homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-74

#1388 2008-07-16 13:26:22

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

JanisJoplin a scris:

Melany iarta-ma..dar la cantitatea de posturi care apar pe minut...la topicul asta..e imposibil sa vad tot sad
eu zic ca tu shtii mai bine..adik daca nu simti ca va cunoasteti cat de cat,si ati ajuns la un stadiu de apropiere te poti duce...dar mi'amintesc de un episod din seinfeld rotfl si excursiile in doi la inceputul relatiei s'ar putea sa iasa nashpa...
mai bine luati si pe altii dupa voi

si daca luam pe altii dupa noi tot asa o sa dormim rotfl2...oricum cand am planuit noi plecarea la munte o sa avem cam o luna jumate.nu putem pleca acum ptr ca el s-a mutat la o alta firma si eu am promotia.
n-am ajuns la un stadiu de apropiere atat de mare....desi ne vedem zilnic

#1389 2008-07-16 13:26:58

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Chocolate22 a scris:

rrammonna a scris:

deadrose a scris:

cum sa nu aiba ce sa faca. macar sa pui o plangere ceva, o sesizare. daca doamne fereste nu ai de ales si bagi cutitu in el sa poti sa demonstrezi k e auto aparare

cum sa bage mai cutitul in el?pai nu asa se rezolva problemele,dak doamne fereste se ajunge la asa ceva,numai legitima aparare nu o sa fie.voi nu vedeti k justitia e la pamant?

ba il bag. nu ma intereseaza. in momentul in care puna mana pe mine am grija de el. aseara abia m-am abtinut sa nu o fac. i-am pocnit numai o palma. cum ********** mea daca politia nu-i face nimic, las ca-i fac eu.

choco,esti crazy??????cum sa bagi cutittul in el?mai bine ia-ti masuri de aparare,dak se intampla k in filme,tu te duci cu cutitul,el se apara,va luptati,si intra in burta ta?stai potolita.cum vezi k apare in fata blocului sau la usa,apelezi 112

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1390 2008-07-16 13:27:28

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

sparkle a scris:

Hm, dreamer.. bine ca nu zice ca va vedeti peste 2 luni, atunci devenea interesant.

nu e kiar in extrema asta..dar wtf..daka ii zic hai s ne tutem vine imediat(exagerez)

Dance like nobody is watchin....

#1391 2008-07-16 13:28:24

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Chocolate22 a scris:

deadrose a scris:

Chocolate22 a scris:

sa-mi bag *********** in ea politie si tot. cum ************ mea sa nu ai ce face? ala ma ameninta si astia nu-i pot face nimic. X(X(X((X(X(X(X(X(X(X

cum sa nu aiba ce sa faca. macar sa pui o plangere ceva, o sesizare. daca doamne fereste nu ai de ales si bagi cutitu in el sa poti sa demonstrezi k e auto aparare

nici plangera nu mi-au primit-o. nu au ce sa-i faca. asta mi-au zis. neutral

cummm yikesyikes  doamne ce politie avem la noi. doamne mi-e scarba de ei. crek daca ar incerca unu sa te violeze in scara blocului ei tot n-ar accepta plangere k n-a reusit. doamne ce retardati inapti

ia-ti un spray paralizant macar

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1392 2008-07-16 13:28:41

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

TOTI vin imediat la asa ceva ! lol

Publicitate

loading...

#1393 2008-07-16 13:29:27

dreamer
Sr. member

micaella4 a scris:

TOTI vin imediat la asa ceva ! lol

mda..mai ales k el e primul..

#1394 2008-07-16 13:29:53

rrammonna
Diamond member

deadrose a scris:

vezi sa nu fie expirat,k o dai in bara altfel lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1395 2008-07-16 13:30:03

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

horoscopul meu pe azi
"Miercuri, 16 Iulie 2008
Esti tentat sa faci o ilegalitate sau sa comiti o greseala, cu gandul ca nu va fi descoperita de nimeni. Nu fi atat de sigur, e posibil ca in singura data cand calci si tu stramb sa fie toti cu ochii pe tine si apoi sa te simti jenat de fapta ta. Nimeni nu va intelege ca e o abatere unica, ci va generaliza ca asa faci tot timpul, deci mai bine rezisti ispitei de a te baga singur in gura lupului."

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-07-16 16:18:35)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1396 2008-07-16 13:30:11

skumpi
Vizitator

roll

#1397 2008-07-16 13:30:14

dreamer
Sr. member

deadrose a scris:

Chocolate22 a scris:

deadrose a scris:

nici plangera nu mi-au primit-o. nu au ce sa-i faca. asta mi-au zis. neutral

cummm yikesyikes  doamne ce politie avem la noi. doamne mi-e scarba de ei. crek daca ar incerca unu sa te violeze in scara blocului ei tot n-ar accepta plangere k n-a reusit. doamne ce retardati inapti

chocolatte filmeaza-l cu telf..inregistreaza-l sa ai dovada cand t ameninta wink

#1398 2008-07-16 13:30:45

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

e vorba de ce o sa faceti impreuna..daca sunt altii faceti activitati la gramada....daca sunteti numai voi2..e un risc destul de ridicat sa va plictisti si sa vrei sa te intorci acasa
Choco nu cunosc nimic despre problemele astea..da` iti trimit un poop ca mai mult nu stiu puss
micaella ai sa razi dar se poate ca masina sa fi fost foarte buna,nu e f putin..e posibil!

si nu speria ca se grabesc lucrurile..si la mine a fost la fel..cand l'am cunoscut era totul asha frumos si era scump si alintacios,am zis ca mi'a pus Dumnezeu mana'n cap..si mi'era frica ...totusi parea ceva suspect si asteptam sa se termine
si acum dupa 1 an si 7 luni,manca'l'ar mama ca e la fel de alintacios
cand se intampla..pur si simplu se intampla big_smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-07-16 13:32:17)

6 ani de dragoste  hjarta

#1399 2008-07-16 13:30:48

rrammonna
Diamond member

de unde e horoscopul?k poate afl ceva

#1400 2008-07-16 13:31:07

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ce ritm alert azi pe forum
ma bag la un movie gagici smile puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1401 2008-07-16 13:31:35

Chocolate22
Insomniac member

nu am cum dreamer. in 1 rand inregistrarile alea nu ti le baga nimeni in seama. crede-ma ca in ultimile 6 luni is trecuta pe la politie wink

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1402 2008-07-16 13:31:47

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

skumpi a scris:

roll

scuipa tot...cum sta treaba?

Sim y 

#1403 2008-07-16 13:32:12

Chocolate22
Insomniac member

rrammonna a scris:

de unde e horoscopul?k poate afl ceva

asta-i pt gemeni. cauti tu zodia ta
http://horoscop.kudika.ro/zilnic/gemeni

#1404 2008-07-16 13:32:28

skumpi
Vizitator

f tare...mami si sor`mea tot k eu is de vina...k nici nu`i d mirare ca la cum ma comport cu el si o zis mami k la ea i rushine d ce prostii ii zic ca si cand o zis k mergem in Franta cu mashina eu am zis " u esti cu capu doar nu crezi k ma urc in mashina cu tine " neutral ca saracu cum s`o fi simtit...si ca faze de`astea zic de 3 ori pe zi neutral

#1405 2008-07-16 13:33:15

dreamer
Sr. member

Chocolate22 a scris:

nu am cum dreamer. in 1 rand inregistrarile alea nu ti le baga nimeni in seama. crede-ma ca in ultimile 6 luni is trecuta pe la politie wink

auzi dar sunt atatia mai smekeri dekat el..da niste bani cuiva sa-l trozneasca un pic..sa se invete minte..n-are cum s dea vina p tine..s vada si el cum e

#1406 2008-07-16 13:33:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Chocolate22 a scris:

rrammonna a scris:

deadrose a scris:

cum sa bage mai cutitul in el?pai nu asa se rezolva problemele,dak doamne fereste se ajunge la asa ceva,numai legitima aparare nu o sa fie.voi nu vedeti k justitia e la pamant?

ba il bag. nu ma intereseaza. in momentul in care puna mana pe mine am grija de el. aseara abia m-am abtinut sa nu o fac. i-am pocnit numai o palma. cum ********** mea daca politia nu-i face nimic, las ca-i fac eu.

io zisai asa k de ultima situatie
dar ia-ti totusi un spray paralizant sau ceva. cel putin pana isi revine de la ala apuci sa ii dai cativa genunchi un gura
io sunt mai pro bataie neutral am patit mai demult o chestie. a intrat un tip dupa mine in scara, si a si indraznit sa puna mana pe mine, eeee pai da l-am pocnit la oute de nu s-a vazut. si de atunci am realizat k ei mai mult profita k aparent suntem lipsite de aparare

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.