homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-207

#3915 2008-07-19 13:32:58

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

mi'am adus aminte k tre sa'l invat pe matz sa danseze brasoveanca lol k maine la nunta o sa dansuim pana nu mai putem big_smile

#3916 2008-07-19 13:34:41

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Alina Delia a scris:

sjuk cum sunta sa racita mai iau din cauza durerii de gat yasmin seara fara apa...( acu le iau cu apa ca m-am speriat) si le simt pe trahee ..merg in jos cred dar stii tu senz aia in care raman in gat. si nah./.am expectoratii..mi-e frica ca pastila sa nu se dizolve in gat si sa elimin prin expectratii din ea... fetele mi-au zis ieri ca nu sunt probelem...tu ce zici..se elimina asa usor..sau dureaza pana sa se dizol,ve? aluneca in jos nu oricum si fara apa... pot sa am contacte acum fara protectie?

in ce limba vorbesti?
si uff e din iasi?
capcaun poate al tau vrea sa faca un credit pt o garsoniera/apartament ca sa nu mai depindeti de sorsa/parintii lui smile

#3917 2008-07-19 13:36:05

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

theSame_ElaElis a scris:

gratergratergratergratergratergratergratergrater
simy, nu mai ies in oras! nu mai pooot! am aflat ca a murit bunica mea! azi noapte! la 4!
gratergratergrater

off ela..condoleante,imi pare tare rau kram
nu ma super..doamne fereste...avem noi timp sa iesim puss
hai..fii puternica..te rogg puss

LE : scuze ca am vazut mai tarziu..eram in pat la tv sad

pupp mare mare puss

Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2008-07-19 13:37:43)

Sim y 

#3918 2008-07-19 13:38:12

capcaun
Platinum member

iepurasule  mai are de platit unul pana in 2010 nu cred k ii dau lui astia asa multi  bani ... plus k mi'a spus un coleg care lucreaza la nush ce banca k greu se acorda un credit baban pt barbati neinsurati neutral acu nush dc e si adevarat

#3919 2008-07-19 13:39:25

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

little_rabbit a scris:

Alina Delia a scris:

sjuk cum sunta sa racita mai iau din cauza durerii de gat yasmin seara fara apa...( acu le iau cu apa ca m-am speriat) si le simt pe trahee ..merg in jos cred dar stii tu senz aia in care raman in gat. si nah./.am expectoratii..mi-e frica ca pastila sa nu se dizolve in gat si sa elimin prin expectratii din ea... fetele mi-au zis ieri ca nu sunt probelem...tu ce zici..se elimina asa usor..sau dureaza pana sa se dizol,ve? aluneca in jos nu oricum si fara apa... pot sa am contacte acum fara protectie?

in ce limba vorbesti?
si uff e din iasi?
capcaun poate al tau vrea sa faca un credit pt o garsoniera/apartament ca sa nu mai depindeti de sorsa/parintii lui smile

in romana ..mea rotfl ideea e ca sunt la lucru si am scris repede fara sa ma uit la tastatura . tongue

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#3920 2008-07-19 13:39:48

annabel
Diamond member

ela imi pare tare rau!roaga-te pt sufletul ei!si gandeste-te ca dumnezeu e langa tine si vei vedea o nota buna la examenul ce l-ai dat.uf ce m-a intristat vestea asta..darmite pe tine grater

si eu vreau maritis.chiar vorbeam cu iuby si soacra(radeam de ea)ca poate in grecia(cat am fost sapt trecuta)ne cununam acolo.era soacra sa faca infarct, sa se innece cu shaworma si sa ne faca de ras in mall smile).oricum noi mai avem de asteptat.noi nici sa ne mutam impreuna nu putem pt ca vrem sa fim independenti si de unde bani de una-alta daca iuby la 600lei luati salariu trebuie sa plateasca aproape 500 pt masina rata.plus ce imi mai da mie, plus ce mai iesim in oras, n-avem cum.oricum mai ia el mai multi bani(mai ales cand am plecat in grecia)ca doar e firma lui dar acum sa vedem ce facem..poate ne deschidem o noua afacere si ma apuc si eu de munca sa nu-l mai sec de bani.ca mai multe imi cumpar mie decat pt el din salariu lui. plec sa pun prima tava la cuptor

#3921 2008-07-19 13:39:51

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

animalutza a scris:

hug ela.
choco...omg...da un mail cu numele daca vrei poate il cunosc eu sau iubitul.da ce an e? in vs pe unde sta?
   roll ma duc sa spal...

nu stiu daca vreau sa-ti zic. sad nu as vrea sa stie. dar ... m-ar intere cate ceva de el.
id-ul e acelasi parca, nu?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3922 2008-07-19 13:40:47

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

mika a scris:

theSame_ElaElis a scris:

daca apare simy, va rog mult sa ii spuneti ca m intalnesc in alta zi cu ea! pt ca ziua mea s-a rasturnat! anul trecut de ziua mea am fost la inmormantarea tatalui lui iubi! azi, de ziua mea, am aflat ca a murit bunica mea! a murit de ziua mea! voi tine minte mereu asta! grater

puss
nu mergi acolo? la bunica ta?

ma duc luni! o inmormanteaza marti! plec cu verisoarele mele cu masina! mai devreme nu pot! vreau sa vad rezultatele aici! si nici nu pot asa....grater sunt asa singura! iubi e la un turneu, fratele meu e in Iordania! offff! grater

#3923 2008-07-19 13:42:09

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

nu esti singura.. ne ai pe noi puss

Sim y 

#3924 2008-07-19 13:43:45

annabel
Diamond member

da ce barbatii neinsurati au ciuma? smile)
alina nu ma refeream la tastatura ci la termenii aia!aoleu mi-ai facut capul vartejuri smile)

fetele am o Intrebare!!!!!!!!
deci dupa cum stiti(choco stia)intr-o zi am luat 2 pastilute.asa ca eu ultima pastila dintr=o folie o iau din una de rezerva.ok.eu acum iau karissa.inainte am luat yasmin.vreau sa ma intorc la yasmin.problema e ca saptamana viitoare e ultima din blister.eu nu am o folie de "rezerva"ci luam dintr-o NOUA folie.asa ca, intrebarea e, eu duminica(ultima zi de luat pastila inainte de a incepe saptamana de pauza)pot sa iau o pastila de yasmin? ca sa nu mai cumpar o folie de karissa doar pt 1 pastila si de luni(dupa sapt de pauza)sa imi cumpar o folie de yasmin(cam multi bani aruncati).deci are ceva sau nu?

#3925 2008-07-19 13:44:35

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Condoleante Ela. Altceva nu stiu ce sa zic ... si in astfel de situatii, eu una nu sunt bune deloc.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3926 2008-07-19 13:45:02

theSame_ElaElis
Hero member

simy_alexandra a scris:

nu esti singura.. ne ai pe noi puss

da asa e!!!! :k?ra: tot voua va zic totul.... acum am daramat tot din sifonier ca sa caut unica bluza neagra! si nu dau de ea! de cand au murit patintii mei, acum 7 ani, nu am mai cumparat bluze negre!

#3927 2008-07-19 13:45:18

Alina Delia
Addicted member

apoi ce termeni am folosit rabbit hmm ? ca nu imi dau seama da-mi exemple sad

#3928 2008-07-19 13:46:12

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ella...si bunicul meu a murit de ziua mamei mele sad
am pus unele din rokiile care im plac

Sa nu te astepti sa te salut!

#3929 2008-07-19 13:47:16

theSame_ElaElis
Hero member

stiti, .... eu l-am visat pe tatal meu acum vreo 2 seri ca era cu un om langa el si imi cerea fructe sa faca el suc de papaya si mere si pepene.... si chiar ma gandeam..... chiar moare cineva? de cate ori visez asa, moare o ruda, ceva!!!!! uoffff! in ultimii 7 ani numai inmormanatari!!!!
de Sf Ilie se impart fructe pt morti si maine ma duc si eu la o biserica sa impart! ca nu am pe nimeni cui sa dau!

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-07-19 13:48:24)

#3930 2008-07-19 13:47:40

capcaun
Platinum member

poi iepurasele chiar aveti mult de tras, dar cu multa vointa si incredere o sa reusiti smile
norocu meu k el sta singur, sor'sa n'o vad chiar un impediment care sa ma blokeze big_smile k dc e cu bun simt si se autosesizeaza ar trebui dupa ce'si da licenta sa'si ia talpasita, k io acu is practic mutata la ei big_smile ne ducem doar duminik acasa la mine k sa mancam cu ai mei smile

#3931 2008-07-19 13:48:07

Alina Delia
Addicted member

little_rabbit a scris:

da ce barbatii neinsurati au ciuma? smile)
alina nu ma refeream la tastatura ci la termenii aia!aoleu mi-ai facut capul vartejuri smile)

fetele am o Intrebare!!!!!!!!
deci dupa cum stiti(choco stia)intr-o zi am luat 2 pastilute.asa ca eu ultima pastila dintr=o folie o iau din una de rezerva.ok.eu acum iau karissa.inainte am luat yasmin.vreau sa ma intorc la yasmin.problema e ca saptamana viitoare e ultima din blister.eu nu am o folie de "rezerva"ci luam dintr-o NOUA folie.asa ca, intrebarea e, eu duminica(ultima zi de luat pastila inainte de a incepe saptamana de pauza)pot sa iau o pastila de yasmin? ca sa nu mai cumpar o folie de karissa doar pt 1 pastila si de luni(dupa sapt de pauza)sa imi cumpar o folie de yasmin(cam multi bani aruncati).deci are ceva sau nu?

de regula ..se termina 21 pastile si abia apoi intri cu noile pastile fie cu pauza fie fara pauza... ca sa fie protectia completa cand treci pe cele noi. nu au aceeasi concentratie ..

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-07-19 13:48:41)

#3932 2008-07-19 13:51:10

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

#3933 2008-07-19 13:57:30

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Fetele eu imi iau la revedere de la voi pe ziua de azi.

Ma bag la invatat din legislatie si apoi ies la plimbare cu iubi.

PaPaPa.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.