|
Nu esti logat.
Orgasm uterin (AFE Zone)-2#21 2008-07-19 02:10:06
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)
Daca femeia te lasa sa-i cauti buzunarasul, parerea mea e ca e de acord si cu sexul...chiar si fara orgasmul minune. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #23 2008-09-03 11:20:21
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)merita incercat. e geniala senzatia At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #24 2008-09-03 20:52:15
Da "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-04 22:47:06
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)pai iti zic eu ca din multe incercari sigru reusesti At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #26 2008-09-04 23:41:39
un loc retras, intr-un parc ceva, e tot timpu mai bun decat o camera unde poate intra cineva http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #27 2008-09-05 00:54:37
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)nashpa atunci http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #28 2008-09-05 12:27:20
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)eu am observat ca atunci cand am orgasm dasta am si squirt,adica cred ca coincid At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #29 2008-09-05 12:39:36
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)ce buzunaras? practic ce tre sa faca el ca sa ejaculezi? deci eu n-o sa ajung in veci la performanta asta ca nici vaginal n-am #30 2008-09-05 13:53:21
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)wow..c bine suna..aproape ireal.. "Să fii, din lipsă de cuvinte, mai prejos de tine însuţi, să nu găseşti cuvinte pentru ceea ce eşti, potrivite cu ceea ce trăieşti sau înduri, să trăieşti mereu mai prejos de propria-ţi realitate." CIORAN Offline #31 2008-09-05 15:30:21
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)am citit si eu ca tre sa-l caute cu degetul, dar destul de adanc tre sa introduca degetul ala ca sa dea de buzunaras...si nu sunt convinsa daca ajunge cu degetul pana acolo....o sa-l pun sa cerceteze locul cand vine, dar eu una nu prea cred in asa ceva. #32 2008-09-05 16:43:31
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)ba se ajunge insa tre sa te chinui,tu sa stai un pic ridicata adica fundu,oricum se ajunge At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #33 2008-09-05 17:20:02
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)tre sa stai pe burta sau pe spate? #34 2008-09-05 17:21:35
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)eu am avut stand pe spate si el cu degetul At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #35 2009-02-12 12:31:35
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)? Am fost casatorita trei ani, am mai avut dupa aceea cateva relatii trecatoare si am simtit orgasm de cateva ori. Nu mi-am dat seama cum se intampla, si cum se producea. Offline #36 2009-02-12 14:38:43
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)pfai...ca ma iau cladurile aici..si s la birou...) one day we're gonna get somehow... Offline #37 2009-02-12 14:40:09
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)Acum ca am citit tot topicul imi amintesc si eu ca am patit ceva de genu asta, chiar mi se parea ceva nou, si simteam tensiunea aia din'naintea orgasmului dar sarcau' iubi cand m-a vazut cum ma manifestam nu a mai rezistat si a terminat, dar oricum daca ar fi continuat nu stiu daca puteam rezista, e ciudata senzatia...pozitia era aprox cea din poza care a pus-o finesse. De atunci nu am mai trait asa o stare desi e ok de fiecare data dar data aia mi-a ramas intiparita in minte...m-a pus pe ganduri topicul si mi-a dat idei:) "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #38 2009-02-12 15:28:20
Re: Orgasm uterin (AFE Zone)mai am putin si termin programu....pai nu ma duc acasa si il pun sa caute buzunarasu Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-12 15:28:39) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|