mai bine (ma doare doar capul...probabil din cauza ca nu am dormit). Nu am facut temperatura (dar nu stiu cat e de relevant, eu neavand amigdale si deci fac temperatura foarte rar).
Acu am vazut ca am niste urinex si no spa in trusa cu medicamente si am inceput sa le iau.
Sper sa nu fac vreo complicatie sau ceva....ca nah, desi am sangerat aseara, nu am mai luat antibioticul...m-am ambitionat sa rezist...totusi, o fi ceva de merisorul asta si de pastilele astea naturiste sper.... Ti-am zis, mi-e groaza sa mai aiu antibiotic....in februarie am luat zanocin pt infectie urinara, in mai am luat 2 feluri de antibiotice pt helicobacter pilori...in iunie am luat zinat pt o bronsita facuta de la aerul conditionat de pe eurocity si in iulie summamed pt ca bronsita trecuse da a lasat in urma o rino-faringita
Prea multe antibiotice in decurs de 6 luni...sa mai spun ca anul trecut luam o data la 3 luni cuminol sau zannocin? Medici incompetenti!
Sa ma mai mir ca am sistemul imunitar la pamant si candida? Binenteles ca nu ma mai mir!!!
Si cand ma gandesc ca o prietena imi povestea ca in unele tari europene nu iti prescriu antibiotice decat in cazuri grave....si e foarte bine! Nu ed alta, dar citeam undeva ca mai nou, unele boli raspund foarte greu la antibiotice. De ceeeee? Pt ca prea se prescriu antibiotice pt orce prostie si ne cam obisnuim cu ele!
Asa ca , incerc sa am tratez naturist...Am gasit acum si aici in strainatate o farmacie naturista si o sa merg pe acolo sa imi cumpar ceva...plus ca am vazut o reclama la Prostenal de la walmark, asa ca am dedus ca gasesc si Urinal aici.
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
blue, dar urocultura si antibiograma ai facut ? ca sa stii ca ieie antibioticul potrivit pentru ce ai tu...
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Pai am facut, dar faceam la vreo 2 luni dupa ce luasem antibioticul. Am facut vreo 3 in ultimul an si toate au iesit sterile ...acu ce sa zic?
In august vin acasa si , daca acum nu iau antibiotic, ma gandesc ca poate o sa iasa vreo lighioana atunci la urocultura!
Acu inteleg ca uneori, de la activitatea sexuala, pot sa urce bacteriile...dar chiar asa?????
Si nu inteleg : DE CE EVOLUEAZA ATAT DE RAPID? Ma ia cu un pic de usturime, in doua ore incepe sa doara la ultimul jet cand urinez iar in 4 ore de la debut , sangerez la inceputul jetului si doare la sfarsit!!!
Ca am mai auzit eu de "infectii urinare sau cistite" dar nu am auzit sa se manifeste atat de violent!
Totusi, sunt surprinsa ca, dupa ceai de merisor si apa plata la greu, uite ca a dat inapoi...
- crys_ty_na
- Platinum member
blue...urinezi imediat dupa contact...si continua cu echinaceea si propolis...probabil datorita sistemului imunitar evolueaza asa repede la tine...f bine ca ai rezistat fara antibiotic eu pot numara pe degetele de la o mana de cate ori am luat antibiotic in ultimii 5 ani...tocmai din cauza motivelor enumerate de tine...
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Eu daca stau sa ma gandesc, ajung la concluzia ca sistemul meu imunitar e deficitar. De ce? Nici eu nu stiu. Hiv nu are cum sa fie ca mi-am facut si anul trecut testul si acum doi ani. Plus ca am o relatie stabila de 2 ani jumate si nu fac parte din categoriile cu risc. Deci, altceva e buba.
Eu as indrazni sa spun ca mi se trage de la depresia de acum 4 ani, de care am scapat, dar nu complet. Atunci, aveam si insomnii si nu puteam dormi noptile. A trecut depresia aia, dar eu am continuat cu un program neregulat de somn, sarit mese, etc. Lipsa somn, alimentatie proasta = sitem imunitar deficitar! In 2006, in martie, am facut o raceala urata rau, m-a tinut vreo o luna si am ajuns sa mi se infunde si urechile de la ea. Boon....am tratat-o cu amoxiklav, antibiotic de antibiotic.....
Prin mai m-au apucat niste ameteli urate si m-au tinut aproape tot anul 2006. Si atunci au si inceput episoadele astea de cistita agresiva (sau infectie ce naiba o fi). Si la fiecare episod, da-i cu Cuminol - alta lovitura pt sistemul imunitar. In noiembrie am facut tratament pt helicobacter pilori, 2 feluri de antibiotice....deci in 2006 am luat antibiotice in vreo 3 reprize....boonnnn:arg:
In 2007, inca 2 episoade de Cuminol si unul de Zanocin....
Iar anul asta...in februarie Zanocin, in mai, 2 antibiotice pt Helicobacter, in iunie Zinat pt bronsita iar in iulie Summamed pt rinita.
Deci, in vreo 2 ani, am luat de vreo 10 ori antibiotic!!!!
Sa ma mai mir ca am sistemul imunitar la pamant?
Si unde mai pun ca in ultimii doi ani am si avut cateva episoade de depresie, am plans foarte mult si m-am consumat foarte mult (deh, asa-mi trebuie daca si eu si iubitul meu suntem incapatanati...plus ca eu si prea pun la suflet tot).
Nah, spuneti si voi...mai e cineva sa fi luat atatea antibiotice in 2 ani? Sunt convinsa ca sunt campioana la treaba asta! De ZECE ori in 2 ani!!!!
- crys_ty_na
- Platinum member
blue...va trece si asta...treci printr o perioada mai nefasta...cand vi in tara eu zic sa mergi si la un medic homeopat...
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Da cris, trebuie sa treaca si asta....acu oricum nu ma mai las....refuz sa bag in mine antibiotic.... Mai beau ceai, mai iau urinex si no-spa si pastile de astea din plante, ce am pe acasa...si propolis.
Inca ma mai doare cand fac, al ultimul jet de urina, darmacar nu mai fac asa de des....si nu mai fac cu sange....sa fie asta un semn ca reusesc sa lupt singura cu infectia, fara ajutorul antibioticului? Cine stie....
Numai sa nu fac complicatii la rinichi...dar daca beau lichide, ma gandesc ca se elima orice potential pericol pt ei.
- crys_ty_na
- Platinum member
am mai vazut fete care au tratat o fara antibiotic...si legat complicatii nu stiu ce sa ti zic...oricum ai grija si cu lichidele sa nu exagerezi mai ales daca nu esti obisnuita sa bei mult...
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Pai de baut beau cam 1 litru jumate pe zi....oricum, nu beau nici acum exagerat....ca daca beau ceva mai mult, simt ca imi vine in gat....
Pai eu sper sa se trateze si fara antibiotic...oricum, am de la homeopat ceva pt rinichi si infectii urinare, nu stiu exact....mi-a dat niste remedii ca i-am zis ca tot fac infectii urinare si la eco a zis ca nici rinichii nu apar prea bine...acu nu stiu pt ce o fi remediile alea, pt rinichi sau infectii urinare? Probabil pt amandoua (ca doar medicul homeopat iti da ceva pe ansamblu nu doar pt o afectiune anume).
E tare aiurea...tocmai ce m-am intors din Romania si m-a luat prostia asta!
Imi vine sa ma dau cu capul de zid.....
- crys_ty_na
- Platinum member
te cred...dar trebuie sa fi puternica...va trece si asta...continua ca si pana acum si fa si tratamentul da de medicul homeopat...rau nu iti face...
- blue.butterfly
- Full member
- Site
Multumesc cris pt suport...comparativ cu ziua de ieri, cand am deschis acest topic, acum sunt mai linistita....am vazut ca nu am murit si daca nu am luat antibiotic...m-am umflat cu ceai si toate tratamentele natusrite ce le aveam prin casa.... Uite, acu mi-am amintit ca am si ceva solutie numita renostim prin casa...parca si aia e buna...mi-e numa sa nu exagerez cu atatea....uff...cand vin in august in Romania, merg sa imi fac aprovizionari....ca asa nu se mai poate....sa am pt orice eventualitate tot ce imi trebuie in casa!!!!
Acu ma gandesc ca poate iau prea multe...am baut ceai de merisor, iau pastile din plante uroveg (cu merisor in ele), tinctura de propolis picaturi si tinctura de propolis tablete, niste solutie preparata de homeopat pt asa ceva....si, pe deasupra, iau si urinex si no spa!
Totusi, astea naturiste n-au ce rau sa faca...
Urinex se ia de doua ori pe zi sau de trei ori? Stii sa imi spui?
Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-07-15 00:02:40)
- crys_ty_na
- Platinum member
"Dozaj: O capsula va fi luata de 3 - 4 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de mese sau la recomandarea medicului."
si eu zic ca e de destul ce iei acum...nu mai lua si altceva...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|