homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-213

#4029 2008-07-20 17:56:30

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

Eu nu cred bazaconiile alea cum ca au ramas unele insarcinate peste AC . Sigur au gresit ele si nu si-au dat seama! Sunt atatea lucruri la care tre sa fii atenta... sunt multe care habar n-au pe ce lume sunt... nu stau ele sa-si numere scaunele, sau sa nu bea ceai de sunatoare, sau , sau etc..

Eu o fac mereu in pauza si nu am bebe big_smile

#4030 2008-07-20 17:57:00

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

GreenBubbles a scris:

pai nah eu sunt usor paranoia. si nah...perioada de pauza fara anti bebe... lol  m-am speriat putin. k am auzit k la altele a prins sarcina si peste AC...le iau de 4 ani non stop oricum

stai linistita iubita...la altele s-a intamplat pt ca nu au luat corect pastilele wink

#4031 2008-07-20 17:57:54

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ce rau a fost fara forum...bleah...bine ca si-a revenit... big_smile
trebuie sa ma duc s aincalzesc apa sa fac baita la cap...ca acolo nu mai merge cu apa rece...uf...parca suntem acum nush cati ani...sa facem baie la cap in lighean. sad nici nu-mi incape tot parul in lighean... rotfl nu mai are loc si apa... rotfl si o sa mi-l incurc urat de tot...this sucks...vreau apa caldaaaaaa... grater

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4032 2008-07-20 17:58:52

alexia
Addicted member

ce nasoool andreea!!! Nu ai un prieten/o prietena care are apa calda??

#4033 2008-07-20 18:00:54

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ce frumos k si-a revenit forumu big_smilebig_smile ma apuc sa fac gogosi acu big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#4034 2008-07-20 18:02:18

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

off ce naspa cu apa asta. la mine la casa apa rece vine dar presiunea de la apa calda e aiurea. deci ma pun sa ma spal si in secunda asta e apa fierbinte de ma oparasc si in secunda urmatoare e rece ca gheata. niciodata temperatura potrivita sau constanta grater dar saptamana viitoare(adik d maine incepand) o sa repare ai mei...pana atunci cine trece p langa usa de la baie aude numa injuraturi cand fac eu dush rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#4035 2008-07-20 18:03:26

Andreea86
Hero member

ba da...dar mi-e rusine sa ma duc. mi-a zis o prietena sa ma duc la ea...dar nah, mi-e rusine.... mai bine ma chinui cu ligheanul...si sper ca zilele urmatoare sa dea drumul la apa calda. de dusuri reci m-am saturat...chiar ma mir ca inca nu am racit la burta. anul trecut faceam eu de nebuna dusuri reci ca imi era cald (dar nu numai cu apa rece...era asa, semi-calda rotfl ) si am racit la burta...acum am facut dusuri reci reci (deci numai cu apa rece) si inca nu am racit...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4036 2008-07-20 18:05:58

GreenBubbles
Insomniac member

eu p cap fac baie cu apa rece k gheatza k cik inchide porii si nu se mai ingrasa asa repede. d cand fac asta paru se ingrasa la fel d repede si p mine ma doare capu mai des neutral
in fine
ma duc sa injur
adik sa fac dush lol
andreea au mai ramas 3 zileeeeeeeeee big_smile
ce e cu statusu tau cu bubbles? rodnar

#4037 2008-07-20 18:06:04

alexia
Addicted member

green rotfl

Andreea, eu m-as duce big_smile Lasi rusinea la usa... daca tot s-a oferit fata lol

#4038 2008-07-20 18:07:53

GreenBubbles
Insomniac member

alexia a scris:

green rotfl

Andreea, eu m-as duce big_smile Lasi rusinea la usa... daca tot s-a oferit fata lol

mda si eu m-am oferit o data...si a venit "prietena" mea si a facut dush. ea era bruneta cu paru destul d lung si nu a avut bunu simt sa spele baia dupa,am scos eu firele de par lungi din toata vana
moama ce m-am enervat.cata nesimtire.

#4039 2008-07-20 18:08:29

mika
Insomniac member

offffff...si eu imi clateam parul cu apa rece dar ma durea capul in feicare zi asa ca am revenit la apa calda...asta e, sa se ingrase cum vrea, dar sa nu ma mai doara capul neutral

#4040 2008-07-20 18:09:14

mika
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

alexia a scris:

green rotfl

mda si eu m-am oferit o data...si a venit "prietena" mea si a facut dush. ea era bruneta cu paru destul d lung si nu a avut bunu simt sa spele baia dupa,am scos eu firele de par lungi din toata vana
moama ce m-am enervat.cata nesimtire.

acklad ce naspaaaaaaaaaaa
apropo, ce ai mai facut cu prietena aia a ta de care ai povestit ca iti tot facea faze? te-ai impacat cu ea?

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-20 18:09:31)

#4041 2008-07-20 18:10:58

Andreea86
Hero member

mi-e nu stiu cum...sunt si ai ei acasa...eu ma duc peste ei "am venit sa fac baie" rotfl nu stiu...mi se pare aiurea.
green...faceai baie pe cap cu apa rece? si nu ai racit? wow...eu imi caltesc aprul cu apa rece (acum, de nevoie)...sa se mai duca din sampon...dar doar parul....ca la mine e lung...si cu apa calda ma clatesc doar la radacina...unde simt temperatura apei (ca altfel ar trebui sa incalzesc o cada intreaga sa-mi ajunga rotfl ).
da...3 zile... grater ma fac si mai baba decat sunt... grater(
e din melodia din "mica sirena" rotfl under the sea...imi place cum zice racusorul ala "life is the bubbles" rotfl cantam intr-o seara pe aici pe forum...si mi-a placut asa mult ca l-am pus la semnatura. rotfl

Under the sea
Nobody beat us
Fry us and eat us
In fricassee
We what the land folks loves to cook
Under the sea we off the hook
We got no troubles
Life is the bubbles
Under the sea
rotfl2

hjarta Eu si puiu hjarta

#4042 2008-07-20 18:15:17

GreenBubbles
Insomniac member

mika dak ai stii...nah cik suntem ok acu,eu si ea. adik nu ne mai certam,vorbim,iesim in oras...dar eu n-o mai consider prietena,mi-e total indiferenta! (ea e cea cu dushu)..
am fost la jazz fest la garana ieri si k sa intri la festival in campus te costa 40 de ron/zi separata (3 zile) sau 100 de ron/3 zile. si am platit si k dovada a platii mi-a lipit o bratara galbena de mana,de hartie speciala.
am iesit din campus cu iubi sa merem la masina dupa cva si ma intalnesc cu ea afara...si vb noi ce vb...zice sa dormim la ea in cort noaptea,si am zis k nu k eu nu sunt fata de cort. moama ce s-a jignit...o intreb: nah tu ce faci p aici?te simti bine?
ea: da,stau ca boschetara in cort.
adik k si cum ei zisesem k e penibil sa stai la cort! eu nu pot sta asa,am nevoie de o baie sa ma spal si un pat decent...
in fine. dupa asta ne intreaba: ati dat 40 de ron sa intrati inauntru? rotfl ca si cum "ce idioti sunteti"...p un ton din ala a zis-o. pretenu meu cand a auzis-o a plecat d acolo k ii venea sa o stranga d gat. dupa ce a pus intrebarea asta de cacao face: "nu ne dati noua bratarile dupa ce plecati?dezlipiti-le si si ni le dati noua,sa intram si noi maine"
adik dupa ce eu am dat 40 de ron sa intre ea gratis? no chance
dar m-a shocat tupeul ei!!! dupa cum s-a comportat cu mine a avut tupeul asta??duamne neutral

#4043 2008-07-20 18:18:27

alexia
Addicted member

green... faza asta cu "dati-ni-le noua" e la fel ca faza cu copiatu la examen ... NU SUPORT cand imi cere cineva sa-i zic la examen... eu stau acasa si invatz si el vine ca un idiot ce este si asteapta para malaiatza !!!!!!

Nesimtita rau fata asta neutral

#4044 2008-07-20 18:25:37

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ma cam plictisesc .....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4045 2008-07-20 18:25:58

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am fost ieri la casa si am dat comanda si pt mobila din bucatarie si pe hol,dar e gata abia intr-o luna sad  dar noi ne mutam maine oricum big_smile important e ca om fi singurei hjarta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#4046 2008-07-20 18:30:15

mika
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

mika dak ai stii...nah cik suntem ok acu,eu si ea. adik nu ne mai certam,vorbim,iesim in oras...dar eu n-o mai consider prietena,mi-e total indiferenta! (ea e cea cu dushu)..
am fost la jazz fest la garana ieri si k sa intri la festival in campus te costa 40 de ron/zi separata (3 zile) sau 100 de ron/3 zile. si am platit si k dovada a platii mi-a lipit o bratara galbena de mana,de hartie speciala.
am iesit din campus cu iubi sa merem la masina dupa cva si ma intalnesc cu ea afara...si vb noi ce vb...zice sa dormim la ea in cort noaptea,si am zis k nu k eu nu sunt fata de cort. moama ce s-a jignit...o intreb: nah tu ce faci p aici?te simti bine?
ea: da,stau ca boschetara in cort.
adik k si cum ei zisesem k e penibil sa stai la cort! eu nu pot sta asa,am nevoie de o baie sa ma spal si un pat decent...
in fine. dupa asta ne intreaba: ati dat 40 de ron sa intrati inauntru? rotfl ca si cum "ce idioti sunteti"...p un ton din ala a zis-o. pretenu meu cand a auzis-o a plecat d acolo k ii venea sa o stranga d gat. dupa ce a pus intrebarea asta de cacao face: "nu ne dati noua bratarile dupa ce plecati?dezlipiti-le si si ni le dati noua,sa intram si noi maine"
adik dupa ce eu am dat 40 de ron sa intre ea gratis? no chance
dar m-a shocat tupeul ei!!! dupa cum s-a comportat cu mine a avut tupeul asta??duamne neutral

deci prea mult nu s-a schimbat neutral nasol....

#4047 2008-07-20 18:31:45

Andreea86
Hero member

gata...am plecat in epoca de piatra...sa fac baie la lighean... rotfl si cica la 7 jumate vrea iubi sa iesim...no really? rotfl intr-o ora ar trebui sa am timp sa fac si baie (la lighean, ca dus era la rapid), sa ma si usuc, sa ma imbrac, sa ma machiez...pfff....daca reusesc imi schimb id-ul in superwoman. rotfl2

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.