Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-216
- micaella4
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-06
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19
- Cassiopeia
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-09
bai rau e sa fii in sevraj (fara forum) )
Sim y
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
Anka_Lala a scris:da...parem..adik nici nu stiu ce sa mai cred... Eu aseara am fost singura acasa si mi-am chemat gasca de gagici si am barfit , iar el a fost la niste prieteni, unde s-a imbatat, si pe la 1 a venit pe la noi in vizita...si era beat mort...si i-am zis ultima data cand s-a imbatat, ca m-am saturat sa il vad pe tata beat 20 de ani, nu am nevoie sa imi vad si prietenu/sotu beat pana oi murii, si i-am zis ca nu promit ca il mai suport data viitoare cand se imbata...si nu shtiu, nu m-a enervat cu nik aseara, doar ca era beat! si nu mai suport sa il vad asa...nu stiu sa explic... nu ne-am certat , nu nik...desi pe mess acum am vb amandoi in 2 peri de ziceai ca suntem 2 straini... el mi-a zis "te iubesc " si eu i-am zis " m-am scos" (asa imi zice el uneori cand ii zic eu ca il iubesc) si nu shtiu... off...nu cred ca intelegeti...dar nu vreau sa am toata viata mea langa mine un om care nu tine cont de anumite chestii.... In fine..sa nu credeti ca e acoolist..se imbata odata la 2-3 luni... poate si mai mult...dar pe mine tot ma exaspereaza
eu te inteleg foarte bine...din acelasi motiv l-am ales pe iuby care nu bea..si daca bea o gura de vin la revelion sau ceva tot ma deranjeaza pt k e ceva in subconstientul nostru...mamaie zice k nu bea aku da cine stie ce betiv o sa fei peste 10 ani da el nu stie k te deranjeaza knd bea kiar dak bea rar?
Sa nu te astepti sa te salut!
- mykutza
- Moderator
nimic k nu a mers forumul
- Cassiopeia
- Insomniac member
duamne...cre k m-am saturat de atatea refresh'uri
Sim y
- micaella4
- Hero member
:f?rbryllad: da? for how long? minute, ore, zile?
- mykutza
- Moderator
micaella4 a scris::f?rbryllad: da? for how long? minute, ore, zile?
de ieri dupa-amiaza de la 4...
- micaella4
- Hero member
wow... bine ca nu am fost acasa ca-mi luam si eu lumea-n cap
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
ce fericit a fost iubi k nu l-am mai stresat sa ma lase si pe mine un pic la calculator
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
mykutza a scris:fetelor care aveti broscute...azi le-am pus in cada sa mai alerge si ele un pic si am gasit niste picuri de sange prin cada..le-a analizat iuby nu pareau sa aiba nici o rana..oare sa isi fi rup vreo gheruta ceva? le-am pus in acvariu da apa nu e proaspat schimbata...oare s-o infecta ?da nuj de unde era sangele...
s-or fi lovit, sau zgariat una de alta, dar cel mai bine du-le la un doc sa nu fie ceva grav, sau care sa aiba nevoie de tratament
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- mykutza
- Moderator
deadrose a scris:mykutza a scris:fetelor care aveti broscute...azi le-am pus in cada sa mai alerge si ele un pic si am gasit niste picuri de sange prin cada..le-a analizat iuby nu pareau sa aiba nici o rana..oare sa isi fi rup vreo gheruta ceva? le-am pus in acvariu da apa nu e proaspat schimbata...oare s-o infecta ?da nuj de unde era sangele...
s-or fi lovit, sau zgariat una de alta, dar cel mai bine du-le la un doc sa nu fie ceva grav, sau care sa aiba nevoie de tratament
o sa le mai analizez maine..k nu pot nici sa ma duc la dr sa ii zic cautati o gaurica mica mica de unde a curs o picat de sange offf..asa imi vine sa le dau k eu nu am timp de ele cum ar tb..da mi-ar fi greu fara ele
Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-07-20 21:21:39)
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
mi-am facut si eu unghiutele... matza mea da ture pe aici, tropaie ca un cal
Nush ce sa fac.. sa mai repet o data materia? Am repetat si aseara si azi-dimi si am scris tot perfect... mai are rost? Mi-e lene...
Ultima oara a fost editat de alexia (2008-07-20 21:22:31)
- mykutza
- Moderator
alexia eu zic sa nu k dup-aia le ametesti mai rau
- alexia
- Addicted member
- mykutza
- Moderator
- Shosanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-04-26
mykutza a scris:Anka_Lala a scris:da...parem..adik nici nu stiu ce sa mai cred... Eu aseara am fost singura acasa si mi-am chemat gasca de gagici si am barfit , iar el a fost la niste prieteni, unde s-a imbatat, si pe la 1 a venit pe la noi in vizita...si era beat mort...si i-am zis ultima data cand s-a imbatat, ca m-am saturat sa il vad pe tata beat 20 de ani, nu am nevoie sa imi vad si prietenu/sotu beat pana oi murii, si i-am zis ca nu promit ca il mai suport data viitoare cand se imbata...si nu shtiu, nu m-a enervat cu nik aseara, doar ca era beat! si nu mai suport sa il vad asa...nu stiu sa explic... nu ne-am certat , nu nik...desi pe mess acum am vb amandoi in 2 peri de ziceai ca suntem 2 straini... el mi-a zis "te iubesc " si eu i-am zis " m-am scos" (asa imi zice el uneori cand ii zic eu ca il iubesc) si nu shtiu... off...nu cred ca intelegeti...dar nu vreau sa am toata viata mea langa mine un om care nu tine cont de anumite chestii.... In fine..sa nu credeti ca e acoolist..se imbata odata la 2-3 luni... poate si mai mult...dar pe mine tot ma exaspereaza
eu te inteleg foarte bine...din acelasi motiv l-am ales pe iuby care nu bea..si daca bea o gura de vin la revelion sau ceva tot ma deranjeaza pt k e ceva in subconstientul nostru...mamaie zice k nu bea aku da cine stie ce betiv o sa fei peste 10 ani da el nu stie k te deranjeaza knd bea kiar dak bea rar?
ba stie.... de aia sunt si asa suparata
Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud...
- Cassiopeia
- Insomniac member
a apus soarele..po' sa-mi fac baitza??? oare Sf ilie o sa'mi dea adeverinta la mana sa nu se ia oamenii pe strada de mine in caz ca put ?
Sim y
- alexia
- Addicted member
- mykutza
- Moderator
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|