homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-143

#2699 2008-07-18 01:16:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

skumpi a scris:

atata am si eu frumos lol

hmm mdaaa...atat ai si tu frumos...pe langa restul corpului care e superb... da nah...asta-s detalii... tongue

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2700 2008-07-18 01:16:47

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi a scris:

u dc nu pui poza cu tine ?

k nu am o poza care sa-mi placa... sad da' sa-mi plaacccaaaa......... grater

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2701 2008-07-18 01:17:22

skumpi
Vizitator

hai mai...o poza acolo...oricare ...eu is tare curioasa d tine rodnar

#2702 2008-07-18 01:17:41

pitzipoank
Insomniac member

Andreea86 a scris:

skumpi a scris:

atata am si eu frumos lol

hmm mdaaa...atat ai si tu frumos...pe langa restul corpului care e superb... da nah...asta-s detalii... tongue

si cand zice restu'........adik e tot.... puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#2703 2008-07-18 01:17:48

skumpi
Vizitator

ce happy ii stomacelu meu big_smile

Publicitate

loading...

#2704 2008-07-18 01:18:09

skumpi
Vizitator

bla bla bla

#2705 2008-07-18 01:24:05

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

gagiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii big_smile
am ajuns la mami big_smile  dupa ce am venit cu masina de la tm cu ai mei nebuni si am tinut-o in cantece si veselie lol cred si eu... bere la bord lol muzica buna hjarta uaiiii, ca ne venea sa mai facem o tura lunga lol 
azi la pranz plec la buni a mea hjarta si samb dimi o tai la garanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hjartahjartahjartahjarta xu cortul roll ptiu, eu si cortul lol asta e, nu mor o noapte lol dupa care iar tm, iar tambalau pe la faculta neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#2706 2008-07-18 01:25:00

skumpi
Vizitator

toata` esti un zambet puss

#2707 2008-07-18 01:29:34

skumpi
Vizitator

vai cum imi arata camera ...acuma vad.... maine trb sa fac curat k zici k ii cocina aici...ma mir cum d nu o zis mami nik big_smile

#2708 2008-07-18 01:32:08

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

eu? big_smile daaaaaaaaaaaaaaaaaaa hjarta lol   m-am simtit bine azi si daca iti mai zic si ca m-am suparat atat de tare pe al meu incat s-a luat si a plecat, dar a revenind batand la usa dupa 10 minute si i-am zis ca vreau pauza, o sa ma iubesti lol  mda... pe urma mi-a dat msg de noapte buna lol nici ala nu m-a sensibilizat neutral  dimi m-a sunat sa ma intrebe daca mai am nevoie de sacul de dormit pt munte si noah... mi l-a adus, m-a pupat pe obraz, tremura tot, iar eu in astfel de momente ma infoi si fac pe dura, cand sa inchid usa la plecare, m-a uimit si pe mine pupandu-ma pe gura asa timid neutral roll toata ziua m-a sunat cu diverse motive :f?rv?nad: si cred ca fierbe ca m-arat indiferenta, nu ca n-as fi lol

#2709 2008-07-18 01:35:59

pitzipoank
Insomniac member

am pus poza big_smile am gasit una care sa imi placa...

#2710 2008-07-18 01:39:40

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

gata, ma bag la somn.. de cand n-am mai stat pana la ora asta..

#2711 2008-07-18 01:41:16

skumpi
Vizitator

SonneAle a scris:

skumpi a scris:

eu? big_smile daaaaaaaaaaaaaaaaaaa hjarta lol   m-am simtit bine azi si daca iti mai zic si ca m-am suparat atat de tare pe al meu incat s-a luat si a plecat, dar a revenind batand la usa dupa 10 minute si i-am zis ca vreau pauza, o sa ma iubesti lol  mda... pe urma mi-a dat msg de noapte buna lol nici ala nu m-a sensibilizat neutral  dimi m-a sunat sa ma intrebe daca mai am nevoie de sacul de dormit pt munte si noah... mi l-a adus, m-a pupat pe obraz, tremura tot, iar eu in astfel de momente ma infoi si fac pe dura, cand sa inchid usa la plecare, m-a uimit si pe mine pupandu-ma pe gura asa timid neutral roll toata ziua m-a sunat cu diverse motive :f?rv?nad: si cred ca fierbe ca m-arat indiferenta, nu ca n-as fi lol

tare curioasa is cat o sa o mai tzi asa` hmm punish

#2712 2008-07-18 01:43:00

pitzipoank
Insomniac member

vaaiiiii   c casc....... si puiu iar joaca nfs....... roll

#2713 2008-07-18 01:45:27

skumpi
Vizitator

mda...mai stau si eu un pic si ma pun la Lost big_smile
norok cu serialu asta k m`a captivat si macar cand ma uit la el is concentrata la film si nu la alte aberatii roll

pfoai maine trb sa merg la planning dupa pills` roll prima data cand merg singura hmm sun of a bitchhhhhhhhhhhhhh diablo

#2714 2008-07-18 01:46:30

pitzipoank
Insomniac member

mai stie cineva ceva de prison break? cand apare urmatoarea serie?

#2715 2008-07-18 01:47:12

skumpi
Vizitator

eu nu m`am uitat la ala
astept sa apara serie noua din nevste dispe hjarta ziceau k prin septembrie...abia astept big_smile

#2716 2008-07-18 01:48:42

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

eu nu m`am uitat la ala
astept sa apara serie noua din nevste dispe hjarta ziceau k prin septembrie...abia astept big_smile

mie imi pare rau k nu m-am uitat... oare gasesc d la inceput? scz daca tst gresit, am o unghie rupta... sad

#2717 2008-07-18 01:48:49

SonneAle
Addicted member

rotfl  pana se satura de tot sa ma mai caute neutral  cred ca se vor inmulti fazele naspa, imi voi trage si nou gagiu, iar el nu va mai indrazni sa ma mai caute neutral  nu stiu... serios acum... chiar nu stiu. dar ieri s-a comportat ca un copil cretin si m-am suparat tare, a venit sa ma impace si n-a avut pe cine si drept urmare s-a suparat si el pt supararea mea deplasata neutral   s-a luat si a plecat, cum face de obicei, doar ca de data asta a revenit imediat si a dat de o stana de piatra care i-a cerut pauza pt o perioada nedeterminata...  mi-a parut rau sa-l vad plecand asa suparat, dar tre sa-si dea si el cu capul de pereti pana si-l sparge si invata lectia... da, nu ii voi tolera nimic prea curand.  ma vrea? fb, sa joace dupa cum cant ca eu chiar merit la cate i-am trecut cu vederea, ar trebui sa-mi pupe o viata intreaga picioarele si macar pt ca trag de relatie impotriva tuturor neutral  skumpi, o sa ne saturam... amandoi, pt ca amandoi suntem constienti ca nu suntem potriviti, dar cred ca niciunul nu e inca pregatit sa renunte definitiv neutral 
cred ca merg la nani ca is ruuuuuuupta de somn si m-asteapta un weekend intreg de nesomn. tulai big_smile lol pe asta il astept big_smile
va pup pusspusspusspusspuss somnic usor

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.