homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-68

#1274 2008-07-16 12:19:14

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

offfffffffffff,simt k innebunesc

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1275 2008-07-16 12:19:17

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

pe maica'sa nu o sa o puna niciodata asa la punct. in primul rand e maica'sa si daca in cei 4 ani nu a facut nici un gest majestic prin care sa o faca sa inteleaga, nicidecum nu se va duce din senin sa ii zica da-mi partea mea si muta-te femeie la tara odata.
Trebuie sa se distanteze treptat de ea, mai putine telefoane, mai putine discutii si explicatii, sa nu mai aiba impresia ca daca nu ajunge la 8 acasa maica'sa il da afara . Femeia a invatat sa il manipuleze si el acum crede tot ce ii zice. Detasarea de familie trebuie sa se faca treptat , mai ales in cazul lui care este, se pare mai atasat.
Din experienta iti spun, ca trebuie sa pui si tu piciorul in prag , daca nu, el nu o sa faca nimic si povestea o sa continue muuult si bine , iar tu , vei ajunge cu par alb in cap. Vreti o viata a voastra? Vorbeste cu el , si spunei ca incet incet trebuie sa se desprinda de cordonul ombilical al masii, ca esti dispusa sa ai  rabdare atat timp cat si el ia atitudine in privinta asta.
Dar nu tine totul in tine ... o sa aveti certuri imense mai tarziu si sa nu se termine prin despartire....

nocry

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1276 2008-07-16 12:20:59

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Melany1 a scris:

janisss tu ce spui sa plec cu el la munte in august?
ca varianta e urmatoarea : eu vreau sa mai iau 2cupluri cu noi+cativa prieteni ...si el ar vrea sa fim mai putini,nu asa multi sau doar noi 2

janiiissss ...tongue

#1277 2008-07-16 12:21:02

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

sarah_ath a scris:

mykutza....poate nu am inteles eu bine speta...
cine erau proprietarii inainte de a deceda tatal?...cine era trecut pe acte?
in functie de asta iti pot spune cine si cat are...

asta nu stiu...banuiesc ca ambii soti erau proprietatri nu?k e bun dobandit in timpul casniciei

Sa nu te astepti sa te salut!

#1278 2008-07-16 12:21:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

neata fetelor big_smile puss

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#1279 2008-07-16 12:21:37

rrammonna
Diamond member

mycutzo,mai ales k aveti planuri de nunta,trebuie sa te hotarasti,mai ales k nu asta e viata pe care o vrei alaturi de el.vreti si voi casa voastra,nu sa se bage limbricul de maika-sa.asa de rau ma enerveaza mamaele astea kre uita k au copii de 20-30 ani,nu 10

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1280 2008-07-16 12:22:08

rrammonna
Diamond member

neata crys.ce faci?

#1281 2008-07-16 12:22:25

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

off deadrose nu stiu ce sa zic puss
te referi la faptul cu mersul la 2 facultati..de-aia nu vrea sa cheltuie suplimentar cu tine?

6 ani de dragoste  hjarta

#1282 2008-07-16 12:22:59

mykutza
Moderator

Gugulik a scris:

pe maica'sa nu o sa o puna niciodata asa la punct. in primul rand e maica'sa si daca in cei 4 ani nu a facut nici un gest majestic prin care sa o faca sa inteleaga, nicidecum nu se va duce din senin sa ii zica da-mi partea mea si muta-te femeie la tara odata.
Trebuie sa se distanteze treptat de ea, mai putine telefoane, mai putine discutii si explicatii, sa nu mai aiba impresia ca daca nu ajunge la 8 acasa maica'sa il da afara . Femeia a invatat sa il manipuleze si el acum crede tot ce ii zice. Detasarea de familie trebuie sa se faca treptat , mai ales in cazul lui care este, se pare mai atasat.
Din experienta iti spun, ca trebuie sa pui si tu piciorul in prag , daca nu, el nu o sa faca nimic si povestea o sa continue muuult si bine , iar tu , vei ajunge cu par alb in cap. Vreti o viata a voastra? Vorbeste cu el , si spunei ca incet incet trebuie sa se desprinda de cordonul ombilical al masii, ca esti dispusa sa ai  rabdare atat timp cat si el ia atitudine in privinta asta.
Dar nu tine totul in tine ... o sa aveti certuri imense mai tarziu si sa nu se termine prin despartire....

nocry

rotfl ei nu vb de 6 luni..deloc..in 4 ani nu stiu daca au vb de 5 ori la tel...

#1283 2008-07-16 12:24:19

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

vai soacrele astea.... mie mi-a zis clar k nu ma... dar pt k iubi m-a ales.... trebuie sa accepte decizia lui. a incercat de nenumarate ori sa ma faca sa ma cert cu puiu, da' puiu is on my side, si-mi zice o data de fata cu puiu: te plangi atata k nu ai mama ( a murit knd aveam 1 an, din cauza unei sarcini extrauterine), de ce nu ma consideri pe mine?? poftiiimmm?????????? neah.... punish

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1284 2008-07-16 12:25:22

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

mykutza a scris:

sarah_ath a scris:

asta nu stiu...banuiesc ca ambii soti erau proprietatri nu?k e bun dobandit in timpul casniciei

asa cred si eu...ca sotii erau proprietari...ceea ce insemna ca fiecare avea cate 1/2...
dupa ce a murit tatal, cota lui de 1/2 se imparte intre mama si copil...mama ia 1/4 din 1/2 adik 1/8 din total, iar copilul ia 3/4 din 1/2, adik 3/8 din total...nu are importanta ce varsta are copilul
per total mama are 1/2+1/8= 5/8, iar copilul 3/8...
oricum daca spui ca s-a dezbatut succesiunea, astea trebuie sa fie cotele trecute in certificatul de mostenitor...si mama nu poate vinde singura intreaga casa...
daca te mai pot ajuta cu ceva sa imi spui wink

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#1285 2008-07-16 12:25:36

mykutza
Moderator

cred k ea vede in mine un potential pericol care ii ameninta sursa de bani..k altefl nu imi explic

#1286 2008-07-16 12:25:45

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

a neutral  inseamna ca am pierdut cate ceva pe drum . sorry
pai e bine , macar cat sunteti impreuna nu tre sa suporti beepuri si mesaje de la ea :f?rbannad:

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1287 2008-07-16 12:25:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dorm pe mine lol desi am dormit ca vaca...pana la pranz tongue

happy with him...inlove with him...puss

#1288 2008-07-16 12:26:34

mykutza
Moderator

sarah_ath a scris:

mykutza a scris:

sarah_ath a scris:

asa cred si eu...ca sotii erau proprietari...ceea ce insemna ca fiecare avea cate 1/2...
dupa ce a murit tatal, cota lui de 1/2 se imparte intre mama si copil...mama ia 1/4 din 1/2 adik 1/8 din total, iar copilul ia 3/4 din 1/2, adik 3/8 din total...nu are importanta ce varsta are copilul
per total mama are 1/2+1/8= 5/8, iar copilul 3/8...
oricum daca spui ca s-a dezbatut succesiunea, astea trebuie sa fie cotele trecute in certificatul de mostenitor...si mama nu poate vinde singura intreaga casa...
daca te mai pot ajuta cu ceva sa imi spui wink

nu poate vinde nici dak da declaratie pe proprira rasp k ii va da partea lui de bani?

#1289 2008-07-16 12:27:19

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

JanisJoplin a scris:

off deadrose nu stiu ce sa zic puss
te referi la faptul cu mersul la 2 facultati..de-aia nu vrea sa cheltuie suplimentar cu tine?

nu, k nu ar cheltui asa mult cu asta, si m-ar rezolva maicamea. ideea e k io vreau sa fac dreptu, iar taicameo nu concepe sa nu fac automatica. imi e oarecum la indemana sa fac si automatica k s-ar putea sa ma descurc, dar am ridicat pretentia de masina pt k pana la facultate as merge 45 de min o ora pe jos. eu tramvai nu prea servesc, k la noi mijloacele de transport in comun sunt cam de kkt, in fine.
nu vreau cine stie ce masina, poate sa fie si second, third hand, nu ma intereseaza. dar sa aiba 4 roti si sa mearga.
iar el nu vrea. pur si simplu e rea vointa. si le citi conversatia de pe mes. maicamea ii zisa sa ii ia masina k i-ar fi mai usor cu cumparaturile decat sa stea dupa taxi. si el zisa k nu ii ia masina k sa o folosesc io

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1290 2008-07-16 12:27:22

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

noi am mers la ai lui we trecut si maik-sa m-a numit sefa peste bucatarie; nik nu facea fara sa ma intrebe pe mine, de parca numai eu urma sa mananc acolo; mi-a placut sentimentul big_smile

#1291 2008-07-16 12:27:40

mykutza
Moderator

Gugulik a scris:

a neutral  inseamna ca am pierdut cate ceva pe drum . sorry
pai e bine , macar cat sunteti impreuna nu tre sa suporti beepuri si mesaje de la ea :f?rbannad:

pai iti dai seama k turbam..ei sunt doar colegi de apartament..sau ma rog.el e chiriasul ei

#1292 2008-07-16 12:27:48

rrammonna
Diamond member

pitzipoank a scris:

vai soacrele astea.... mie mi-a zis clar k nu ma... dar pt k iubi m-a ales.... trebuie sa accepte decizia lui. a incercat de nenumarate ori sa ma faca sa ma cert cu puiu, da' puiu is on my side, si-mi zice o data de fata cu puiu: te plangi atata k nu ai mama ( a murit knd aveam 1 an, din cauza unei sarcini extrauterine), de ce nu ma consideri pe mine?? poftiiimmm?????????? neah.... punish

astea is cele mai ciufute,in fata ''puilor lor'' sunt cele mai bune,iar pe la spate iti zik numa de dulce.scarbele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.